X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

کلاس زبان و ازمون هاش

من از ازمون های زبان اطلاع زیادی ندارم، البته یه سرچ کردم و متوجه شدم تافل و آیتلس که اسمش خیلی معروفه بیشتر واسه مهاجرت کاربرد داره و تاریخ انقضاش هم ۲ ساله.

حالا من اگه بخوام ازمون زبان بدم و یه مدرکی بگیرم که نشون بده سطحم در مرحله پیشرفته اس ( راحت بگم، بگه دیگه تهشم) کدومشون رو باید شرکت کنم؟
      میخوام نشون دهنده سواد بالا تو زبان باشه ، همین

بعد یه چیز دیگه، من تا تاپ ناچ وان بی خوندم ولی ادامه ندادم!
      برای شرکت تو این ازمونها باید حتما کلاس زبان بریم؟
      یعنی ، بگه باید گواهی بیاری که زبانو کامل تو اموزشگاه خوندی؟

یه خواهش هم داشتم:
      لطفا اگه کانال آموزشی زبان انگلیسی یا فرانسه میشناسید معرفی کنید !
      ممنونم..!!

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط جویای عدالت نمایش پست ها
      من از ازمون های زبان اطلاع زیادی ندارم، البته یه سرچ کردم و متوجه شدم تافل و آیتلس که اسمش خیلی معروفه بیشتر واسه مهاجرت کاربرد داره و تاریخ انقضاش هم ۲ ساله.

حالا من اگه بخوام ازمون زبان بدم و یه مدرکی بگیرم که نشون بده سطحم در مرحله پیشرفته اس ( راحت بگم، بگه دیگه تهشم) کدومشون رو باید شرکت کنم؟

یه خواهش هم داشتم:
      ممنونم..!!
      سلام
      آزمون آیلتس دیگه یه آزمون روتینه که هرکی میخواد سطح واقعیش مشخص شه اونو شرکت میکنه و برای پذیرش دانشگاه‌ها و رزومه‌هایی که برای درخواست کار میخوان ازتون نمره آیلتس فاکتور مهمیه. هم آیلتس آکادمیک داریم هم آیلتس جنرال که همه مهارت های شنیداری، گفتاری، نوشتاری و ریدینگ رو شامل میشن. آزمونش هم یه بخش کتبی داره و یه بخش اسپیکینگ که صحبت کردنتون رو آنالیز میکنن. آزمونش نمره قبولی نداره که بگی قبول شدم یعنی سطحم خفنه دیگه یه نمره از 0 تا 9 بهت میدن که تقریبا 5 متوسط محسوب میشه. 6-7 خوبه و اگه مطالعه خوبی داشته باشی میگیری راحت. بالاتر از اینم خیلی کم دیدم بگیرن چون واقعا سخته.
      و در نهایت اینکه هزینشم در نظر بگیر. فقط سازمان سنجش آزمونشو برگزار میکنه که قیمتش نزدیک 9 تومنه

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

یه خواهش هم داشتم:
      ممنونم..!!
      نیازی به مدرک که توی آموزشگاه کلاس شرکت کردی نداره و فقط همون آزمون ملاکه. اگه کلاس شرکت نکردید و سطحتون معمولیه حتما یه برنامه جدی براش داشته باشین چون با این هزینه آخر از نمرتون ناامید میشین
      برای یادگیری هم کانال نمیشناسم ولی یه اپلیکیشن هست به اسم بیاموز (باید اشتراکشو بخری) که خیلی کامله. همه کتاب های معروف زبان رو داخلش داره. کل کلمات کتاب ها رو با ترجمه و تلفظ نشون میده و داخلش لایتنر هم داره برای مرور کلمات. اگه حوصله کنید و کتاباشو با توجه به سطحتون شروع کنید و جلو ببرید خیلی پیشرفت میکنید. نقطه ضعفش اینه که آموزش گرامر کاملی نداره و خیلی خلاصه‌اس (بغیر از کتاب‌هایی که داره) و اینکه برای اسپیکینگ کار خاصی انجام نمیده
      ویرایش توسط Kiarash1998 : 15 تیر 1402 در ساعت 22:18

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

یه خواهش هم داشتم:
      ممنونم..!!
      سلام
      اگر تاپ ناچ 1b رو تموم کردید سطحتون Intermediate هستش
      یعنی از 6 سطح استاندارد CEFR در صورت تسلط کامل تا آخر این کتاب میشید سطح B1 یعنی 3
      معادلش در آزمون آیلتس هم میشه در بهترین حالت آیلتس 4-5

بنابراین اگر قصد شرکت در آزمونی رو دارید هنوز دراین سطح در سطوح پیشترفته نیستید و باید سه سطح بعدی رو کسب کنید.

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Kiarash1998 نمایش پست ها
      سلام
      آزمون آیلتس دیگه یه آزمون روتینه که هرکی میخواد سطح واقعیش مشخص شه اونو شرکت میکنه و برای پذیرش دانشگاه‌ها و رزومه‌هایی که برای درخواست کار میخوان ازتون نمره آیلتس فاکتور مهمیه. هم آیلتس آکادمیک داریم هم آیلتس جنرال که همه مهارت های شنیداری، گفتاری، نوشتاری و ریدینگ رو شامل میشن. آزمونش هم یه بخش کتبی داره و یه بخش اسپیکینگ که صحبت کردنتون رو آنالیز میکنن. آزمونش نمره قبولی نداره که بگی قبول شدم یعنی سطحم خفنه دیگه یه نمره از 0 تا 9 بهت میدن که تقریبا 5 متوسط محسوب میشه. 6-7 خوبه و اگه مطالعه خوبی داشته باشی میگیری راحت. بالاتر از اینم خیلی کم دیدم بگیرن چون واقعا سخته.
      و در نهایت اینکه هزینشم در نظر بگیر. فقط سازمان سنجش آزمونشو برگزار میکنه که قیمتش نزدیک 9 تومنه
      ممنون از راهنمایی تون .

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmirAria نمایش پست ها

سلام
      اگر تاپ ناچ 1b رو تموم کردید سطحتون Intermediate هستش
      یعنی از 6 سطح استاندارد CEFR در صورت تسلط کامل تا آخر این کتاب میشید سطح B1 یعنی 3
      معادلش در آزمون آیلتس هم میشه در بهترین حالت آیلتس 4-5

بنابراین اگر قصد شرکت در آزمونی رو دارید هنوز دراین سطح در سطوح پیشترفته نیستید و باید سه سطح بعدی رو کسب کنید.
      تشکر از شما

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن