X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

کسی هست که رشته زیست سلولی مولکولی بخونه یا درباره اش اطلاعاتی داشته باشه؟

سلام
      من خیلی دوست داشتم یه رشته خوب قبول شم اما امسال شرایطش نیست و بخاطر معدل از کنکور سال بعد خیلی میترسم و دارم درکنار فکر کردن به پشت کنکوری شدن به یسری رشته هایی که بهشون علاقه دارم اما بخاطر اینکه مثل پزشکی و اینا خیلی دست بالا گرفته نمیشن هم فکر کنم
      بیوتکنولوژی خیلی دوست داشتم اما واسه رتبه های برتره، زیست شناسی سلولی مولکولی هم راجبش تحقیق کردم و دیدم که دوست دارم ولی بازار کار خوبی نداره گویا اما خواهرم میگه که به جاش امکانات مهاجرت بیشتری داره و دخترعموم هم که پزشک و ساکن استرالیاست و هنوز منتظره امتحان بده که بتونه اونجا شروع به کار کنه هم میگه این رشته ها بهتر بدرد مهاجرت میخورن تا پزشکی
      اما باز هم مرددم
      میشه راهنماییم کنید ممنون

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چقد شبیهیممن هم بیوتکنولوژی میخاستم ولی حتی نزدیکشم نمیتونم بشم بخاطر همین رضایت دادم به علوم پایه.
      حتما باید علاقه داشته باشی چون درساش سخته و کار پژوهشی و آزمایشگاهی هم زیاد داره.من خودم اول زیست فناوری میزنم بعد سلولی مولکولی.هر دو به طرز خیلی خوبی امکان مهاجرت و بورسیه تحصیلی دارن.ترازت چند شده؟

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      والا اینقدر بده که روم نمیشه بگم شاید همینارم نیارم

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Parniyann نمایش پست ها
      والا اینقدر بده که روم نمیشه بگم شاید همینارم نیارم
      سال چندمت بود؟

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سال دوم کنکورم

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سال دوم کنکورم
      ببین من سال سومم بود و بازم دو دل بودم که بمونم یا برم.فلا تصمیم گرفتم انتخاب رشته کنم بعد حالا اگه قبول نشدم یا مصوبه عوض شد دوباره بخونم.تو هم همینکارو بکن بنظرم نمون مصوبه هاشون هر روز بدتر میشه روانتو بهم میریزه.سراسری نیووردی آزاد هم میتونی بری

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      برو فوقش دوست نداشتی انصراف بزن یا اگه آزاد بری در کنار دانشگاه میتونی برا کنکور هم بخونی

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      من خیلی دوست داشتم یه رشته خوب قبول شم اما امسال شرایطش نیست و بخاطر معدل از کنکور سال بعد خیلی میترسم و دارم درکنار فکر کردن به پشت کنکوری شدن به یسری رشته هایی که بهشون علاقه دارم اما بخاطر اینکه مثل پزشکی و اینا خیلی دست بالا گرفته نمیشن هم فکر کنم
      بیوتکنولوژی خیلی دوست داشتم اما واسه رتبه های برتره، زیست شناسی سلولی مولکولی هم راجبش تحقیق کردم و دیدم که دوست دارم ولی بازار کار خوبی نداره گویا اما خواهرم میگه که به جاش امکانات مهاجرت بیشتری داره و دخترعموم هم که پزشک و ساکن استرالیاست و هنوز منتظره امتحان بده که بتونه اونجا شروع به کار کنه هم میگه این رشته ها بهتر بدرد مهاجرت میخورن تا پزشکی
      اما باز هم مرددم
      میشه راهنماییم کنید ممنون
      سلام این رشته همونطور که گفتین مهاجرت خوبی داره. من یکی میشناسم 1500 شد منطقه دو رفت زیست سلولی مولکولی تهران چون علاقه داشت! علاقه واقعا مهمه به هر حال مهاجرت هم مقاله میخواد و چیزای مختلف و کار هر کسی نیست! ولی اتخاب جذابیه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن