لطفااا بگین خیلی نگران شدم
سلام
خیر اشتباهه حداقل برا من اونجوری نبوده.... نظام قدیم بودم ولی 4 تا درسو خرداد 402 ترمیم کردم همشم تاثیر دادن
به حرفای کانال ها و فضای مجازی که همش میگن به نظام قدیم و فارغ التحصیل تراز بد دادن یا اینکه نمرات ترمیم رو تاثیر ندادن یا با سالی که دیپلم گرفتن تاثیر دادن یا .... زیاد گوش نکنین چون اغلب اغراق آمیز هستن حداقل در حد کارنامه من اونجوری نبوده(فقط برا برخی سال ها مثل 98 97 تراز ها کمی پایین هست چون انگار سطح نمرات بالاتر بوده اون سال ها)
من تصویر کارنامم میزارم تا خودتون مقایسه کنین و شما و امثال شما خیال تون راحت شه و ناامید نشین از خوندن برا کنکور سال بعد... (هرچند امیدوارم کنکور مثل سابق باشه تا کمتر شانس در آن دخالت داشته باشه الان یه جورایی باید شانسم باهات باشه)
ویرایش توسط saeed_dal : 07 مهر 1402 در ساعت 20:46
الان میتونید توضیح بدید چجوری فهمیدین که تاثییر دادن ؟ نمرات قدیمتون که تراز ندارن شاید این تراز برای نمرات قدیمتون هست کسی نمیگه نمره بالاتر ترمیم درستون رو به جای نمره قبلی نذاشتن الان میگن نمره رو گذاشتن ولی ترازش رو بر حسب تراز سالی که امتحان داده بودید مثلا 85 حساب کردن من از روز اعلام نتایج فقط از شما و یکی دیگه شنیدم که نمرات ترمیم تاثیر دادن ولی همه گفتن تاثیر ندادن در حدی که تو پیش نویس شکایت به دیوان هم این مطلب رو عنوان کردن
ویرایش توسط رامون کاخال : 24 مرداد 1402 در ساعت 08:38
من برای دروس پیش دانشگاهی هیچ سابقه تحصیلی نداشتم چون در اون سال ها که من دیپلم گرفتم بصورت نهایی برگزار نمیشد برا همین میگم دیتایی اصلن نبوده که بخوان با اون مقایسه کنن پس با همین خرداد ۴۰۲ مقایسه شده
نکته دوم هم اینه که نمرات سوم نهایی من رو بفرض اگه با دیتای اون سال مقایسه کرده بودن طبق نظر شما باید تراز خیلی کمتری میداد خوب چه نمره قبلی منو چه نمره ترمیمی من. چون میگین برا فارغ التحصیل تراز کم میدن
من نمیگم اشتباه نکرده آموزش و پرورش مثلا اینکه تراز منفی داده یا برای برخی تراز پرت داده و ... که اینا اگه یکی اعتراض بزنه قطعا باید درست شه اما در کل این چیزا که میان میگن فلان نمره با سال فارغ التحصیلی مقایسه شده یا ... من تا حالا مدرک معتبر هیچ جا ندیدم همش جنجال الکی فضای مجازی هست
تاثیر قطعی معدل پر از ایرادهای واقعیه مثلا برای برخی سال ها تراز بیش از حد کم داده(بخاطر میانگین بالای اون سال) یا یکی که بیسته چرا باید مجدد ترمیم کنه و یا امکان تقلب در جلسات امتحان یا ... که برا لغو اش باید دلایل صحیح رو آورد تا بشه لغو کرد وگرنه با دلایل الکی حتما به جایی نمیشه رسید
ویرایش توسط Harrison : 07 مهر 1402 در ساعت 20:34
سلام لطفا کسی که تجربه کرده جواب بده،وقتی درسی رو ترمیم میکنیم،به نمرش دقت میکنن یا ترازش؟ممکنه نمره قبلی ۱۹ بوده و نمره ترمیم ۱۸ ولی این ۱۸ تراز بهتری داشته باشه!کدومو تاثیر میدن؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)