خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 17
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

شدیدا سردرگمم میشه کمک کنید خصوصا دانشجو یا فارغ التحصیل های پزشکی😮‍💨😥

سلام دوستان
      من الان ۲۰ سالمه و امسال کنکور دادم اما بازم پزشکی نمیارم
      من همیشه از کوچیکی در رویای پزشکی بودم و فک میکنم که دوست داشته باشم این رشته رو.
      ولی میترسم بازم امسال بمونم پشت کنکور و بهش برسم ولی بفهمم اون چیزی که میخوام نیست و سختی هاش و نتونم تحمل کنم و از اینکه قراره یک سال دیگه از عمرم و صرف این کنکور مزخرف کنم واقعاااااا حالم خرابه تازه اگه قبول بشم باید ۶ سال برم دانشگاه و ۲ سال هم طرح یعنی ۲۸ سالگی
      بچهایی که دانشجو پزشکی بودن یا هستن به نظرتون ارزششو داره؟
      میشه از سختی های پزشکی یکم بگین برام و همچین خوبی هاش
      لطفاااااااااااااااااا کمک کنید واقعا نیاز دارم
      اینم اضافه کنم که من متاهل هستم و بالاخره مشکلات متاهلی هم دارم اگه بخوام در رشته پزشکی تحصیل کنم🥺🥺🥺
      پیشاپیش ممنونم از وقتی که میزارید❤❤❤

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

همه چیز سختی خودش داره...من نمیدونم شرایط و یا کلا هدفتون تو زندگی چیه...مخصوصا که با اینکه ۲۰ سالتون هست متاهل هستید....
      هر کاری سختی خودش رو داره...ولی قبل فک کردن به سختی کنکور کلا بشین ببین همسرت تحمل اینو داره که پزشک بشی؟
      همسرت درکی از محیط کار بیمارستان داره؟
      واقع بین باش ببین رفتن تو محیط بیمارستان تو زندگی مشترک مشکلی درس نمیکنه؟
      بعد از قبولی بازم شوهرت رو قبول داری و...
      مطمئنا هر شغلی سختی داره ولی مهم اینه در قبال سختی چی بدست میاری؟!

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      پزشکی اگر واقعا بهش علاقه داری برو چون از لحاظ درامدی دیگه gp انقدری درامد نداره و اشباعم هست مگر اینکه بری دندون که اون عاالیه .. پزشکی باید تا تخصص بری تا به نون و نوایی برسی
      بايد باورش كنى تا بدستش بياری...!️

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط خانم گل نمایش پست ها
      سلام دوستان
      من همیشه از کوچیکی در رویای پزشکی بودم و فک میکنم که دوست داشته باشم این رشته رو.
      ولی میترسم بازم امسال بمونم پشت کنکور و بهش برسم ولی بفهمم اون چیزی که میخوام نیست و سختی هاش و نتونم تحمل کنم و از اینکه قراره یک سال دیگه از عمرم و صرف این کنکور مزخرف کنم واقعاااااا حالم خرابه تازه اگه قبول بشم باید ۶ سال برم دانشگاه و ۲ سال هم طرح یعنی ۲۸ سالگی
      اینم اضافه کنم که من متاهل هستم و بالاخره مشکلات متاهلی هم دارم اگه بخوام در رشته پزشکی تحصیل کنم�������������� ���
      خانم@sanjana@
      با وجود تاهل و دوتابچه گوگولی مگولی پزشکی اوردن شاید ایشون بتونن کمک کنن

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستان من الان ۲۰ سالمه و امسال کنکور دادم اما بازم پزشکی نمیارم
      اینم اضافه کنم که من متاهل هستم و بالاخره مشکلات متاهلی هم دارم اگه بخوام در رشته پزشکی تحصیل کنم�������������� ���

اول از هر چیزی قبل از اینکه درباره پزشکی صحبت کنم میگم برو ارزش های زندگیتو پیدا کن و با اهدافت مقایسه کن
      ارزش یعنی میخوای چه کسی باشی و هدف یعنی میخوای به چی برسی
      ما خیلی وقتا به اهدافمون نمیرسیم ولی همیشه به ارزشامون میرسیم
      مثال میزنم دکتر ویکتور فرانکل تو کتاب انسان در جستجوی معنی نوشته بود که من ارزشم شاد بودنه یعنی میخوام انسان شادی باشم حالا همون دکتر فرانکل رو تو دوران جنگ جهانی دوم میندازن تو اردوگاه کار اجباری نازی ها و مثل یه برده باهاش رفتار میکنن ، اونجا هدفش که مثلا طبابت رو از دست میده ولی حتی با وجود شکنجه نمیتونن شاد بودن رو ازش بگیرن و بعد از شلاق خوردن میخنده
      یه مثال دیگه در حیطه کنکور میزنم یکی ارزشش رقابتی بودنه و از رقابت لذت میبره و هدفش رسیدن به یه رتبه خاص تو کنکوره
      ممکنه به هدفش نرسه و کنکورش خراب شه اما ارزشش چی؟ چون رقابت رو دوست داره میره تو یه حیطه دیگه مثلا تو کسب و کار وارد رقابت میشه یا تو ورزش
      پس قبل هرچیزی ارزشاتو پیدا کن و براساس اون رفتار کن
      یه مثال دیگه در مورد ارزش هات و پزشکی بگم فک کن تو ارزشت کمک به دیگرانه و بخاطر اون ارزش میخوای بری به پزشکی حالا به هدفت نمیرسی ولی میتونی ارزشتو تو یه جای دیگه به کار بگیری مثلا تو خیریه ها و اون حس خوبو تجربه کنی
      بشین تو یه لیست بنویس که اصلا برا چی پزشکی رو میخوای احتمالا ارزشاتو پیدا میکنی بعد فک کن اگه پزشکی نباشه تو چه حیطه های دیگه میتونی ارزشاتو بکار بگیری

اما در مورد علاقه بگم که میگن اگه میخوای بدونی به چیزی علاقه داری فک کن اگه بهت پول ندن و کسی بهت احترام نزاره باز سمتش میری؟ اصلا فک کن تو یه جزیره تنهایی و اگه طبابت کنی نه کسی بهت پولی میده نه تشکر میکنه نه افتخار باز سمتش میری؟
      در مورد من این جواب بله است من حاضرم حتی از جیبم پول بدم و باز برم سمت پزشکی چون من تشخیص دادن و انجام پروسیجر های درمانی رو دیووانه وار دوست دارم
      اما شما چی؟
      اگه علاقه داری بخاطر علاقت برو و به فکر پول و سن و اینا نباش فقط برو که اون عطش درونیتو خاموش کنی
      و یه جمله هم میگم اتفاقا دنبال هدفی برو که ارزش نرسیدن داشته باشه که حتی اگه به پزشکی نرسی تو رو به آدم بهتر تبدیل کنه مثلا ممکنه جانانه برا کنکور تلاش کنی و نرسی ولی آیا به یه آدم تلاشگر یه آدم سحرخیز یه آدم با اطلاعات بالا یه آدم سریع تبدیل شدی یا نه؟ اگه نه که یجای مسیرو اشتباه میری
      در مورد درامدم واقعا پزشکی اون درآمد سابق رو نداره ولی من مهارت های دیگه دارم که ازش پول دربیارم من آموزش میدم برنامه نویسم کارای هنری میکنم و کلا پول پزشکی برام مهم نیس چون کلی منبع درآمد دارم شما رو نمیدونم ولی اگه منبع درآمدی نداری فقط درآمد پزشکی به زحمتی که میکشی نمی ارزه و دیر به درآمد میرسی و درآمد زیادی هم نداری
      و چون زندگی متاهلی داری فک کنم بهتره با همسرتم در میان بزاری که یا مشوق راهت باشه یا مانع راهت و تکلیفت مشخص شه
      آهان راستی اگه به بحث پیدا کردن ارزش که بالا گفتم علاقه مندی میتونی تو گوگل سرچ کنی( لیست ارزش های زندگی ) و ببینی کدوم یکی از گزینه ها جزو ارزش های زندگیته
      یا یه چیز بهتر رو لینکی که پایین میزارم کلیک کن و مطالبشو بخون . اقای بهرامپور جزو کسایی هستن که خیلی خوب تو بحث پیدا کردن ارزش ها و لوگوتراپی کار کردن و تو این لینک پایین که یه لایو عملیه قشنگ یاد میدن چطور ارزش پیدا کنی
      https://www.bishtarazyek.com/%D9%BE%...%8C-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C/
      ویرایش توسط Masomi : 23 مرداد 1402 در ساعت 15:06

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببین من 24 سالگی اومدم پزشکی
      تا حدودی پشیمونم

در کل به نظرم برو ببین علاقت چیه
      رو پول پزشکی به این راحتی حساب نکن
      اگر علاقه داری بیا

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط After4Ever نمایش پست ها
      ببین من 24 سالگی اومدم پزشکی
      تا حدودی پشیمونم

در کل به نظرم برو ببین علاقت چیه
      رو پول پزشکی به این راحتی حساب نکن
      اگر علاقه داری بیا
      سلام ...

اگر دوباره بر میگشتی زمان انتخاب رشته ، باز پزشکی رو انتخاب می کردی ؟ یا دندون یا دارو یا یه رشته ی دیگه رو ؟؟؟

دلیلشو هم اگر میشه بگین ... ممنون

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      20 سال که سنی نیست!
      من خودم 23 سالمه
      کسایی رو میشناسم متاهل بودن تو سن های بالای ۳۰ سال پزشکی قبول شدن ولی این مساله رو باید در زندگی مشترک خودتون مدیریت کنید و بعد برای کنکور بخونید
      ویرایش توسط Friedrich : 23 مرداد 1402 در ساعت 15:31

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Khabalod
      نمایش مشخصات
      سلام تجربه ی شخصی و اطرافیانم رو بخوام بگم بهت واقعا پزشکی تا ۳۵ سالگی آینده ای نداره و در مقطع عمومی هم کلا آینده دار نیست
      اول دندونپزشکی بعد داروسازی بعد پزشکی
      از نظر درآمدی راحتی کار و حتی درس های دانشگاه: )
      خلاصه اینا کشکه)))) که گفتم
      ببین دلت کجاست
      تعریف من همیشه بلوا کنه
      مثه شیطانی که تنها شده

10. Top | #10
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      سلام
      من خودم پزشکی نمیخونم ولی داداشم میخونه و دارم میبینم
      ببین تو ذهنیت و فکر زمان بچگیت رو با الان مقایسه نکن به نظرم برو درباره رشته های مختلف تحقیق کن و بعد تصمیم بگیر
      من اگه خودم باشم میگم نه نمون ارزش نداره چون میدونم خیلی رشته های خوب دیگه هم داریم
      ولی بستگی به خودت داره
      بعد تحقیق اگه به نتیجه رسیدی که میخوای بمونی میتونم خواستی کمکت کنم

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      ببین من خودم الان ۲۵ سالمه و تو فاصله ی کنکور آینده میشه ۲۶ سالم
      تو این مدت هم کنکور دادم و تلاش نکردم و قبولم نشدم مشخصا اما بخاطر علاقم با خیلی از پزشکیا صحبت کردم، و به نظر "من" این علاقه ای که ازش حرف میزنی اگه واسه اون بحث درمان و این داستانای پزشکی بود هیچوقت این تایپیکو نمیزدی و یا حدقل وقت میذاشتی تایپیکارو میخوندی، کلی مستندم هست تو نت
      پزشکی اصلا راه آسونی نیست، تو عمومی دیگه خبری نیست و تو کل پروست اگه دانشگات آموزش نوین نباشه به جز طرحت ۸ ساله!
      ۲ سال طرحم روش، رزیدنتی قبول شی بعدشم طرح داره و بازم فقط تو فامیل واسه احترام بهت میگن خانوم دکتر، تو بیمارستان واسه ابیوزه اکثرا : ))
      حقوقیم نخواهی داشت آنچنان
      ولی اگه بحث سر علاقه باشه، واقعا علاقه مث چیزی که کاربر معصومی گفت هیچوقت دیر نیست، من دوستی دارم که رزیدنت سال دو جراحیشون ۴۴ سالش بود و تازه ۳۰ سالگی پزشکی قبول شده بود! حتی میتونست با استفاده از تاهلش رینگ استریت شه ولی خواست بره طرح که پزشک بهتری بار بیاد، علاقه اینجا خودشو نشون میده
      یا حتی واسه پدرم که بیمارستان بودیم، رزیدنت سال ۳ جراحی اعصابشون نزدیک ۵۰ سال ایناش بود و یه بچه ی کنکوری داشت، جراحی اعصابم بدترین رشته ی تخصص تو دوران تحصیله، ولی واسه علاقش تو اون سن اومده بود
      و یه چیز دیگه، با چارتا پشیمونم پزشکیا منصرف نشو و با چارتا هزار بارم برگردم عقبشون ترغیب، چون واسه این جواب به ازای هر دانشجو یه راه بوده، راه تو ممکنه بدتر یا بهتر باشه!
      Lost in DayDream

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      چه خبره مگه؟
      مثلا اگر درس نخونی قراره چه کار خاص و فوق العاده ای توی زندگیت بکنی؟
      ۲۰ سال سنی نیست اصلا .

13. Top | #13
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      اساسا بچه ها توی پزشکی چیزی که شمارو اذیت میکنه وقتیه که میذارید. سن نیست. اینقد سن فاکتور کم اهمیتیه که من دارم ردش میکنم! میرم سر موضوعات دیگه که هیچ بلاگر اهل تظاهری بهتون نمیگه.

من از دیدگاه یه نفر عادی میخوام بگم. نه یه نفری که همیشه رَنک بوده و طبیعتا از بدو کلمپ کردن بند نافش نشسته درس خونده، و نه کسی که با تقلب پاس میشه و پا میشه میاد میگه: پزشکی که کاری نداره! (چون هردوگروه توی پزشکی هست.)
      شما وقتی رفتی پزشکی باید شیک و مجلسی 70 درصد موفقیت ها و تریحاتی که یک جوان سالم حتی ایرانی داره رو بذاری کنار. از لحاظ درسی و تئوری، از همه رشته های دیگه علوم تجربی سخت تره. دندان دارو همه اینا سختن ولی واقعا دربرابر عظمت کتابای پزشکی کوچیک محسوب میشن. البته این نه نقطه ضعفه نه نقطه قوت. صرفا گفتم که اطلاع رسانی کنم چون ارزیابی نیازه.
      نکته دیگه ای که هست
      باید بزرگترین موفقیت و تفریحت بشه همین پزشکی.
      صد درصد، با دوستات وقت میکنی وقت بگذرونی، وقت میکنی اینستاگرام بری ولی قطعا اگه بخوای برسونی از 70 درصدشون باید بزنی.
      همچنین موفقیتا. فن و فنونی که بلدی، چون زمانت پای درس و امتحان میره وقتی برای چیزای دیگه "کمتر" میمونه.
      خودتونو باید برای اینا آماده کنین. اگه واقعا حوصله درس خوندن و امتحان دادن حتی تا ترم 14 رو دارین بیاین. ولی اگه حوصله ندارین خواهشا نیاین چون اذیت میشین.
      نکته آخر هم خیلی مهمه اینکه شما توی پزشکی چیزی به عنوان کسب درامد تا حداقل ترم 11-12 که Intern میشین( اونم حقوق چندرغاز 3 تومنی) ندارین. اینم مدنظر داشته باشین اگر که به تاهل فکر میکنین.
      سوال دیگه ای هم بچه ها داشتن در خدمتم.
      در صورت تمایل برای "مشاوره خصوصی" پیام بدین.

مصاحبه کنکور:
      http://forum.konkur.in/thread64595.html

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط WickedSick نمایش پست ها
      اساسا بچه ها توی پزشکی چیزی که شمارو اذیت میکنه وقتیه که میذارید. سن نیست. اینقد سن فاکتور کم اهمیتیه که من دارم ردش میکنم! میرم سر موضوعات دیگه که هیچ بلاگر اهل تظاهری بهتون نمیگه.

من از دیدگاه یه نفر عادی میخوام بگم. نه یه نفری که همیشه رَنک بوده و طبیعتا از بدو کلمپ کردن بند نافش نشسته درس خونده، و نه کسی که با تقلب پاس میشه و پا میشه میاد میگه: پزشکی که کاری نداره! (چون هردوگروه توی پزشکی هست.)
      شما وقتی رفتی پزشکی باید شیک و مجلسی 70 درصد موفقیت ها و تریحاتی که یک جوان سالم حتی ایرانی داره رو بذاری کنار. از لحاظ درسی و تئوری، از همه رشته های دیگه علوم تجربی سخت تره. دندان دارو همه اینا سختن ولی واقعا دربرابر عظمت کتابای پزشکی کوچیک محسوب میشن. البته این نه نقطه ضعفه نه نقطه قوت. صرفا گفتم که اطلاع رسانی کنم چون ارزیابی نیازه.
      نکته دیگه ای که هست
      باید بزرگترین موفقیت و تفریحت بشه همین پزشکی.
      صد درصد، با دوستات وقت میکنی وقت بگذرونی، وقت میکنی اینستاگرام بری ولی قطعا اگه بخوای برسونی از 70 درصدشون باید بزنی.
      همچنین موفقیتا. فن و فنونی که بلدی، چون زمانت پای درس و امتحان میره وقتی برای چیزای دیگه "کمتر" میمونه.
      خودتونو باید برای اینا آماده کنین. اگه واقعا حوصله درس خوندن و امتحان دادن حتی تا ترم 14 رو دارین بیاین. ولی اگه حوصله ندارین خواهشا نیاین چون اذیت میشین.
      نکته آخر هم خیلی مهمه اینکه شما توی پزشکی چیزی به عنوان کسب درامد تا حداقل ترم 11-12 که Intern میشین( اونم حقوق چندرغاز 3 تومنی) ندارین. اینم مدنظر داشته باشین اگر که به تاهل فکر میکنین.
      سوال دیگه ای هم بچه ها داشتن در خدمتم.
      این داستان : بند بنافشو با تحصیلات بریدن
      پرسش : تحصیلات شعور میاره؟!

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      در ادامه ، طبیعتا درس خوندن یک همسر باشعور میخواد که درکت کنه و فضارو واست مهیا کنه ، بقیه فاکتورا رد میشه چون پشیزی ارزش ندارد
      پ ن : پزشکی خوندن کار هرکسی نیست (بر اساس واقعیت)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)