سلام خسته نباشید من میرم کلاس یازدهمم یعنی سال تحصیلی جدید میرم یازدهم.از الان شیمی جامع رو میخوام بخونم بنظرتون کدوم دبیر برای شیمی خوب هست که جامعشو ببینم و خب همه نکات مهم و کنکوری گفته بشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام خسته نباشید من میرم کلاس یازدهمم یعنی سال تحصیلی جدید میرم یازدهم.از الان شیمی جامع رو میخوام بخونم بنظرتون کدوم دبیر برای شیمی خوب هست که جامعشو ببینم و خب همه نکات مهم و کنکوری گفته بشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام وقت بخیر
من خودم کلاس های آقایون مصلایی رو شرکت میکردم راضی بود م مخصوصا از پسرشون که عمق درس رو میفهموند بنظرم
سال قبل رو با آقای فرزانه بودم که هیچ یک از مطالبشون عمیق و خوب نبود همش سرکلاس حرف میزدن و یک باری هم جبه گرفتن و دعوا کردن که چرا سوال چرت میپرسین
کلاس های آقای بابائی رو تعریفشون رو از دوستام شنیدم و البته خودم چند جلسه ایی ازشون دیدم خوب درس میدادن ولی برای من کسل کننده بود
از دبیرای دیگه هم زیاد اطلاعاتی ندارم
دبیر هرچی تدریسش خوب باشه تا شما کتاب درسی و کتابکارتون رو پاره نکنید و تست نزنید هیچ جوره موفق نمیشید
دبیر ۲۰ درصد علم شمارو تکمیل میکنه شایدم کمتر از ۲۰ درصد ۸۰ درصدش با شماست !
بستگی به خود شما داره که با چه نوع تدریسی ارتباط برقرار میکنید !
توصیه من اینه که هنوز یازدهم هستید بشینید یک جلسه یا دو جلسه از تدریس هر دبیر رو ببیند باهرکدوم بیشتر ارتباط برقرار کردید ثبت نام کنید
اگه میگید وای وقتم میره از اون طرف هم هزینه دارین میکنید با این شرایط اقتصادی بهتره انتخاب درستی داشته باشین تا پشیمون نشین
موفق باشید
ویرایش توسط arad.m : 18 شهریور 1402 در ساعت 13:30
کلاسای جامع دوازدهم رو همزمان با پایه جلو میبرن اگه شیمی یازدهم رو هنوز نخوندی اینکارو نکن
بشین درست شیمی یازدهمو بخون اگه خیلی تایم اضاف آوردی رو دهمم کار کن که کامل مسلط شی
اگه بتونی تا تابستون سال کنکورت اینکارو کنی دیگه فقط شیمی دوازدهم و دوره پایه میمونه برات!
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...
مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ
که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است
والا آقای فرزانه میگفت داخل کادر محاسبه کنید عین کادرای بهمن بازرگانی
آقای مصلایی هم واکنش شیمیایی زو مینوشت و با اون محاسبه میکرد اگه منظورتون از خط کسری های کتاب هست که ندیدم آنچنان تو تدریساشون به کار ببرن ...
آقای بابائی رو یادم نمیاد چون برای مسائل کلاساشون رو ندیدم ...
اما خب آقای بابایی برای بچه هایی که نکات ریز و پایه ایی تر میخوان مناسبن ولی برای آقای مصلایی باید قبلش پیش زمینه داشته باشی ..
ممنون من خودم ویدئو آقای مصلایی رو دیدم پدرشون خوب تدریس نمی کردن ولی پسرشون عالی بودن. مشورت کردم گفتن شیمیو پایه بخون الان من زیستو جامع میخونم بنظرتون ریاضیو جامع کار کنم یا شیمیو؟
خب من شیمیو فیزیکو پایه کار کنم زیستم جامع دارم کار می کنم زمینم میخوام تابستون یازده به 12 تست کار کنم ریاضیم جامع کار کنم یا فقط همون زیست؟
خوشبختانه تو شیمی انقد معلم خوب داریم دست آدم باز هست...بازرگانی آقاجانی بابایی اسماعیلی...
من جای شما تو سال یازدهم بودم حتما بازرگانی میدیدم چرا که وقتش رو هم دارین و ایشون از همه بهتر و مفهومی تر درس میدن.

تقریبا هیچکدوم ولی بابایی ضریب تبدیل هم میگه بعضی سوالارو /
در کل ضریب تبدیل خیلی اسونه که همون روش صریب زنجیری تبدیل واحد توی فیزیک هستش فقط وقت گیره و احتمال خظا رو میبره بالا . روش مول به صریب رو بلد باش برا کنکور فقط جا گذاری کن خیلی سوالا چشمی هم میتونی حل کنی حتی و سرعتت میره بالا با تمرین بیشتر
استوکیومتری بابایی رو ببینی خودت دستت میاد که ضریب تبدیل رو در چه حد میگه
توی دبیرای شیمی هم
بابایی خوبه
آقاجانی خوبه
فراهانی خوبه
اسماعیلی خیلی خوبه فقط فرمول زیاد میگه گاها
بازرگان که دیگه نیازی نیست بگم خوبه
یه دبیری آلا داره جدی اومده اونم خوبه من یه جاهایی رو مبحثی دیدم ازش دبیر مدرسه کنکور ایرانه که تو صدا سیما هم تدریس میکرد اسمش روح الله حاجی سلیمانی
ولی دبیر صفر تا صدی که خودم میبینم آقاجانی هستش که اونطور که من میخوام درس میده
This is........it
ممنون جوزف جان، چند ویدیو از بابایی رو دیدم و خب تدریسش به دلم نشست. من بیشتر برای رفع ابهام و اشکالات فیلم میبینم
حقیقت اینه من همیشه از هفت سال پیش که استوکیومتری رو در فصل ۱ شیمی سوم دبیرستان یاد گرفتم همیشه ضریب تبدیل حل میکردم و خب روش تناسب که اکثر دبیران باهاش پیش میرن کلا باهاش هیچ وقت ارتباط نگرفتم و خب الانم تا بیام عادت کنم به روش جدید یکم کارم سخت میشه و سرعتم تو حل مسائل کمتر میشه تا بیام عادت کنم به روش جدید
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 14 مهمان)