ای که در فصل خزانم دیده ای با پشت خم
این زمستان را نبین ما هم بهاری داشتیم
داشتم رد میشدم اتفاقی اینجارو دیدم
صادقانه بگم خوشحالم که کنکوری نیستم
ولی خب دغدغهها و دردسرای زندگی هرگز تموم شدنی نیست... و رفته رفته جدی تر میشن
اونایی که امسال قبول میشن ممکنه مثل من ۶ سال بعد ۱۲ روز یک درمیون کشیک اورژانس باشن و اون مدت زندگیشون مختل بشه و کلا از حالت انسانی خارج بشن... بشن مثل یه ربات بی روح خسته خودنفرینگر. و ممکنه سر یه کشیک اورژانس با کسی که کلی دوسش دارن دعواشون بشه و دیگه بعدش هیچی مثل سابق نشه.
ممکنه بشین کسی که هی منتظره زندگی عادیش از یه جایی به بعد شروع بشه ولی درس و کشیک و آزمون و... هی نمیزارن هی با خودش بگه خب انترنی تموم شد بعدش؟ سربازی. بعدش؟ کنکور دستیاری. بعدش؟ خود رزیدنتی. بعدش؟ طرح تخصص. بعدش؟ تازه تلاش برای جا افتادن و زدن مطب و .... یا تو خیلی رشتهها دوباره کنکور فوق یا فلوشیپ و بعدش خود دورهاش و بعدش طرحش و... . بعدش؟ لابد مرگ... مرگم نباشه دیگه هیچی اونجوری که باید نمیچسبه. به قول یه جوک زندگی فقط ۱۰۰ سال اولش سخته
قصدم منصرف کردن و اینا نیست... بیشتر شبیه یه درددل بود...
ایشالا تو زندگیتون موفق باشین و از لحظه هاتون لذت ببرین.
زیاده عرضی نیست... عزت زیاد
stay focused and never give up
متاسفانه تو ایران همینه
این چیزایی که ما هدف زندگیمون قرار دادیم در واقع هدف نیستن مسیرن
باید میرفتیم دانشگاه و از درس خوندن لذت میبردیم
سر کار با همکارامون روزمرگی های شاد خلق میکردیم
تولد بقیه رو جشن میگرفتیم
با بقیه خوش و بش میکردیم
نه اینکه سر شیفت دعوا کنیم
هرچند تو به اون شغل رسیدی و خیلیا نمیرسن
اما خب باید از همین چیزای کوچیکی که داریم لذت ببریم
شما هم موفق باشی
LEFT
4/19/2021
خداییش بالای نود درصد فقط برا پرستیژ و موقعیت شغلی + پول هدفشون پزشکیه ، اگه دروغ میگم بگید دروغ میگی، کمک به محرومان و فقیران و ... همش شعره ، باید خوند پُزشکی ، دور و زمونه بدیه ، عقل مردم به چشمشونه ، قصد جسارت ندارم ، خودمم همینم، خانواده هم همینن، دوستام هم همینن، نمیشه واقعیت ها رو کتمان کرد
ای که در فصل خزانم دیده ای با پشت خم
این زمستان را نبین ما هم بهاری داشتیم
سلام دوست عزیز،یه توصیه که به هیچ وجه من الوجوه سمت یعقوبی شارلاتان نرو!مردک نفهم چند سال زندگی منو تباه کرد با ندونم کاریش!
یعنی واقعا گندی زد خودش و اون دانشجوی نفهمش به انتخاب رشته من که من یادش میفتم آتیش میگیرم...خلاصه نرو سمت این شومن ها
اگه خودت نمیتونی انتخاب رشته کنی برو جایی که یه نفر واقعا برات وقت بذاره،کاری که هیچ کدوم از امثال یعقوبی،پور دستمالچی و محمودی و شفیعی و خر های دیگه انجام نمیدن فقط اومدن پی جیب بری..![]()
Born leader
بچه هایی که برا انتخاب رشته پیش کسی نوبت گرفتن میشه بگید چقدر پول خواستن ؟ من یکی پیدا کردم اگه رزو کنم یک میلیون و هفتصد درمیاد
بچهها لطفا و خواهشا سر انتخاب رشته پولتونو هدر ندید
چ بسیار کسایی بودن ک همین انتخابگر رشتههای میلیونی و چرت و پرت گفتن از رشتههایی ک سر درنمیارن بدبختشون کردن
انتخاب رشته اصن چیز سختی نیست فقط کافیه ی کم مطلب راجع ب این موضوع بخونید و ی چشمتون هم ب علایقتون باشه و شرایط شهر و رشتههایی ک میزنید
همین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)