خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

من جمعه برای مصاحبه دعوت شدم . لطفا کمکم کنید

سلام
      من جمعه برای مصاحبه دعوت شدم که احتمال میدم اگه قبول شم آموزش ابتدایی باشه بعد از فرهنگیان پرستاری زده بودم که احتمالا قبول میشم اما من هنوز نتونستم انتخاب کنم چیکار کنم خیلی اوضاعم داغونه شاید دغدغم مسخره باشه اما همش دارم گریه میکنم نه میلی به غذا دارم نه میتونم بخوابم واقعا خسته شدم دوست دارم تموم شه و یکیو انتخاب کنم ولی نمیتونم.تقریبا نسبت به هر دوتا خنثی ام الان حتی دلم نمیخواد برم دانشگاه ولی حس میکنم تمایلم به پرستاری بیشتره که اونم برای این بود که نمیتونم قبول کنم که کنکور برام تموم شده میخواستم کنار دانشگاه دوباره کنکور بدم که به هر کسی میگم میگه انجام نمیدی اما حق هم دارن خودم هم شک دارم چون الان اصلا حوصله هیچ کاریو ندارم نمیدونم بخاطر ناراحتیه یا کلن همینم.راجب علاقه کمم به پرستاری هم میگن دو سال کار کنی پشیمون میشی و در کل خیلی از سختی پرستاری میگن.هم خونوادم هم هرکسی که ازش پرسیدم گفته فرهنگیان که من از نظر حجاب و پوشش باهاش راحت نیستم ولی میگن فقط دانشگاه رعایت کن .از شغل معلمی بدم نمیاد فقط حس میکنم استعدادم بیشتر بود و حتما باید کنارش یکار دیگه بکنم که حس خوبی داشته باشم. حس میکنم اون زندگی که میخواستم و تصور میکردم تموم شده.واقعا سردرگمم و نیاز به کمک دارم

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sude نمایش پست ها
      سلام
      من جمعه برای مصاحبه دعوت شدم که احتمال میدم اگه قبول شم آموزش ابتدایی باشه بعد از فرهنگیان پرستاری زده بودم که احتمالا قبول میشم اما من هنوز نتونستم انتخاب کنم چیکار کنم خیلی اوضاعم داغونه شاید دغدغم مسخره باشه اما همش دارم گریه میکنم نه میلی به غذا دارم نه میتونم بخوابم واقعا خسته شدم دوست دارم تموم شه و یکیو انتخاب کنم ولی نمیتونم.تقریبا نسبت به هر دوتا خنثی ام الان حتی دلم نمیخواد برم دانشگاه ولی حس میکنم تمایلم به پرستاری بیشتره که اونم برای این بود که نمیتونم قبول کنم که کنکور برام تموم شده میخواستم کنار دانشگاه دوباره کنکور بدم که به هر کسی میگم میگه انجام نمیدی اما حق هم دارن خودم هم شک دارم چون الان اصلا حوصله هیچ کاریو ندارم نمیدونم بخاطر ناراحتیه یا کلن همینم.راجب علاقه کمم به پرستاری هم میگن دو سال کار کنی پشیمون میشی و در کل خیلی از سختی پرستاری میگن.هم خونوادم هم هرکسی که ازش پرسیدم گفته فرهنگیان که من از نظر حجاب و پوشش باهاش راحت نیستم ولی میگن فقط دانشگاه رعایت کن .از شغل معلمی بدم نمیاد فقط حس میکنم استعدادم بیشتر بود و حتما باید کنارش یکار دیگه بکنم که حس خوبی داشته باشم. حس میکنم اون زندگی که میخواستم و تصور میکردم تموم شده.واقعا سردرگمم و نیاز به کمک دارم
      سلام عزیزم
      منم چند سال پیش شرایط شما رو داشتم و کاملا درکتون میکنم
      حتی من مصاحبه هم واسه دبیری زیست قبول شده بودم
      خانواده من فرهنگی بودن و با سختی‌ها و فواید دبیری آشنا بودم
      واسه پرستاری هم از اقوام سوال کردم و همچنین خودم رفتم حضورا محیطشونو چند جا دیدم
      در نهایت تصمیمم این بود چند سال بعد برم لیسانس ب پزشکی ک ب نحوی مجددا وارد مسیر کنکور شدم
      در طی مدتی ک پرستاری خوندم از رشتم خوشم میومد و حتی ب خاطر مسائل شخصی میخواستم ادامه بدم و برم سر کار ولی ترم‌های آخر ب دلیل اتفاقاتی ک واسم رقم خورد تصمیم گرفتم بعد از اتمام تحصیل کنکور بدم اون موقع حتی میخواستم همزمان طرحم رو هم برگ ولی باز وقتی دوستام رفتن طرح و من دیدم ک پولی ک میگیرن نسبت ب زحمتی ک میکشن هیچه دیگه کلا نرفتم
      پیشنهاد میکنم شما هم از نزدیک و حضورا برید مراکز درمانی و مدرسه‌ها و بپرسید از اونایی ک رشته‌ی شما رو خوندن
      من آدمی نبودم ک بتونم تو معلمی دووم بیارم میخواستم راهم بازتر باشه تا اگه در آینده خواستم کاری کنم انتخاب‌های بیشتری داشته باشم
      شما الانتو نگاه نکن چند سال بعدتو در نظر بگیر با تموم اتفاقای پیش‌بینی شده و نشده‌ای ک میتونی فک کنی
      اون وقت بهترین تصمیم ممکنو میگیری و هیچ وقتم ب تصمیمت شک نکن چون تو این برهه زمانی با شرایطی ک داری اون تصمیم رو میتونستی بگیری

این نکته هم بگم ک معلمی هم مزایای زیادی داره از جمله این ک بیکاری زیاد دارن و از دانشجویی درامد دارن در صورتی ک پرستارا تو دانشجویی هم میرن بیمارستان و بعضی جاها قبلنا کشیکم داشتن ولی پولی نمیدن بشون و معلما حقوقشون نسبت ب کارشون ب نظرم متناسبه مثه پرستاری نیست ک صبح تا شب جون بکنی آخرشم اندازه زحمتت پولتو ندن ولی خب از لحاظ مهاجرت و راه‌های پیش رو واسه ادامه تحصیل پرستاری بهتره

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      به نظرم هیچکس توی این انتخاب مهم نمیتونه به جای شما تصمیم بگیره
      باید بشینین و خوب خوب فکر کنین
      فقط در همین حد میگم که هر تصمیمی بگیرین زندگی تموم نشده و اگه حتی حتی بعد چهار پنج سال فهمیدین اشتباه کردین راه برگشت هست و اصلا نیازی به آزار و اذیت خودتون نیست. این زندگی اونقدر ارزش نداره که بخاطر این چیزا خودتون رو اذیت کنین. یکم با آرامش بیشتر فکر کنین و تا اونموقع که خوب فکر میکنین برای مصاحبه هم آماده بشین و خب بعد تصمیم رو بگیرین. موفق باشید.

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      این تصمیم واقعا تصمیم مهمیه و حق داری ، تنها چیزی که میتونم بگم به عنوان فرزند دوتا معلم و خواهر یک پزشک و البته یک پشت کنکوری اینه که اگه جایگاه و احترام بالا و پیشرفت میخوای پرستاری واگه راحتی کار و یه زندگیه معقولو ساده میخوای معلمی ، که حقوقشم هیچ وقت بالای ۱۵ تومن نمیشه ، ولی پرستاری احتمالش هست ، و اینکه الانتو نبین ، فکر کن بچه دار شدی و بچه هات میخوان مهاجرت کنن ، احتمالا بهت میگن مامان کاش پرستار میشدی و همون موقع مهاجرت میکردی ، ینی به نظرم پرستاری خیلی بیشتر جای پیشرفت داره اگه بلندپرواز باشی اما اگه بلندپرواز نیستی و میدونی بعدا پشیمون نمیشی معلمی....البته من جات بودم دوباره کنکور میدادم توکه رتبه پرستاری آوردی صددرصد سه تا رشته تاپوهم میتونی بیاری

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خیلی ممنونم بچه ها ببخشید که زودتر جواب ندادم سایت رو خوندم ولی نشد جواب بدم دیروز رفتم برای مصاحبه عمومی.فضای اونجا و دانشجوهاش اونقدر که فکر میکردم بد نبود الان باید تصمیم بگیرم برم برای مصاحبه نهایی یا نه

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sari_Sheri نمایش پست ها
      سلام عزیزم
      منم چند سال پیش شرایط شما رو داشتم و کاملا درکتون میکنم
      حتی من مصاحبه هم واسه دبیری زیست قبول شده بودم
      خانواده من فرهنگی بودن و با سختی‌ها و فواید دبیری آشنا بودم
      واسه پرستاری هم از اقوام سوال کردم و همچنین خودم رفتم حضورا محیطشونو چند جا دیدم
      در نهایت تصمیمم این بود چند سال بعد برم لیسانس ب پزشکی ک ب نحوی مجددا وارد مسیر کنکور شدم
      در طی مدتی ک پرستاری خوندم از رشتم خوشم میومد و حتی ب خاطر مسائل شخصی میخواستم ادامه بدم و برم سر کار ولی ترم‌های آخر ب دلیل اتفاقاتی ک واسم رقم خورد تصمیم گرفتم بعد از اتمام تحصیل کنکور بدم اون موقع حتی میخواستم همزمان طرحم رو هم برگ ولی باز وقتی دوستام رفتن طرح و من دیدم ک پولی ک میگیرن نسبت ب زحمتی ک میکشن هیچه دیگه کلا نرفتم
      پیشنهاد میکنم شما هم از نزدیک و حضورا برید مراکز درمانی و مدرسه‌ها و بپرسید از اونایی ک رشته‌ی شما رو خوندن
      من آدمی نبودم ک بتونم تو معلمی دووم بیارم میخواستم راهم بازتر باشه تا اگه در آینده خواستم کاری کنم انتخاب‌های بیشتری داشته باشم
      شما الانتو نگاه نکن چند سال بعدتو در نظر بگیر با تموم اتفاقای پیش‌بینی شده و نشده‌ای ک میتونی فک کنی
      اون وقت بهترین تصمیم ممکنو میگیری و هیچ وقتم ب تصمیمت شک نکن چون تو این برهه زمانی با شرایطی ک داری اون تصمیم رو میتونستی بگیری

این نکته هم بگم ک معلمی هم مزایای زیادی داره از جمله این ک بیکاری زیاد دارن و از دانشجویی درامد دارن در صورتی ک پرستارا تو دانشجویی هم میرن بیمارستان و بعضی جاها قبلنا کشیکم داشتن ولی پولی نمیدن بشون و معلما حقوقشون نسبت ب کارشون ب نظرم متناسبه مثه پرستاری نیست ک صبح تا شب جون بکنی آخرشم اندازه زحمتت پولتو ندن ولی خب از لحاظ مهاجرت و راه‌های پیش رو واسه ادامه تحصیل پرستاری بهتره
      سلام.
      میگم میشه امثال ترمیم نکرد و تو کنکور شرکت کرد؟
      من فارغ‌التحصیل سال ۹۲هستم.
      سوم دبیرستان کلا نهایی بود ، پیش دانشگاهی هم دو تا یا چهار تا درس نهایی بود.
      نمرات سومم خوبه چون همون موقع تاثیر مثبت داشتن تو کنکور...
      ولی نمرات پیش دانشگاهی
      میگم میشه من بدون ترمیم کنکور شرکت کنم ؟
      برام درصد محاسبه میکنند یا کلا پاسخ برگم اصلاح نمیشه؟

7. Top | #7
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Lucky.-.arezou نمایش پست ها
      سلام.
      میگم میشه امثال ترمیم نکرد و تو کنکور شرکت کرد؟
      من فارغ‌التحصیل سال ۹۲هستم.
      سوم دبیرستان کلا نهایی بود ، پیش دانشگاهی هم دو تا یا چهار تا درس نهایی بود.
      نمرات سومم خوبه چون همون موقع تاثیر مثبت داشتن تو کنکور...
      ولی نمرات پیش دانشگاهی ������
      میگم میشه من بدون ترمیم کنکور شرکت کنم ؟
      برام درصد محاسبه میکنند یا کلا پاسخ برگم اصلاح نمیشه؟
      سلام و عرض ادب
      مانعی نداره میتونید ترمیم نکنید ولی خب تراز سوابقتون احتمالا پایین‌تر از کسایی میشه ک ترمیم کردن و دوازدهمی هستن و ب همین خاطر کنکورتون رو باید خیلییی بهتر بدید ک ی کمی شرایط رو شاید سخت بکنه
      از حالا وقت زیاد هست ببینید چ درس‌هایی رو راحت‌تر باهاش کنار میاید همونا رو بدید
      مثلا اختصاصیا ب شدت عمومیا سختی نمیخواد وقتی واسه کنکور خوندیدشون
      اگر واقعا فرصتش رو ندارید باید ب شدت واسه کنکور زحمت بکشید
      البته جزئیات کنکور ۴۰۳ این طور ک امروز شنیدم گفتن تا آخر هفته اعلام میشه میتونید تا اون موقع صبر کنید و بعد تصمیم بگیرید شاید ی کم شرایط بهتر بشه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن