والا من برجی بیشتر ۷۰۰ باید پول بدم برای همچین برنامه ای. خودم دو دلم بنظرتون اصلا استاندارده؟
والا من برجی بیشتر ۷۰۰ باید پول بدم برای همچین برنامه ای. خودم دو دلم بنظرتون اصلا استاندارده؟
ویرایش توسط Zeddd : 26 تیر 1402 در ساعت 14:20
نه اصلا
ولی خب فک کنم امسال قیمت مشاوره ها بالا رفته؟
شرایطش چه جوریه ؟ چه اپشنایی داره؟حضوریه؟
روز هاتون با لبخند
خب ببین الان هزینه ها بالا رفته
برنامه ش که به تنهایی مفت نمی ارزه:/
هنوز برنامه رایگان بگیری شرفش بیشتره:/
کیفیت کارگاه و ازمونش رو هم خودت باید تحقیق کنی
اگه خوب باشه رو هم رفته میشه گفت می ارزه
به انتظارات خودت هم بستگی داره اگه نمیتونی باهاش کنار بیای همین اول کنسلش کن
و اینکه ایا دانش اموز حرف گوش کنی هستی؟زده نمیشی؟
اگه اره و تا اخر کار هاش رو انجام میدی و راجع بهش خوب و درست و حسابی تحقیق کردی برش دار( چون بعضی از مشاورا قول الکی میدن بعد که وارد کار میشی تا چند روز گل و بلبل ان بعدش میزنن زیر همه چی)
خلاصه که موفق باشی
روز هاتون با لبخند
روز هاتون با لبخند
اطلاعات خاصی نگرفت ،گفته دوهفته اول ازمون بدین ببینیم چطوریه
طبق ازمون نیست فقط میخواستم تابستون پایه رو ببندم
واقعا نمیدونمم ازطرفی خیلی تعریفشو دادن.ولی وقتی برنامشو دیدم حاخوردم. اخه این اصن برنامه نیست همش روی دوش خودمه... به شماور ارشدش که گفتم گفت خودم برات بازه بندی میکنم(اخه من پول بدم که مشاور ارشد برام بازه بندی کنه/: بنظرتون برنامه روزانه دقیق موثر تر نیست؟.
نه واقعا من خودم مشاوره ام که حضوریه یه گروه مجازی دارم هرشب گزارش وازمون مجازی داخلش بعد باز هرجلسه حضوری خودش ازمون برام پی دی اف کتاب وفیلم استادی که پیشنهادمیده رومیفرسته وقشنگ باتوجه به شخصیت و روندی که میخوام پیش برم برنامه میده .. بیشتر ازبرنامه اطلاعتش درمورد روش مطالعه خیلی کمک کنندس به نظرم اگه مشاور اینجوری نباشه بدرد نمیخوره
ببخشید هزینه اش چقدره
این ب نظر خوبه
منمامسال از مشاورم راضی نیستم دنبال مشاور میگردم ماهی یک بود
پ.ن ببخشید اینجا پست گذاشتم
یکجا بهمگفت هفته ای ۸۰۰ هنوز دنبال اپشن هاش نرفتم
به جای پولی که میخوای به این مشاور هر ماه بدی یه درسی که ضعیف هستی رو برو کلاس تا بتونی درصد بالا بزنی.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)