X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات

کلاسای مشاوره چقدر بدرد میخوره؟

من روی پکم داشتم...
      اصلا اشنایی با اینجوری کلاسای مشاوره ای ندارم
      حقیقتا اعتقادی ندارم چون خیلی عددای رویایی میدن یا یه برنامه برای همه اس
      الان مثلا ایشون که باهاش کلاس برداشتم میگفت ازمونای تابستونی شرکت نکنین که من از قبل ثبت نام کردم،گزینه دو رو بهتر از قلم میدونست،من قلم میرم
      ۱۱ ساعت مطالعه هر روز رو در نظر گرفته بود
      چقدر با برنامه اینجور مشاورها بری جلو نتیجه میگیری؟ کسی تجربه ای داره؟(نه صرفا براساس چندتا حرف که میزنن نتیجه گیری کنه که بدن یا خوبن)
      چقدر

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دو سال با ...مشاوره داشتم خیلی خوب بود برنامه شخصی سازی شده رابطه ام با مشاوره ام و ....
      اما تابستون مشاوره قبلیم‌رفت و جدید امد و بر اساس برنامه قلم‌چی و یک برنامه کلی که موسسه داده داره پیش میره منم کلاس خصوصی برداشتم و اصلا برنامه اش برام‌جذاب تیست و تو این یک‌ماه نتونستم باهاش رابطه برقرار کنم ب فکر عوض کردن مشاورم هستم من رو مود خودم درس میخونم مثلا امروز ۳ ساعت کلاس فیزیک دارم نمیتونم ۸ ساعت بعد درس بخونم یا ریاضی داره استادم مبحث مبحث جلو نیره این هندسه یازدهم و امار وسط برنامه گذاشته یا نیگه بشین خلاصه بنویس خب بابا تو کلاس خلاصه خود استاد گفته منم نکته برداشتم میگه نه قبول نیست یا موقع درس خوندن میگه بشین کل فصل بخون بعد تست بزن من بعد تدریس استادم اول تست میزنم اگر بلد نبودم و غلط زدم برمیگردم جزوه و درس نامه میخونم اکثرا نیاز نمیشه سر همین باهاش ب مشکل خوردم در صورتیکه قبلی با این متد جلو رفتیم و من فیزیک دهم عالی میزدم یا شیمی
      کلا مشاور اگر با شما همگام باشه و از رو شخصیت و تیپ درس خوندن و کلاس ها و توانایی هاتون برنامه بریزه عالیهه

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darya is me نمایش پست ها
      من روی پکم داشتم...
      اصلا اشنایی با اینجوری کلاسای مشاوره ای ندارم
      حقیقتا اعتقادی ندارم چون خیلی عددای رویایی میدن یا یه برنامه برای همه اس
      الان مثلا ایشون که باهاش کلاس برداشتم میگفت ازمونای تابستونی شرکت نکنین که من از قبل ثبت نام کردم،گزینه دو رو بهتر از قلم میدونست،من قلم میرم
      ۱۱ ساعت مطالعه هر روز رو در نظر گرفته بود
      چقدر با برنامه اینجور مشاورها بری جلو نتیجه میگیری؟ کسی تجربه ای داره؟(نه صرفا براساس چندتا حرف که میزنن نتیجه گیری کنه که بدن یا خوبن)
      چقدر
      11 ساعت اول بسم الله خب اونی که تو عمرش 11 ساعت نخونده چه کنه ؟ :/

اگر مشاورش خوب باشه اره ادم نتیجه میگیره

ولی نکته اینجاس که مشاور خوب کمه
      ? Happy or sad

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      این کلاس انلاین داره و یه برنامه کلی میده و طبق چیزی که میگه استانداردش انقدرها( کاری به تیپ شخصیتی و سطح دانش اموز نداره برنامه کلی رو داده تا الان) و خیلی رو تایم ها تاکید داره مثلا از ۹۰ دقیقه ۴۵ دقیقه تست ۵ دقیقه درصدگیری ۴۰ برای تحلیل( یعنی خیلی بازی با اعداد داره)

5. Top | #5
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      همین
      گفته زمان استاندارد و خوب مطالعه ۷۷ ساعت در هفته اس که میشه همون ۱۱ ساعت در روز طبق گفته خودش هرچی درهفته به این ساعت مطالعه نزدیک بشی عالیه

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      من مشاور زیاد داشتم اخری تاثیر گذار بود مشاور رتبه ۷ و چند تا تک رقمی بود به نظر من اصول اصلی یاد بگیرید بعدش خودت برنامه قلم چی یا هر آزمونی شرکت می کنید برای خودتون شخصی سازی کنید این جوری خیلی بهتره
      من دوره آموزشی مشاوره ای که گرفته بودم هر 6 ساعت یه بار یه جلسه گوش می کردم انگیزه خیلی عالی میشد و فرآیند درس خوندن ساده سریع لذت بخش
      یه چند تا ویس هم براتون گذاشتم اینها که می خواند نتیجه بگیرید یه ویس هم هست تکامل و تصاعد برای شروع
      روند اصولی و کاربردی گفته اونو حتماً گوش کنید فایل مشاوره خصوصی هست رایگان گذاشته روی سایتش
      منم وقت کردم براتون اپلودش می کنم

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      11 ساعت واقعا برای شروع منطقی نیست‌.
      بین ۶ تا ۸ ساعت برای تابستون خوبه شما نیاز به استراحتم دارید اینجوری میبرید و زود خسته میشید
      مشاورتون پرسید که قبلا چند ساعت میخوندین؟سطح درسیتونو پرسید؟
      در غیر این صورت مشاورتونو عوض کنید
      بنظرم یه سر به کانال دکتر افشار هم بزنید ویس های مشاوره ای خوبی میدن

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن