X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

تشکر و عذرخواهی

درود و عرض ادب
      من تو تاپیک قبلی ام حرف های نادرستی رو از روی خشم و نادانی بر زبان آوردم که الان که دارم بهشون فکر می کنم بسیار مضحکانه هستند ، نمی توانم درک کنم که چرا بخشی از حرف هایم نژاد پرستی بود ، این ها رو فقط از روی خشم گفتم و خود واقعی ام نبودم ، من به شدت مخالف نژاد پرستی ام و معتقدم همه ایرانی ها فارغ از رنگ پوست ، قوم و نژاد و فارغ از دین و باور ها و عقایدشان از حقوق یکسانی بهره مند هستند و اینکه گفتم آریایی و غیر آریایی ، حرف هام به شدت احمقانه بوده و نمی توانم درک کنم که چرا این حرف ها رو بر زبان آوردم و چرا علیه عرب ها سخن گفتم ، واقعا نمی توانم خودم رو ببخشم ، اگه کسی از حرفم ناراحت شد خیلی ازش عذر میخواهم .
      از همه کسانی که به تاپیکم توجه کردن و پیام دادن خیلی ممنون هستم ، خیلی بهم کمک کردید که خشمم از بین بره⁦♥️⁩í ½í¹�

2. Top | #2
      کاربر فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      امیدوارم کمی آرام شده باشی و متمرکز تر بتونی تلاش کنی برای رسیدن به اهدافت.
      ----* خبری نیس *----

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      با شماره ۱۴۸۰ تماس بگیرید مشاوره رایگان هست و خیلی میتونه بهتون کمک کنه در هر زمینه ای که بخواید میتونید باهاشون صحبت کنید و بهتون راهکار میدن تا بهتر بشید
      بعد با آرامش فکر کنید که دقیقا از زندگی چی میخواید و دنبال حاشیه هم نباشید
      ولی اینو هیچ وقت فراموش نکن که هیچ وقت برای تغییر و نجات خودت از شرایط سخت دیر نیست
      همین الان میتونی از کتاب های دست دوم رشته تجربی یا ریاضی استفاده کنی یا توی تلگرام پی دی اف بعضی کتاب ها رو میذارن که رایگان میتونی استفاده کنی و توی تلگرام هم کلی آزمون های مختلف هست که میتونی شرکت کنی حتی فیلم تدریس هم هست
      که البته بعدا وقتی رفتی سرکار اگر از فیلم یا ... استفاده کردی حتما مبلغ رو برای موسسه واریز کن (بعدا )
      خودت الان داری گلرنگ به سرت میزنی اما تلاش کن تا خودت و بچه هات بعدا بهترین شامپو رو به سرتون بزنین
      ویرایش توسط Tarannomm : 24 خرداد 1402 در ساعت 13:16

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اولش فک کردم از فنای رضا گلزاری!
      فدا سرت گل
      شاید یکی دیگه جات بود نیومد عذرخواهی کنه دمت گرم
      اصن دیگه بهش فک نکن
      ایشالا اگه هدفت کنکوره یه روزی خبر قبولیتو همینجا بگی
      راستی برای اینکه دنیا رو از چشم به متخصص ببینی پیشنهاد میکنم کتاب پادشکننده از آقای نسیم نیکولاس رو بخونی
      ویرایش توسط Mohammad.javad : 24 خرداد 1402 در ساعت 14:06

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 202130 نمایش پست ها
      درود و عرض ادب
      من تو تاپیک قبلی ام حرف های نادرستی رو از روی خشم و نادانی بر زبان آوردم که الان که دارم بهشون فکر می کنم بسیار مضحکانه هستند ، نمی توانم درک کنم که چرا بخشی از حرف هایم نژاد پرستی بود ، این ها رو فقط از روی خشم گفتم و خود واقعی ام نبودم ، من به شدت مخالف نژاد پرستی ام و معتقدم همه ایرانی ها فارغ از رنگ پوست ، قوم و نژاد و فارغ از دین و باور ها و عقایدشان از حقوق یکسانی بهره مند هستند و اینکه گفتم آریایی و غیر آریایی ، حرف هام به شدت احمقانه بوده و نمی توانم درک کنم که چرا این حرف ها رو بر زبان آوردم و چرا علیه عرب ها سخن گفتم ، واقعا نمی توانم خودم رو ببخشم ، اگه کسی از حرفم ناراحت شد خیلی ازش عذر میخواهم .
      از همه کسانی که به تاپیکم توجه کردن و پیام دادن خیلی ممنون هستم ، خیلی بهم کمک کردید که خشمم از بین بره⁦♥️⁩������
      ولی عزیز زندگی رو به چشم یه مهمانی نبین که منتظر باشی بهترین چیزا خودشون سمتت بیان
      زندگی مال توعه تو خدای زندگی خودتی و خدای بزرگ هم بالا سرته و ناظر بر همه چیز
      خدا اگه میخواست میتونست همه آدما رو خوب خلق کنه همه شرایط رو خوب بزاره
      ولی خدا خودش این اجازه رو داده که تصمیم نهایی رو خودت برای زندگیت بگیری
      تو عروسک خیمه شهبازی این زندگی نیستی که به هر سازی برقصی
      شرایط رو خود آدما تعیین میکنن و خدا هم ناظر بر اوناس
      از ته دلت از خدا کمک بخواه تا قلبت رو آروم کنه
      خالصانه به دور از کینه و عصبانیت
      مطمن باش خودش قلبت رو آروم میکنه
      رو خودت کار کن تو اگه به عنوان انسان وظیفت رو درست انجام بدی همه چی خود به خود خوب میشه
      وظیفت الان درس خوندنه تلاش کردن برا هدفته پس تلاش کن
      به بقیه ادما و کشور و چیزایی که نمیتونی کنترل کنی هم توجه نکن
      من نمیدونم هدفت از کنکور دادن رسیدن به چیه
      اما سعی کن بررسی کنی که میخوای تو زندگیت به کجا برسی و کم کم براش تلاش کنی
      امیدوارم حالت هر چه سریعتر عالی بشه و از این سردرگمی بیرون بیای...

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      عجب

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن