ای که در فصل خزانم دیده ای با پشت خم
این زمستان را نبین ما هم بهاری داشتیم
قلمچی بعد از کنکور تا همین لحظه بارها جلسه ی انتخاب رشته گذاشته با محتوای تکراری
با این وجود بازم شرکت میکنم توی جلسه
امروز محتواش یه مقدار فرق داره پس احتمالا نتایج امروز میاد
واقعا خسته شدم دیگه حداقل دفترچه انتخاب رشته رو بدن مشغوله اون بشیم تا اینکه زمینو به آسمون ربط بدیم
من هزاران تجربه تو زندگیم کردم ،اگه بخوام یکی از مهم ترین تجربه هامو بهت بگم ،این هست که هیچکی برات نمی مونه جز پدر و مادرت ،حتی اون دوستت که جونتو براش میدی و مثل خواهر/برادر برات می مونه. حتی خواهر و برادر واقعی خودت هم به محض اینکه زندگی خودشون به خطر بیفته ،پشتشونو میکنند و میرن و انگار نه انگار اصلا کسی وجود داشته تو زندگیشون.پس برای زندگی خودت بجنگ ،نزار آرزوهات بمیرن
خیلی دوست دارم بدونم زیرو چرا کلا رفت و قضیه چی بود ولی وقتی اینو فهمیدم به شخصه حس کردم دیگه انجمن مفید و جذاب نیست اونقدر. چون واقعا مطالب مفید و کاربردی میذاشتن و خیلی کاربر پر اهمیتی بودن
ای مردم بدانید و اگاه باشید جواب کنکور آن زمان آمدی که باشد تمام ما طالبان علم و دانش از ذست سازمان سنجش سکته فرموده آن دم سنجش گوید جانان کارنامه بیامد ناگهان سایت باز شود درصدها را با چشم بصیرت نگاه فرموده بعد همگان خیت شوند چرا که رتبه ای در کار نباشد و قرار این را بنهادند هفته آینده. 35 روز بگذشت شما را نتوان بود پدید آوردن کارنامه ای درست و حسابی. با تشکر شاه عباس اول
کامنتی از قلمچی![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)