X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

نمرات ترمیم امسال، سال بعد تاثیر داره؟

سلام دوستان، من امسال ترمیم کردم اما فکر نکنم توی کنکور رتبه ای که مدنظرمه بدست بیاورم واسه همین به احتمال خیلی زیاد بازم پشت کنکور بمونم، نمرات ترمیم امسال ایا سال بعد هم تاثیر دارن؟و اینکه راجب کنکور الکترونیک یه مطلب خوندم که میشه بین کنکور الکترونیک و کاغذی انتخاب کرد، شما هم دیدید این مطلبو؟ صحت داره؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اگه کنکوری قرار باشه الکترونیک برگزار شه برای همه اینطور خواهد بود که گفتن برای 1404 اجرا میشه و 1403 کاغذیه
      به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...

3. Top | #3
      RHM
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Parniyann نمایش پست ها
      سلام دوستان، من امسال ترمیم کردم اما فکر نکنم توی کنکور رتبه ای که مدنظرمه بدست بیاورم واسه همین به احتمال خیلی زیاد بازم پشت کنکور بمونم، نمرات ترمیم امسال ایا سال بعد هم تاثیر دارن؟و اینکه راجب کنکور الکترونیک یه مطلب خوندم که میشه بین کنکور الکترونیک و کاغذی انتخاب کرد، شما هم دیدید این مطلبو؟ صحت داره؟
      سلام
      بله، نمرات ترمیم امسالتون رو کنکور سال بعد هم تاثیر میذاره

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      ترمیم همیشه اثر داره تا هروقت که کنکور هست.

کنکور الکترونیک بشو نیست. اگه یه نفر تبلتش هنگ کنه مسولیتش با کیه؟ هرکسیم میتونه ادعا کنه تبلتم کنده و کار نمیکنه! بعدشم مگه میشه کنکور بدون کاغذ باشه؟ مساله که سهله سوالات حفظی هم اکثرا چرک نویس میخان !
      کل این داستان الکترونیک شدن احتمالا یه فرصت برای جذب بودجه برای شرکت های دانش بنیان! باشه فقط. بعدشم بعد هزاران میلیارد تومن هدر شدن بیت المال بگن طرح لغوشده
      ببین یا موفق میشی یا باید موفق بشی.
      ولی تا ابد وقت نداری.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن