X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

سوال در رابطه با تابستان دوازدهم

دوستان سلام من کنکوری 1403 ریاضی هستم یه سوال درباره تابستون داشتم من تو این مدت فقط نشستم دوازدهم رو تست زدم و میخوام بخش انتخابی قلمچی دوازدهم رو بزنم البته من پایه ام تکمیل نیست ولی در حدی هست که بتونم درس های دوازدهم رو یاد بگیرم میخوام ببینم کارم درسته یعنی تست زدن دوازدهم تو تابستون? چون از اون طرف باعث میشه تمرکز رو پایه کمتر میشه من هم که گفتم پایه ام باگ دارم ولی خب مسئله دیگه ای که وجود داره این هست که من زیاد دهم و یازدهم رو جدی نگرفتم واسه همین دوازدهم رو میخوام با وسواس خاصی حتما از الان سفت بگیرم که خیالم راحت باشه حالا شما یه پیشنهاد بدین مثلا درس های دوازدهم چند تاشونو انتخاب کنم کار کنم یا دوازدهم رو ول کنم یا پایه رو یه درصدی از همه دروس رو جمع بندی کنم و دوازدهم هم ادامه بدم یا چند تا درس پایه رو جمع کنم و هرچیزی که فکر میکنین درست هست

2. Top | #2
      RHM
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fghjlojn نمایش پست ها
      دوستان سلام من کنکوری 1403 ریاضی هستم یه سوال درباره تابستون داشتم من تو این مدت فقط نشستم دوازدهم رو تست زدم و میخوام بخش انتخابی قلمچی دوازدهم رو بزنم البته من پایه ام تکمیل نیست ولی در حدی هست که بتونم درس های دوازدهم رو یاد بگیرم میخوام ببینم کارم درسته یعنی تست زدن دوازدهم تو تابستون? چون از اون طرف باعث میشه تمرکز رو پایه کمتر میشه من هم که گفتم پایه ام باگ دارم ولی خب مسئله دیگه ای که وجود داره این هست که من زیاد دهم و یازدهم رو جدی نگرفتم واسه همین دوازدهم رو میخوام با وسواس خاصی حتما از الان سفت بگیرم که خیالم راحت باشه حالا شما یه پیشنهاد بدین مثلا درس های دوازدهم چند تاشونو انتخاب کنم کار کنم یا دوازدهم رو ول کنم یا پایه رو یه درصدی از همه دروس رو جمع بندی کنم و دوازدهم هم ادامه بدم یا چند تا درس پایه رو جمع کنم و هرچیزی که فکر میکنین درست هست
      سلام
      من خودم کنکوری ۱۴۰۳ هستم (فارغ‌التحصیل هستم) ولی با توجه به تجربه‌‌ای که دارم به نظرم بهتره تابستون پایه بخونید + اگه وقت دارین از دوازدهم هم پیش خوانی کنید؛ شما اگه پایه‌تون مشکل داشته باشه تو مباحث دوازدهم به مشکل بر میخورین.

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      تابستون اصلا جبرانی برای پایه حساب میشه...حالا اونا که از فرط بیکاری دارن میمیرن میتونن دوازدهم هم بخونن
      خیلی از مباحث دوازدهم فهم صحیحش نیاز به درک درست از مباحث پایه داره
      عجله نکن برای شروع کردن دوازدهم... تابستون پایه رو ببند + یه کلیاتی هم از بعضی فصل های دوازدهم بخون...از مهر جدی دوازدهم رو استارت بزن

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fghjlojn نمایش پست ها
      پایه رو کامل مسلط شی بهتره ، دوازدهم رو در طول سال با بودجه بندی آزمون میشه یادگرفت و بست

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن