X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

تجمع حضوری جلوی مجلس

سلام دوستان طبق خلف وعده مجلس برای اعلام وصول طرح کمیسیون سنجش پذیریش ما معترضین به طرح ظالمانه شورای انقلاب فرهنگی طبق فرموده رهبریرکه ایشان میفرمایند جوانان باید خواسته هایشان را از مسئولین مطالبه کنن ماروز یکشنبه مورخ یک مرداد ۱۴۰۲ درب مجلس گرد هم‌ میایم که از نمایندها مطالبه کنیم کسانی که
      اوکی هستن بیان این آیدی در تلگرام @Yassss1403

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط امیر دقیقی نمایش پست ها
      سلام دوستان طبق خلف وعده مجلس برای اعلام وصول طرح کمیسیون سنجش پذیریش ما معترضین به طرح ظالمانه شورای انقلاب فرهنگی طبق فرموده رهبریرکه ایشان میفرمایند جوانان باید خواسته هایشان را از مسئولین مطالبه کنن ماروز یکشنبه مورخ یک مرداد ۱۴۰۲ درب مجلس گرد هم‌ میایم که از نمایندها مطالبه کنیم کسانی که
      عزیزم شما برای این ک اومدین فراخوان میدین برا تجمع دانش آموزا اولن که سایت اشتباهی رو انتخاب کردین . اینجا اکثر بچه ها دارن تلاش خودشون رو میکنن از حاشیه دور بمونن و هرروز شاهد چندین تاپیک درمورد اینکه میخام دیگه گزارش روزانه بدم و حاشیه رو بزارم کنار هستیم. پس توی این سایت اصلن تلاش نکنین ک بچه ها رو وارد حاشیه کنید چون ک همه مقاومت و صدالبته مخالفت میکنن
      و پیشنهاد من اینه ک برید توییتر ب یکی از کاربرها ک فالور های بالایی دارن و توییت هاشون دیده میشه پیام بدین و ازشون درخواست کنین ک این فراخوان شما رو توییت کنن. توی توییتر اکثرن همه کاربرا پشت هم هستن و تا جایی ک از دستشون برمیاد کمک میکنن.
      امیدوارم ک ب نتیجه برسین
      من خودم نیمه تیر کنکورم رو دادم و اینکه دیگه وارد حاشیه شم زیاد تاثیری رو زندگیم نمیزاره . خیلی دوست داشتم کمکتون کنم چون خودم از کنکور خیلی ضربه خوردم اما من تهران زندگی نمیکنم شرایطشم ندارم ک تا یک مرداد خودمو برسونم اونجا... به هرحال برا تک تکتون آرزوی موفقیت میکنم

3. Top | #3
      RHM
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      خیلی معذرت میخوام بابت لحن تندم ولی لطفاً جمع کنید برین تلگرام...‌اون سبطی دلقک رو هم کمتر دنبال کنید... برای من طرح تصویب کردن «عمومی با تاثیر ۲۰ درصد معدل» منت هم میذارن... اینجا ایرانه بخوان کاری کنن میکنن، حرف مردم به طحالشونم نیست!
      حداقل از کسایی که پارسال این کارا رو کردن و تهش پشیمون شدن درس بگیرین... باور کنید دلم میسوزه، اینا یه کفتارایی هستن... امیدوارم گوش کنید و برین پی درستون، شرایط اگه سخته برای همه یکسانه... وظیفه من کنکوری این نیست که بیفتم دنبال این نماینده اون نماینده، کلی نهاد و خبرگزاری هست که وظیفه‌ش اینه جلوی همچین مصوباتی رو بگیرن وقتی اونا سکوت کردن یا کاری نمیکنن دیگه شما که وظیفتون درس خوندنه نباید درگیر بشین... کس دیگه‌ای باید عدالت آموزشی رو برقرار کنه نه من و شما...‌بازم میگم اگه جای دیگه‌ای بود اینجور چیزا جواب میداد ولی اینجا ایرانه؛ برای وقتتتون ارزش قائل باشین امثال سبطی هم اگه دلسوز بودن میگفتن شما فقط درس بخونید نه تشویق کنن به حاشیه برین.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام ببین خیلی حرفا هست و همیشه بوده و خواهد بود ولی این بین همیشه کسی که تلاش کرده به چیزی که خواسته رسیده بین همه اینا همیشه رتبه های برتر کنکور هم هستن نمیگم فراخوان شما کار اشتباهیه
      فقط حواست به خودت باشه

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      مرسی ازت ک مثله اغلب افراد جامعه امروز ایران ظلم پذیر نیستی...
      منم تا جایی که بتونم تلاشمو میکنم و مطمینا اونقدری وقت آدمو نمیگیره که سایر دوستان فرمودن شد شد نشد هم لااقل وظیفه خودمو انجام دادم
      البته خوب زمانی این طرح خوبه که تاثیر معدل کامل مثبت بشه وگرنه این مجلس از اون شورا بدتر داره طرح بدبختی دانش آموزا رو میچینه هم عمومی باشه هم زمین باشه هم امتحانات نهایی نامردی کامل ینی

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط queen of konkur نمایش پست ها
      عزیزم شما برای این ک اومدین فراخوان میدین برا تجمع دانش آموزا اولن که سایت اشتباهی رو انتخاب کردین . اینجا اکثر بچه ها دارن تلاش خودشون رو میکنن از حاشیه دور بمونن و هرروز شاهد چندین تاپیک درمورد اینکه میخام دیگه گزارش روزانه بدم و حاشیه رو بزارم کنار هستیم. پس توی این سایت اصلن تلاش نکنین ک بچه ها رو وارد حاشیه کنید چون ک همه مقاومت و صدالبته مخالفت میکنن
      و پیشنهاد من اینه ک برید توییتر ب یکی از کاربرها ک فالور های بالایی دارن و توییت هاشون دیده میشه پیام بدین و ازشون درخواست کنین ک این فراخوان شما رو توییت کنن. توی توییتر اکثرن همه کاربرا پشت هم هستن و تا جایی ک از دستشون برمیاد کمک میکنن.
      امیدوارم ک ب نتیجه برسین
      من خودم نیمه تیر کنکورم رو دادم و اینکه دیگه وارد حاشیه شم زیاد تاثیری رو زندگیم نمیزاره . خیلی دوست داشتم کمکتون کنم چون خودم از کنکور خیلی ضربه خوردم اما من تهران زندگی نمیکنم شرایطشم ندارم ک تا یک مرداد خودمو برسونم اونجا... به هرحال برا تک تکتون آرزوی موفقیت میکنم
      شما اگه فکر میکنین حاشیه ست خب ازش دور بمونین. بذارین بقیه تلاششونو بکنن.
      وقتی هم این تلاش ها نتیجه داد و تونستیم به حقمون برسیم شماها میایین مدعی میشین که نتیجه تلاش ما بود.
      ببین یا موفق میشی یا باید موفق بشی.
      ولی تا ابد وقت نداری.

7. Top | #7
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      یه عده الان میگن فلان و بهمان ولی فردا که طرح عوض بشه همینا میشینن پای سفره از همه هم بیشتر میخورنن
      قصد بی احترامی ندارم ولی امثال شماها که منفعل هستین و منتظرین یه کسایی دیگه همه چیزو درست کنن وضعیت مملکت به اینجا رسوندین یکم از اروپایی ها یاد بگیرین که همه پشت سر همن

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      یه عده الان میگن فلان و بهمان ولی فردا که طرح عوض بشه همینا میشینن پای سفره از همه هم بیشتر میخورنن
      قصد بی احترامی ندارم ولی امثال شماها که منفعل هستین و منتظرین یه کسایی دیگه همه چیزو درست کنن وضعیت مملکت به اینجا رسوندین یکم از اروپایی ها یاد بگیرین که همه پشت سر همن
      از اینکه فکر میکنین تو این کشور با اعتراض مشکل حل میشه واقعا خندم گرفته
      بزرگوار
      دوست عزیز
      کسایی که این طرح رو تصویب کردن همه جوره پشت طرح هستن
      کوتاه نمیان از تصمیمشون
      اگه قرار بود به اعتراضات توجه کنن که این طرح برای 402 اجرا نمیشد!مگه کم اعتراض شد؟مگه تو فضای مجازی نبودن و ندیدن؟وقتی اعتراض هزاران نفر رو تو مجازی ندیدن با تجمع 100 نفر قراره متوجه اشتباهشون بشن؟
      3 ماه اعتراضات سنگین تو ایران برای حجاب اجباری که همه ازش حمایت کردن
      نتیجش شد نام: Screenshot (217).png نمایش: 182 اندازه: 52.4 کیلو بایت
      ما منفعل نیستیم فقط خسته ایم
      بی حاشیه درستون رو بخونین که اعتراضات شما ذره ای اثرگذار نخواهد بود
      به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      وقت خودتون و کنکوری هارو
      با این حواشی تلف نکنید ،طرف اگه دو ساعت پای آموزش و تست باشه یه کمکی واسه کنکورش ذخیره میکنه

اما تایمی که واسه کمپین و تجمع و... اختصاص میده
      به احتمال زیاد هیچ تاثیر قابل حسی نداره
      و فقط وقتشو تلف کرده

نه این که اعتراض بد باشه حق گرفتن بد باشه اما منطقی فکر کنی
      بی حاشیه خوندن بهترین کاره

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من ی جورایی با نظر هر دو دسته تو این تاپیک موافقم

اولا که اگه تهران بودم حتما میرفتم اون دو ساعت به جایی بر نمیخوره انقدر جوگیر و کمال گرا نباشید، اگه تهرانید به چشم استراحت بهش نگاه کنید و برید ولی فکر نکنید بهش و اگه لغو نشد غصه اشو نخورید
      دوما نظر شخصی من اینه که اینا کلا نه تو این زمینه بلکه توی همه زمینه ها کارشون از ایشالا ماشالا گذشته، دو راه بیشتر نمیبینم، یا تا چند سال آینده ایران به یک بیابون سیاه تبدیل میشه و وقتی کاملا لخت شد و دیگه نه پولی دست مردم بود واسه گرفتن و نه آب و درختی واسه خشک کردن، خودشون بالاخره دست از سر ایران برمیدارن و میرن توی جزایر... تا هفت نسل عشق و حال، یا بعد از بیست و اندی سال مبارزه بالاخره میتونیم استعمارگرهارو بیرون کنیم توی شلوغی های پیش رو
      والسلام

I've been lost for so long
      I forgot i could be found
      I've been holding my breath
      For the Axe to come down
      ویرایش توسط .khosro. : 29 تیر 1402 در ساعت 18:20

11. Top | #11
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Biomedical Eng نمایش پست ها
      شما اگه فکر میکنین حاشیه ست خب ازش دور بمونین. بذارین بقیه تلاششونو بکنن.
      وقتی هم این تلاش ها نتیجه داد و تونستیم به حقمون برسیم شماها میایین مدعی میشین که نتیجه تلاش ما بود.
      فک کنم دو خط آخر رو نخوندین یا برداشت اشتباهی کردین از حرفم
      ب قول یکی دوستان، از اینکه فک میکنین با تجمع 100 نفر اعتراضات نتیجه میده و حقتون رو میگیرین خندم میگیره. از اخر شهریور تا همین الان شاهد اعتراضات مردم در زمینه آزاد شدن حجاب هستیم اما این دولت حتی ب پشم تخمشم نگرفته و درجا حکم اعدام داره صادر میکنه . حاضره ملت خودشو بکشه ولی نزاره مردم ب چیزی ک میخان برسن. اونوقت شما فک میکنین با جمع شدن صدتا آدم یهو میان میگن اوکی بچه ها همینجوری بیاین برین دانشگاه ن کنکور میخاد و ن تاثیر معدل.
      شما برو وایسا اونجا اعتراض کن من ک گفته بودم دوس دارم بیام اما نمیتونم چون استان اصفهان زندگی میکنم و تهران نیستم. اما با این حرف شما کلن دیگه نمیخام بیام چون بسیار خودخواه هستید و فک میکنین هرنتیجه ای گرفتین فقط برا شما صد نفر معترض باید محسوب شه وخدایی نکرده ما حقتون رو میخوریم..ولی براتون دعا میکنم معجزه شه و اعتراضاتتون نتیجه بده. هرچیم نتیجه داد برا خودتون. من شخصن میگم برا من همون تاثیر قطعی 40 درصد بزارن ی وقت شما ناراحت نشی و حقتون رو نخورم.
      ویرایش توسط queen of konkur : 31 تیر 1402 در ساعت 12:57

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      همه این کارا وقت گیریه تهِ اشم هیچی نیست
      تابستون پارسال درگیرش شدم و پشیمونم راه منو نرین بچسبین درس بخونین
      اون همه یه هفته مونده به کنکور سبطی میگفت حذف حذف میکنیم برای ۴۰۲ چی شد؟؟ هیچ کاری از دست ما بر نمیاد درس بخونین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن