X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

استارت برای سال سوم

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه .من برای سال سوم میخوام شروع کنم به درس خوندن ،ولی چند ماه از درس دور بودم و نمیدونم چجوری کنکوری خوندن رو شروع کنم و توی جو کنکوری بودن بیام ،اصلا حس میکنم کنکوری بودن یادم رفته اگه راه حل یا پیشنهادی دراین مورد دارین ممنون میشم که کمکم کنین.

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatimoon نمایش پست ها
      سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه .من برای سال سوم میخوام شروع کنم به درس خوندن ،ولی چند ماه از درس دور بودم و نمیدونم چجوری کنکوری خوندن رو شروع کنم و توی جو کنکوری بودن بیام ،اصلا حس میکنم کنکوری بودن یادم رفته اگه راه حل یا پیشنهادی دراین مورد دارین ممنون میشم که کمکم کنین.
      کم کم کتابایی ک دوست داری رو بذار جلوت ورق بزن مطالعه کن با روزی یک ساعت بعد هی بیشترش کن
      واسه این ک وارد فضای رقابتی بشی میتونی اینجا گزارش کار بذاری یا از اپلیکیشن‌هایی مثل فوکوس‌تودو استفاده کنی

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatimoon نمایش پست ها

سلام
      به نظرم با ساعت مطالعه کم و مطالب مهم تر و پیش نیاز اگه ضعف دارین شروع کنین و پیوستگی رو سعی کنین حفظ کنین و ساعت مطالعه رو به مرور نه یکدفعه ای بیشتر کنین. خواب رو هم کم کم تنظیم کنین خوبه.
      البته من یه پیشنهاد دارم شما چون پشت کنکوری هستین شاید خوب باشه یه آزمون جامع بگیرین از خودتون یا دو سه تا آزمون.
      طبق نتایج مطالب و مباحث رو دسته بندی کنین. و روی ضعف هاتون از الان آگاهی داشته باشین و مطالب مسلط رو هم بشناسیم که الکی وقت زیادی نذارین روشون
      حالا بازم هر جور خودتون صلاح میدونین

موفق باشید
      ویرایش توسط sepidehlotfi : 25 شهریور 1402 در ساعت 15:07

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام وقت بخیر
      واقعا نمیدونم چطوری راهنماییت کنم
      خب من خودم وقتی می‌خواستم پارسال شروع کنم یک نگاهی به کتابام انداختم روی برگه نوشتم از کدوم درس متنفرم و از کدوم درس خوشم میومد و با عشق میخوندمش ...
      یک برگه آچار برداشتم و روزای هفته رو نوشتم
      تصمیم گرفتم با نقطه قوت پارسالم شروع کنم تا مبادا حس خنگیتم به اوج برسه ...
      مرور زدم کتاب درسی رو دفعه اول روزنامه وار و بعد شروع کردم جا انداختن مفهوم توی ذهنم ...
      کم کم دلم خواست بقیه درس ها رو مرور بزنم از هر درسی یک پایه درسی رو انتخاب کردم ...
      فرداش فهمیدم پارسال چند چند بودم با خودم رفتم برنامه قلمچی یا مثلا گاج و ماز رو دانلود کردم بر اساس آزمون هایی که اول مهر یا نمیدونم چندم مهر میگرفتن برنامه رو چیندم من که میدونستم به تمام اون برنامه نمیرسم پس با دروسی که مشتاق تر و علاقه بیشتری داشتم بها دادم و مانور دادم کنارش درس های دیگه رو اضافه کردم و همینجوری ادامه دادم تا به برنامه اون هفته رسیدم توصیه من این هستش با تایم بالا یهویی شروع نکنی بگی مثلا خب من پشت کنکوریم از تایم ۸ ساعته شروع میکنم نه هرگز!
      با تایم سه ساعته شروع بکن هر چهل و پنج دقیقه یک تنفس بده ...
      تا سختیه دروس فشاری روت نندازه !
      نمیدونم ترمیمی هستی یا نه ولی در کنار هر درس تشریحیش رو هم کار کن مثلاً میخوای فیزیک ترمیم بزنی کنارش فرمول بیست رو کار کن اول تشریحی نوشتنت رو درست کن بعدش که واقعاً فهمیدیش سراغ تست برو !
      عمیق بخون سر سری نخون ...
      تا مطالب جا نیفتاد نگو بیخیال بعدا میخونمش ...
      اصلاً یک وضعیت مبهمی داری که من الان هزاران سوال تو ذهنمه
      یک دو سه روزی تاپیک ثابت قدم های ۱۴۰۳ رو مطالعه کن و ببین بچه ها چطوری میخونن شاید دستت اومد
      چند تا کارگاه مشاوره ای ببین اونم تاثیر داره !
      من از کارگاه های مبشر خوشم میومد دیگه میتونی از بقیه مشاوره ها استفاده کنی ...
      موفق باشی

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      واقعا کلی مرسیی بچه ها خیلی لطف کردین

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سلام
      بچه ها همه نکات مهم و دقیقی گفتن. فقط یه نکته دیگه که من بگم، اینکه بعد از اینکه هدف گذاری کردی، هدفتو مشخص کردی، و دیگه مطمئن مطمئن 100% شدی که باید بخونی و با قدرت بخونی، اونموقع برنامه ریزی هم کن.
      بدون برنامه ریزی واقعا هیچ موفقیتی حاصل نشده.
      ضمننا موفق باشی. همینجا هم همه هستیم اگه سوال داشتی بعدا.

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط WickedSick نمایش پست ها
      سلام
      بچه ها همه نکات مهم و دقیقی گفتن. فقط یه نکته دیگه که من بگم، اینکه بعد از اینکه هدف گذاری کردی، هدفتو مشخص کردی، و دیگه مطمئن مطمئن 100% شدی که باید بخونی و با قدرت بخونی، اونموقع برنامه ریزی هم کن.
      بدون برنامه ریزی واقعا هیچ موفقیتی حاصل نشده.
      ضمننا موفق باشی. همینجا هم همه هستیم اگه سوال داشتی بعدا.
      سلام مرسیی ازتون، چشم حتما^^

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      موفق باشی عزیزم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن