۳ ساله هرچی میخونمش کامل نمیفهمم و نمیتونم تسلط کامل پیدا کنم! استاد یا کتابی میشناسید که بتونه تمام خلاء های موجود رو پر کنه؟
خودم درسنامه خیلی سبز+تدریس شیما نعیم رو دیدم و هنوزم نمیتونم همه تستهاشو بزنم. کمک:(((((((((
۳ ساله هرچی میخونمش کامل نمیفهمم و نمیتونم تسلط کامل پیدا کنم! استاد یا کتابی میشناسید که بتونه تمام خلاء های موجود رو پر کنه؟
خودم درسنامه خیلی سبز+تدریس شیما نعیم رو دیدم و هنوزم نمیتونم همه تستهاشو بزنم. کمک:(((((((((
من با الکتریسیته جاری خیلی مشکل داشتم تا سال دوازدهم تابستونش. ولی بعدش که کامل فهمیدم مبحث رو واقعا لذت بخش بود حل سوالاتش و بهتون قول میدم اگه متوجه بشینش از خیلی از سوالای فیزیک بهتر و سریع تر میتونین حلشون کنین. به نظرم شما سعی کنین بفهمین برای خودتون هر سوال رو توضیح بدین که اینجوری حل کردم و به این ترتیب مثلا سوال مقاومت معادل خب شما مرحله مرحله برای خودتون بگین چیکار کردین همینجوری سوالارو حل کنین و زمان بذارین قطعا رفع میشه مشکلتون. دیگه اینکه اگه یه خلاصه ای هم تهیه کنین عالیه فکر کنم که یکم مطالب پراکنده نباشه براتون و بتونین فرمول ها و چیزای مهم رو همش مرور کنین و دم دست باشه چون من حق میدم واقعا بعضی سوالا شک میکنین از کجا شروع کنین یا از چه فرمولی ولی کم کم قطعا وضعیت بهتر میشه سوال هم دیگه قطعا باید زیاد حل کنین فیزیک کلا همینه سوال زیاد حل کنین همه چی درست میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)