خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

با دیپلم ریاضی میشه تجربی کنکور داد؟

من دیپلم تجربی دارم اگه دیپلم مجدد ریاضی بگیرم
      می تونم کنکور تجربی شرکت کنم ؟
      تکلیف زیست چی میشه یعنی مثلاً صد بزنم پنجاه حساب
      میشه یا ترازم پایین تره یا اصن نمیشه؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام تاجایی که من میدونم تو مصوبه جدید برای هر کنکور باید دیپلم همون رشته رو داشت. برای همین هم دیپلم مجدد رو گذاشتن

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Kianazgoli نمایش پست ها
      من دیپلم تجربی دارم اگه دیپلم مجدد ریاضی بگیرم
      می تونم کنکور تجربی شرکت کنم ؟
      تکلیف زیست چی میشه یعنی مثلاً صد بزنم پنجاه حساب
      میشه یا ترازم پایین تره یا اصن نمیشه؟
      سلام
      میشه ولی تراز سوابقتون پایین میاد حدود ۱۰۰۰ تا اگه درست یادم باشه
      بهتره ایجاد سابقه کنید

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sari_Sheri نمایش پست ها
      سلام
      میشه ولی تراز سوابقتون پایین میاد حدود ۱۰۰۰ تا اگه درست یادم باشه
      بهتره ایجاد سابقه کنید
      خیلی ممنون سابقه ی چی؟ خودم دیپلم تجربی دارم می خوام دیپلم مجدد بگیرم امسال تراز کنکورم ۳۴۲۰ تا بیشتر از تراز معدلم شد اصلا رتبه آمو نابود کرد تراز معدلم

5. Top | #5
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      خیلی ممنون سابقه ی چی؟ خودم دیپلم تجربی دارم می خوام دیپلم مجدد بگیرم امسال تراز کنکورم ۳۴۲۰ تا بیشتر از تراز معدلم شد اصلا رتبه آمو نابود کرد تراز معدلم
      اها ی لحظه فک کردم ریاضی بودین میخواین تجربی بدین ببخشید
      خب اینجوری هم ضرر میکنید
      از چندتا از بچه‌های ریاضی بخواید اون جدول ساهت رو واستون بفرستن ببینید چقدر اختلاف مینداره

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام. این جدول تو دفترچه ثبت نام کنکور ۱۴۰۲ هست.
      img_7997.jpg

برای زیست اگه سابقه تحصیلی نداشته باشید نمره خام صفر لحاظ میشه. ( قسمت ۳ ضوابط کنکور ۱۴۰۳ نوشته شده )

اطلاعیه سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص ضوابط و مقررات آزمون سراسری سال ۱۴۰۳

پیرو اعلام نظر شورای محترم نگهبان مبنی بر رد طرح اصلاح تبصره ۵ ماده ۵ قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور مصوب مجلس محترم شورای اسلامی، به اطلاع داوطلبان عزیز می‌رساند:

آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ بر مبنای مصوبه سیاست‌ها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی (پس از پایان متوسطه) و ماده واحده تکمیل و اصلاح موادی از آن، مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار خواهد شد. بر این اساس موارد کلی آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ به شرح ذیل اعلام می‌شود.

۱- سهم نمره کل سابقه تحصیلی پایه دوازدهم نظام ۳-۳-۶ در گروه‌های آزمایشی اصلی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ به میزان ۵۰ درصد با تأثیر قطعی است. همچنین میزان تأثیر نمره کل سابقه تحصیلی دیپلم نظام سالی - واحدی/ ترمی - واحدی در این گروه‌ها، ۳۷/۵ درصد با تأثیر قطعی و میزان تأثیر سوابق تحصیلی پیش‌دانشگاهی نظام سالی - واحدی/ترمی - واحدی ۱۲/۵ درصد با تأثیر قطعی در نمره کل سابقه تحصیلی (در مجموع دیپلم و پیش‌دانشگاهی ۵۰ درصد) است. همچنین سهم نمره کل آزمون اختصاصی (کنکور) ۵۰ درصد می‌باشد.

۲- سهم نمره‌کل سابقه تحصیلی پایه دوازدهم نظام ۳-۳-۶ در گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ به میزان ۲۸ درصد با تأثیر قطعی است. همچنین میزان تأثیر نمره کل سابقه تحصیلی دیپلم نظام سالی واحدی/ترمی واحدی در این گروه‌ها، ۲۱ درصد با تأثیر قطعی و میزان تأثیر سوابق تحصیلی پیش‌دانشگاهی نظام سالی واحدی/ترمی واحدی ۷ درصد با تأثیر قطعی در نمره کل سابقه تحصیلی (در مجموع دیپلم و پیش‌دانشگاهی ۲۸ درصد) است.

شایان ذکر است سهم نمره‌کل سابقه تحصیلی در گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ فقط شامل دروس عمومی سابقه تحصیلی است و سهم نمره کل آزمون اختصاصی (کنکور) ۷۲ درصد می‌باشد.

۳- همه داوطلبانی که سابقه تحصیلی کامل گروه آزمایشی مورد نظر خود را ندارند (اعم از دانش‌آموزان و فارغ‌التحصیلان شاخه‌های نظری، فنی‌وحرفه‌ای و کارودانش در تمام نظام‌های آموزش و پرورش و طلاب حوزه‌های علمیه) باید نسبت به ایجاد سابقه تحصیلی دروس عمومی و اختصاصی براساس برنامه اعلامی وزارت آموزش و پرورش اقدام نمایند. در صورتی‌که داوطلبی در امتحانات نهایی که وزارت آموزش و پرورش برای ایجاد سوابق تحصیلی پیش‌بینی می‌کند، شرکت نکرده و اقدام به ایجاد سوابق تحصیلی در دروس عمومی و اختصاصی ننماید، نمره خام آن درس که سابقه تحصیلی ندارد، صفر (۰) لحاظ و سپس تراز می‌شود.

برای داوطلبانی که سابقه تحصیلی ناقص دارند و یا کلاً سابقه تحصیلی ندارند، سهم نمره کل سابقه تحصیلی قابل جایگزینی با نمره‌کل آزمون اختصاصی نیست.

۴- نوبت اول آزمون اختصاصی (کنکور) سال ۱۴۰۳ در روزهای پنجشنبه و جمعه ۶ و ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ و نوبت دوم آزمون اختصاصی در روزهای پنجشنبه و جمعه ۷ و ۸ تیر ماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

۵- در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ عناوین و ضرایب دروس آزمون اختصاصی (کنکور) در هریک از گروه‌های آزمایشی همانند سال ۱۴۰۲ است و دروس عمومی صرفاً از طریق سوابق تحصیلی اعمال می‌شود.

شایان ذکر است جزئیات مربوط به عناوین و ضرایب دروس سوابق تحصیلی پایه دوازدهم بر اساس مصوبات جلسه ۳۶ مورخ ۱۴۰۲/۶/۲۸ شورای سنجش و پذیرش دانشجو متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

!life moves pretty fast, you don't stop and look around once in a while, you could miss it

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اها ی لحظه فک کردم ریاضی بودین میخواین تجربی بدین ببخشید
      خب اینجوری هم ضرر میکنید
      از چندتا از بچه‌های ریاضی بخواید اون جدول ساهت رو واستون بفرستن ببینید چقدر اختلاف مینداره
      خیلی ممنون نمی دونم چکار کنم با مدرسه بدجوری به مشکل خوردم و نمی دونم چکار کنم ترازم ده هزار خورده آیی شد ولی رتبه ام شد نزدیک پنج هزار

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یه عالمه ممنونم

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط PUZZLE نمایش پست ها
      سلام. این جدول تو دفترچه ثبت نام کنکور ۱۴۰۲ هست.
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: IMG_7997.jpg
مشاهده: 63
حجم: 94.2 کیلو بایت

برای زیست اگه سابقه تحصیلی نداشته باشید نمره خام صفر لحاظ میشه. ( قسمت ۳ ضوابط کنکور ۱۴۰۳ نوشته شده )

اطلاعیه سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص ضوابط و مقررات آزمون سراسری سال ۱۴۰۳

پیرو اعلام نظر شورای محترم نگهبان مبنی بر رد طرح اصلاح تبصره ۵ ماده ۵ قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور مصوب مجلس محترم شورای اسلامی، به اطلاع داوطلبان عزیز می‌رساند:

آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ بر مبنای مصوبه سیاست‌ها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی (پس از پایان متوسطه) و ماده واحده تکمیل و اصلاح موادی از آن، مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار خواهد شد. بر این اساس موارد کلی آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ به شرح ذیل اعلام می‌شود.

۱- سهم نمره کل سابقه تحصیلی پایه دوازدهم نظام ۳-۳-۶ در گروه‌های آزمایشی اصلی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ به میزان ۵۰ درصد با تأثیر قطعی است. همچنین میزان تأثیر نمره کل سابقه تحصیلی دیپلم نظام سالی - واحدی/ ترمی - واحدی در این گروه‌ها، ۳۷/۵ درصد با تأثیر قطعی و میزان تأثیر سوابق تحصیلی پیش‌دانشگاهی نظام سالی - واحدی/ترمی - واحدی ۱۲/۵ درصد با تأثیر قطعی در نمره کل سابقه تحصیلی (در مجموع دیپلم و پیش‌دانشگاهی ۵۰ درصد) است. همچنین سهم نمره کل آزمون اختصاصی (کنکور) ۵۰ درصد می‌باشد.

۲- سهم نمره‌کل سابقه تحصیلی پایه دوازدهم نظام ۳-۳-۶ در گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ به میزان ۲۸ درصد با تأثیر قطعی است. همچنین میزان تأثیر نمره کل سابقه تحصیلی دیپلم نظام سالی واحدی/ترمی واحدی در این گروه‌ها، ۲۱ درصد با تأثیر قطعی و میزان تأثیر سوابق تحصیلی پیش‌دانشگاهی نظام سالی واحدی/ترمی واحدی ۷ درصد با تأثیر قطعی در نمره کل سابقه تحصیلی (در مجموع دیپلم و پیش‌دانشگاهی ۲۸ درصد) است.

شایان ذکر است سهم نمره‌کل سابقه تحصیلی در گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ فقط شامل دروس عمومی سابقه تحصیلی است و سهم نمره کل آزمون اختصاصی (کنکور) ۷۲ درصد می‌باشد.

۳- همه داوطلبانی که سابقه تحصیلی کامل گروه آزمایشی مورد نظر خود را ندارند (اعم از دانش‌آموزان و فارغ‌التحصیلان شاخه‌های نظری، فنی‌وحرفه‌ای و کارودانش در تمام نظام‌های آموزش و پرورش و طلاب حوزه‌های علمیه) باید نسبت به ایجاد سابقه تحصیلی دروس عمومی و اختصاصی براساس برنامه اعلامی وزارت آموزش و پرورش اقدام نمایند. در صورتی‌که داوطلبی در امتحانات نهایی که وزارت آموزش و پرورش برای ایجاد سوابق تحصیلی پیش‌بینی می‌کند، شرکت نکرده و اقدام به ایجاد سوابق تحصیلی در دروس عمومی و اختصاصی ننماید، نمره خام آن درس که سابقه تحصیلی ندارد، صفر (۰) لحاظ و سپس تراز می‌شود.

برای داوطلبانی که سابقه تحصیلی ناقص دارند و یا کلاً سابقه تحصیلی ندارند، سهم نمره کل سابقه تحصیلی قابل جایگزینی با نمره‌کل آزمون اختصاصی نیست.

۴- نوبت اول آزمون اختصاصی (کنکور) سال ۱۴۰۳ در روزهای پنجشنبه و جمعه ۶ و ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ و نوبت دوم آزمون اختصاصی در روزهای پنجشنبه و جمعه ۷ و ۸ تیر ماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

۵- در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ عناوین و ضرایب دروس آزمون اختصاصی (کنکور) در هریک از گروه‌های آزمایشی همانند سال ۱۴۰۲ است و دروس عمومی صرفاً از طریق سوابق تحصیلی اعمال می‌شود.

شایان ذکر است جزئیات مربوط به عناوین و ضرایب دروس سوابق تحصیلی پایه دوازدهم بر اساس مصوبات جلسه ۳۶ مورخ ۱۴۰۲/۶/۲۸ شورای سنجش و پذیرش دانشجو متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

یه عالمه ممنونم

10. Top | #10
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      خیلی ممنون نمی دونم چکار کنم با مدرسه بدجوری به مشکل خوردم و نمی دونم چکار کنم ترازم ده هزار خورده آیی شد ولی رتبه ام شد نزدیک پنج هزار
      خواهش میکنم
      اگه واسه دیپلم مجدد و این چیزا ب مشکل خوردین ب خود اداره مراجعه کنید

11. Top | #11
      در انتظار تایید ایمیل

Mashkok
      نمایش مشخصات
      خواهش میکنم
      اگه واسه دیپلم مجدد و این چیزا ب مشکل خوردین ب خود اداره مراجعه کنید
      ببخشید به جای دیپلم مجدد نمیشه صرفا سابقه تحصیلی ایجاد کرد؟
      و اینکه به نظر شما کدوم بهتره؟

12. Top | #12
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.wolowitz نمایش پست ها
      ببخشید به جای دیپلم مجدد نمیشه صرفا سابقه تحصیلی ایجاد کرد؟
      و اینکه به نظر شما کدوم بهتره؟
      چرا میشه
      خب واسه کسایی ک فقط میخوان نمره دروسی ک نداشتن رو داشته باشن ایجاد سابقه
      اما کسایی ک میخوان ب جز ایجاد سابقه ترمیم هم شرکت کنن خب دیپلم مجدد بهتره

13. Top | #13
      در انتظار تایید ایمیل

Mashkok
      نمایش مشخصات
      چرا میشه
      خب واسه کسایی ک فقط میخوان نمره دروسی ک نداشتن رو داشته باشن ایجاد سابقه
      اما کسایی ک میخوان ب جز ایجاد سابقه ترمیم هم شرکت کنن خب دیپلم مجدد بهتره
      نمیشه برای درس های مشترک ترمیم کرد و برای درس های غیر مشترک سابقه تحصیلی ایجاد کرد همزمان؟
      چون یکی از دوستان به من گفته بود این کار رو کرده سال پیش
      اگه میشه فرق این روش با دیپلم مجدد چیه؟

14. Top | #14
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.wolowitz نمایش پست ها
      نمیشه برای درس های مشترک ترمیم کرد و برای درس های غیر مشترک سابقه تحصیلی ایجاد کرد همزمان؟
      چون یکی از دوستان به من گفته بود این کار رو کرده سال پیش
      اگه میشه فرق این روش با دیپلم مجدد چیه؟
      اره میشه اون کار هم کرد
      در دیپلم مجدد شما ی بار کل درس‌ها رو امتحان میدین و مدرک جدید میگیرید
      در ایجاد سابقه فقط همون چند تا درسی ک ندارید رو امتحان میدید و اونایی هم ک قبلا داخل مدرک دیپلمون گرفته بودید و مشترکه یک بار فرصت ترمیم نمره هست اما تغییری تو نمره‌های مدرک دیپلمتون نمیکنه
      در واقع واسه رشته‌های با سابقه تحصیلی و واسه مهاجرت مهم نیست ک ترمیم کردید ولی اگه دیپلم جدید بگیرید کلا جدیده دیگه
      واسه راهنمایی بیشتر از اداره میتونید سوال کنید
      اون‌ها دانش‌آموزهایی داشتن ک این دو کار رو کردن و مزایا و معایبش رو بهتر میدونن

15. Top | #15
      در انتظار تایید ایمیل

Mashkok
      نمایش مشخصات
      اره میشه اون کار هم کرد
      در دیپلم مجدد شما ی بار کل درس‌ها رو امتحان میدین و مدرک جدید میگیرید
      در ایجاد سابقه فقط همون چند تا درسی ک ندارید رو امتحان میدید و اونایی هم ک قبلا داخل مدرک دیپلمون گرفته بودید و مشترکه یک بار فرصت ترمیم نمره هست اما تغییری تو نمره‌های مدرک دیپلمتون نمیکنه
      در واقع واسه رشته‌های با سابقه تحصیلی و واسه مهاجرت مهم نیست ک ترمیم کردید ولی اگه دیپلم جدید بگیرید کلا جدیده دیگه
      واسه راهنمایی بیشتر از اداره میتونید سوال کنید
      اون‌ها دانش‌آموزهایی داشتن ک این دو کار رو کردن و مزایا و معایبش رو بهتر میدونن
      خیلی ممنون لطف کردید

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن