کنکوری 1403 هستم و رشتمم ریاضی فیزیکه
تابستون رو دست و پا شکسته خوندم ولی اصلا راضی نبودم هر روز بیشتر از دیروز نا امید میشم قبلا 10 ساعت هم درس خوندم ولی الان انگار هیچ انگیزه ای برای ادامه ندارم....
کنکوری 1403 هستم و رشتمم ریاضی فیزیکه
تابستون رو دست و پا شکسته خوندم ولی اصلا راضی نبودم هر روز بیشتر از دیروز نا امید میشم قبلا 10 ساعت هم درس خوندم ولی الان انگار هیچ انگیزه ای برای ادامه ندارم....
کاش بشه آخر قصه برسم یه جایی که بگم دیدی تونستم؟=)
ویرایش توسط .Nastaran. : 21 مرداد 1403 در ساعت 01:29
چرا احساس ناامیدی میکنی؟ مثلن فرد خاصی بهت این حسو میده یا خودتو با کسی (یا خود ایدهآلت) مقایسه میکنی؟
سلام وقت بخیر
اهمال کاری منشا اصلیش از درست نبودن برنامه هستش
سوال اول
برنامه شمارو مشاوره میریزه یا باهاشون همکاری میکنید؟
سوال دوم
تایم درسیتون چقدر هستش؟
سوال سوم
دروس به چه ترتیبی داخل برنامه قرار دارن؟
سوال چهارم
دروسی که علاقه ندارین با تایم بالایی داخل برنامه هستن؟
خب از این ها بگذریم
زمان مطالعه ذهن مشغولیت داره؟
دور دورهای هرروز بپا هست؟
خونه خاله و عمه چی؟
رفیق و گوشی چی؟
دنبال اخبار کنکوری زیاد؟
صبح تایم مشخصی بلند نمیشی؟
شب تایم مشخصی نمیخوابی؟
مشاورتون پیگیر کاراتون خیلی نیست؟
از مشاورتون ترسی ندارین ؟
....
اینا همشون دست به دست هم میدن تا اهمال کاری رو بسازن
اهمال کاری شما از اینکه به درس تمایل ندارین و زمان رو زیاد میبینین میگید امروز بیخیال فردا هست و فردا بیخیال پس فردا هست ...
برای خوندن هر درس پاداش در نظر بگیرید
امروز من هندسه پایه فصل یک رو میخونم و شب یک کوییر ریز از خودم میگیرم اگه از پنج تا تست چهار یا حتی سه تا بلد بودم ایول دارم و میتونم یک ربع فلان تفریح رو انجام بدم و در کنارش نیم ساعت دیگه به ساعت درسیم اضافه کنم !
حالا اگه اون درس رو تموم نکردم و اون روز رو کلش رو تفریح کردم سه روز از تفریح خبری نیست و من باید پای برنامم واستم وگرنه باید تایم زیادتری رو وقت درس خوندنم کنم !
بازهم میترسم به این کار عمل نکنم جلوی چشمم هدفم رو میذارم از اون چیزی که میترسم سرم نیاد
اون چیزی که میترسی بعد از نرسیدن به هدف سرت بیاد رو میذاری جلوی روت تا وقتی خواستی در بری از زیر درس یک عذاب وجدان یقتو بگیره ...
امیدوارم منظورمو رسونده باشم
موفق باشی
نگاه بهش نمیگن فوبیای کنکور میگن اعتماد به نفس نداشتن و اعتماد نداشتن به خودت...
تو تا خودت رو باور نکنی هیچ جوره موفق نمیشی نه تنها تو مراحل تحصیل حتی تو زندگیت موفق نخواهی شد !
روزی پنجاه بار به خودت بگو نگاه نسترن تو تلاشت رو میکنی عرقتو میریزی موفق شدی شدی نشدی خیالت راحته که عرقت رو ریختی سگ دو هاتو زدی شاید حکمتی بوده و نشده !
نکه غم نشدن به بغل بگیری بگی بابا بیخیال من که میدونم نمیشه !
خب آدم حسابی بله که نمیشه تا وقتی تلاش نکنی نمیشه ...
خودت انگیزه بساز
انگیزه با حرف های این و اون بدست نمیاد !
سلام
هدف هارو خرد خرد کن.
ببین تو یه هدف کلی داری، قبولی توی رشته مدنظرت.
باید ولی یه هدف های جزئی هم بین این مسیر بذاری! نمیشه همش به اون هدف کلی که 1 2 سال دیگه است، نگاه کنی.
مثل اینه از نقطه A بخوای بری B.
آدم که فقط نباید نقطه B رو نگاه کنه، اینجور هزارتا راه میری گم میشی تهش.
بلکه باید Section Sectionش کنی، بگی مثلا الان که میری جلوتر سمت چپ میپیچی، بعد میری مستقیم، بعد سمت راست، بعد...
حالا برای کنکورم همینه. هرروز برا خودت هدف درست کن و به خودت جایزه بده سرش. هر آزمون سعی کن غلطات کمتر بشه و بیشتر بشه ترازت. حتما آزمونو برو!
سلام
هیچ کس همیشه انگیزه نداره پس برای ادامه دادان باید عادتای درست بسازیم چون همین نظمه باعث میشه که به هدفامون نزدیک شیم
میدونی شاید کل سال روزایی که کامل از خودت راضی باشی انگشت شمار باشه. یه روز یکم دیر بیدار میشی یه روز بیحوصلهای یه روز تستات کمه
خب اگه همینجوری بشینی بگی من هنوز ایدهآل نیستم پس شروع نکنم بعد یه ماه میگی کاش از همون موقع دست و پا شکسته هم که شده میخوندم الان حداقل فلان فصلو خونده بودم
هی به خودت بگو هرچقدرم کم باشه باز منفعته حتی شده یه ساعت
در مورد اینکه فک میکنی هیچوقت از کنکور نتیجه نخواهی گرفت واقعن میگم به اینجوری فک کردن ادامه بدی قول میدم نتیجه نمیگیری
اصن به تهش فک نکن
میدونم سخته ها ولی به مسیر فک کن
تو ممکنه فصلایی رو روش خیلی سرمایهگذاری کنی ولی تستشو نتونی بزنی (مثلن وقت گیر باشه بگذری)
از طرفی فصلی که سرسری خونده بودیو بتونی حل کنی
کلن این تو ذهنت باشه که هیچ تضمینی نیس
تو با خوندنت شانس موفقیتتو میبری بالا ولی این احتمال هیچوقت به صد نمیرسه
پس به جای فک کردن به نتیجه که روز و شب آدمو کوفت میکنه
الکی شاد و شنگول باش حتی اگه مسخره بنظر برسه
واقعن کنکوری بودن این نیس که یه آدم افسرده غمگین باشی و با حسرت به بقیه نگا کنی
هرچقدر به فکر شادی خودت (هرچند کم) باشی اونقد رو درسات تاثیر میذاره
قشنگ صب بیدار شدی پتو و بالشتو مرتب کن موهاتو یه مدلی که دوس داری ببند بشقاب صبحونتو تزئین کن استراحتای بین درستیت آهنگ قری باز کن برقص هفتهای سه چهار بار برو پارک پیادهروی
به خودت نرسی هیچکی بهت اهمیت نمیده بعد که این سال گذشت با خودت میگی حیف چرا تو جوونی حال خودمو اینقد بد کردم ذاتن چیزای دیگه و کنکور و گرونی و... حالمو بد میکنن من چرا بدترش کردم
و فک نکن این کمالگرایی بعد کنکور میره هااا
نه بابا
مثلن من از اول تابستون میخوام نقاشی بکشم هی میگم بذا طرح خوبی باشه بذا قشنگ بکشم اینجوری بشه اونجوری بشه الان میبینم تابستون داره تموم میشه من هنوز نکشیدم
پس به فکر خودت باش و به خودت برس هر چند کم![]()
منم همینطور
نمیدونم چرا درست حسابی درس نمیخونم همش نوسانیه یه روز ده یه روز هیچی یه روز دو
شکرت خدای من (: که زیباترینی بی انتهایی بخشنده ای
تو سال کنکور منتظر انگیزه نباش دوست من
منم همیشه دنبال انگیزه و امید بودم و الان به این نتیجه رسیدم اشتباه بود
انگیزه مگه چیه؟ چیز عجیب غریبی نیست که یکدفعه ای یا بخاطر شروع از شنبه و هر چیزی به وجود بیاد. کنکور چیه؟ یه مسابقه همین! یه دوی ماراتون تصورش کن. هر کسی ، جدی میگم هررررر کسی ، پیوستگی و نظم و لاک پشت بودن به جای خرگوش بودن رو داشته باشه امسال توی زندگیش موفق میشه. شاید چون به خودتون فشار آوردین الان اینجوری شدین. به نظرم با ساعت مطالعه کاملاااااا معقول دوباره شروع کنین از همین الان( وقتی میگم همین الان یعنی هر ساعتی میخواد ساعت ۹ صبح باشه یا ۹ شب نه اینکه بگین از فردا که اصلا اینجوری به درد نمیخوره) وقتی یه مدت آروم و ملایم درس بخونین عادت میکنین و قشنگ پیش میرین. خودتون رو درگیر کنکور و درس کنین و از فضای مجازی دور بشین. باور کنین آسون تر میشه اینجوری سال کنکور اگه فقط حتی یکم فضای مجازی رو کنار بذارین.
یه چیز دیگه ام بگم ختم کلام . اینکه بعد کنکور هیچ خبری نیست! مطمئن باشین این نظم و پیشرفت کردن و مطالعه مرتب شما در سال کنکور خیلی میتونه لذت بخش تر از انتظار برای نتایج و تابستونی باشه که خب همش بیکارین! واقعا منم قبلش فکر میکردم چه خوب دیگه بیکارم ولی الان میگم اتفاقا اون نظم و عادت به درس خوندن و مرتب مطالعه کردن خیلی زندگی مفید تری هست ولی در کنارش با برنامه استراحت و تفریح داشتن .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)