X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

لرنیتو چطوره ؟ کسی اطلاعی راجبش داره ؟

سلام دوستان من چند روزیه که با لرنیتو آشنا شدم خواستم بدونم به نظرتون موج آزمون ها بهتره بگیرم یا اشتراک بالگرد اینو بخرم ؟ چون به نظرم واقعا پوشش خیلی خوبی میده مباحثو خودشم خیلی شخصی سازیش بالاس کسی هست که تا به حال ازش استفاده کرده باشه ؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Milad1385 نمایش پست ها
      سلام دوستان من چند روزیه که با لرنیتو آشنا شدم خواستم بدونم به نظرتون موج آزمون ها بهتره بگیرم یا اشتراک بالگرد اینو بخرم ؟ چون به نظرم واقعا پوشش خیلی خوبی میده مباحثو خودشم خیلی شخصی سازیش بالاس کسی هست که تا به حال ازش استفاده کرده باشه ؟
      سلام من استفاده کردم ویژگی مثبتش فقط بانک سوالات کنکورشه باقی سوالات منبعشون خیلی معلوم نیست آزمون مدارس برتر رو داره ولی معلوم نیست مال چه سالیه من ندیدم بزنه آزمون مدرسه علوی هم داره اونم بد نیست ولی بنظرم موج آزمون بهتره سوالات کنکور دردسترس هست
      مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ

که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Milad1385 نمایش پست ها
      سلام واقعا عالیه من ازش خیلی راضی بودم
      اگه گرفتی از بخش ازمون سازش استفاده نکن بانک سوالا رو باز کن خودت وقت بگیر و بزن
      اینجوری هم از لحاظ اقتصادی به صرفه هست هم چون ازموناش باگ داره یه سری سوالات هی تکرار میشه و نمیتونی همه سوالات رو ببینی اگه کاری که گفتم انجام بدی همه سوالاش رو میزنی و این عالیه

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام من اشتراک رایگان ۳ ماهه گرفتم خیلی خوبه برا همه درسها ولی آزمونش سوال تکراری داره توصیه میکنم بخریش درکنارش برا درس ریاضی بانک تست منتا بگیری که آزمون ساز حرفه‌ای و مولف های ریاضیش هم مشهورن و کیفیت سوللاش خیلی خوبن ولی باقی دروس منتا خوب نبودن

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن