من وقتی وارد پنلم میشم،توی بخش کارت امتحان نهایی،میزنه اطلاعات یافت نشد.
کسی هست که این مشکل رو داشته باشه؟
باید چیکار کنم؟
من وقتی وارد پنلم میشم،توی بخش کارت امتحان نهایی،میزنه اطلاعات یافت نشد.
کسی هست که این مشکل رو داشته باشه؟
باید چیکار کنم؟
بله تو شهر ما گفتن چند نفری که ثبت نشدن مدارکشون مشکل داشته به بعضیا هم گفتن سیستم ایراد داشته به بعضی ها میگن مدیر مدرستون ثبت نهایی نکرده تقصیر مدرسست و ... در هر صورت از دست من که رفت باید با همون نمرات داغون برم کنکور که عملا رفتن و نرفتنم فرقی نداره
ببین یا موفق میشی یا باید موفق بشی.
ولی تا ابد وقت نداری.
بله؛ بنده برای دیپلم مجدد اقدام کردم و این مشکل رو دارم و از دیروز هم که درگیرش هستم تا به این لحظه هیچی به هیچی! صرفا مینویسه اطلاعاتی یافت نشد .
دی ماه فقط اختصاصیا رو ثبت نام کرده بودم و اونا رو دادم، چقدر خوب و روتین بود یعنی... ای کاش این عمومیا رو هم واسه همون دی ماه میخوندم و میدادم !
واقعا دیگه نمیدونم باید چیکار کنم؟! بدون کارت ورود به جلسه کجا برم که؟! اداره آموزش و پرورش شهر و ناحیه هم که میگه مشکل از خود وزارت خونه هست!...
بدون نمرات نهایی عمومی، کنکور هم عملا هیچ میشه!!!
دقت کردید یکی مزخرف ترین نسل های ممکن تو عرصه کنکوریم؟ سر کرونا غیر حضوری شدیم هیچی نفهمیدیم از درس. برای اولین بار تو تاریخ کنکور ترمیم معدل رو اوردن تو کار. تنها راه جبران این همه بدبختی اینه ک روز قیامت یه تابلو زده باشن کمربندی بهشت مخصوص ایرانی ها
ʏօʊ ɖʀǟա ֆȶǟʀֆ ǟʀօʊռɖ ʍʏ ֆƈǟʀֆ
زخم هاتو دوست داشته باش. اونا شاهدای اصلی اند که چطور شجاعانه زندگی کردی.
دوستان برای من همین الان درست شد. شما هم الان برید ان شاالله درست شده باشه. اگر هم هنوز درست نشده حتما به مدرسه مراجعه کنید نهایتش شده با نامه دستی برید سر جلسه
من همون روز اول رفتم .دفعه اول یافت نشد میزد... چند بار بعدش امتحان کردم درست شد
برید مدرسه یخره داد و هوار کنید کارتون راه میوفته. برای من که این روش همیشه جواب بوده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)