X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

این همه مشکلات دارم ، احساس می کنم به بن بست خوردم

درود
      بچه ها لطفاً کمکم کنید .
      حالم داغونه
      بچه ها من نهم که بودم وارد رشته علوم انسانی شدم ، هدفی نداشتم ، می خواستم برم تجربی ، اما اطرافیانم منو وحشت انداختند ، اومدم انسانی ، سال دوازدهم درس نخوندم ، رتبه ام خراب شد ، می خواستم پشت کنکور تجربی بمونم ولی والدینم مخالفت کردند ، تصمیم گرفتم پشت کنکور انسانی بمونم ، اما به افسردگی سنگین دچار شدم و نتونستم درس بخونم ، همه اطرافیانم ، از معلم هام گرفته تا والدینم و فامیل هام همش بهم فحش میدن و تحقیرم می کنند ، از طرفی دیگه من کلی مشکلات دیگه هم دارم یا داشتم ، مثلاً من همیشه تو مدرسه مورد قلدری قرار گرفتم ، همه اینا روی هم جمع شده بود و منو داغون کرده بود ، ترمیم ثبت نام کردم ، ولی ترمیم رو خراب کردم ، الآنم حالم خرابه ، اصلا نمی دونم باید چیکار کنم ، البته اینو بگم ، الان فهمیدم که رشته انسانی رو خیلی دوست دارم و هدف اصلی من اپلای هست ، با پزشکی اپلای سخته ، تو انسانی طبق تحقیقات من با روانشناسی ، اقتصاد ، فلسفه و مدیریت مالی اپلای راحت تره ، اینم بگم من درس رو خیلی دوست دارم ، ولی این همه مشکلات دارم ، احساس می کنم به بن بست خوردم و تنها راه حل خودکشی هست .

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببین خیلی درکت میکنم...اولا اصن درمورد خودکشی حرفم نزن ..چون هر اتفاقیم بیفته به مو میرسه ولی پاره نمیشه ...درمورد ترمیم معدل نمیدونم معدلت چن ده و چه درسایی و خراب کردی ولی سعی کن به اندازه ای که خراب کردی بجاش توی کنکور جبرانش کنی و درصدای بالا بزنی ...میدونم شرایطت سخته و خیلی داری از نظر روحی اذیت میشی ولی بدون همیشه شرایط سخت باعث شده ادمای موفق تر و محکم تری تو جامعه رشد پیدا کنن و اگه شرایط سخت تو بیش از حد توانته مطمئن باش یه ورژن فوق العاده تری از خودت قراره ببینی ...اگه نیاز به حرف زدن و دردل کردن داری میتونی به۱۴۸۰ زنگ بزنی و راحت با یه مشاور اونم رایگان حرف بزنی کمترین کاری که میکنه اینکه خالی میشی ...موفق باشی

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 202130 نمایش پست ها
      درود
      بچه ها لطفاً کمکم کنید .
      حالم داغونه
      بچه ها من نهم که بودم وارد رشته علوم انسانی شدم ، هدفی نداشتم ، می خواستم برم تجربی ، اما اطرافیانم منو وحشت انداختند ، اومدم انسانی ، سال دوازدهم درس نخوندم ، رتبه ام خراب شد ، می خواستم پشت کنکور تجربی بمونم ولی والدینم مخالفت کردند ، تصمیم گرفتم پشت کنکور انسانی بمونم ، اما به افسردگی سنگین دچار شدم و نتونستم درس بخونم ، همه اطرافیانم ، از معلم هام گرفته تا والدینم و فامیل هام همش بهم فحش میدن و تحقیرم می کنند ، از طرفی دیگه من کلی مشکلات دیگه هم دارم یا داشتم ، مثلاً من همیشه تو مدرسه مورد قلدری قرار گرفتم ، همه اینا روی هم جمع شده بود و منو داغون کرده بود ، ترمیم ثبت نام کردم ، ولی ترمیم رو خراب کردم ، الآنم حالم خرابه ، اصلا نمی دونم باید چیکار کنم ، البته اینو بگم ، الان فهمیدم که رشته انسانی رو خیلی دوست دارم و هدف اصلی من اپلای هست ، با پزشکی اپلای سخته ، تو انسانی طبق تحقیقات من با روانشناسی ، اقتصاد ، فلسفه و مدیریت مالی اپلای راحت تره ، اینم بگم من درس رو خیلی دوست دارم ، ولی این همه مشکلات دارم ، احساس می کنم به بن بست خوردم و تنها راه حل خودکشی هست .

حرف خودکشی بزنی اینجام قلدریت میکنم . افتاد !
      مرد گنده این حرفا چیه ، فردا تو سربازی هم میخوای از این ادا ها بدی ؟ همین مدلی بری جلو قلدری سربازی منجر به دستشویی و کج راه رفتنت میشه از ما گفتن بود . یکم شیر باش.
      ماشالله اسفردگیم که شتری که در هر خونه ای خوابیده . همه معتقدن افسردن .

خب حالا که دعوات کردم آروم شدم بزار بگم چیکار باید بکنی جیگر :
      اگه کمبود انگیزه داری
      ۱. فیلمای یوتیوب کسایی که مهاجرت کردن ببین انگیزه بگیر
      ۲. تاپیکای حضرت زیرو رو بخون حل میشه
      ۳. فیلم یا سریال هایی ببین که انگیزه بخش باشه ( سریال دکتر روح رو ببین قشنگ انگیزه ای هستش )

و در آخر به یاد داشته باش .

اگر نارضایتی و ناراحتی شما از وضع کنونی منجر به پیشرفت شما نشود .
      شما در دام جدید قدرت های امروزی دنیا به نام افسردگی افتاده اید .

یه یاعلی بگو ماشالله .
      هروفتم دلت گرفت من تو هر تاپیکی یه گوشه از هنر اسکل بازی و دلخوشی رو به جا گزاشتم بخونشون با خودت بگو اه همچین ادمای شادی هم تو این همه گرفتاری پیدا میشن .

دوستانی هم که میخوان برام بنویسن آی فلا آی بهمان آی بیسار تند برخرود کردی و از شرایطش هیچی نمیدونی :
      خطاب به همتون میگم که نصف چیزایی که من تجربه کردم رو هم تجربه نکردین .
      هم خودکشی نا موفق داشتم
      هم تراپی کردم
      هم از خونه فرار کردم
      هم شکست عشقی عمیق خوردم
      هم دراگ زدم
      هم سیگاری شدم
      هم از نا رفیق خوردم

سنمم زیاد نیست ۲۰ سالمه اینا سرم اومده اگرم اومدم تو انجمن دارم ادای خاله شادونه درمیارم برای اینه که دلم میخواد روحیه ای باشم برای همتون مبادا به این حال و روز بیوفتین از ما گفتن بود همه اینایی که گفتم اخرش به افسردگی و پوچی و عاق والدین و هر کوفت زهرماری که فکرشو بکنی منجر میشه . ناراحتی و افسردگیتون از کنکوورو و پشت کنکورو ضرب در ده بکنین ببینین میتونین تحمل کنین بسم الله .
      shonen magazine for konkour and entertainment

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      داداشم... فشار هست،همیشه هست
      کنکور تجربیم ک بیشترین فشارو داره ما درگیرشیم بنابراین میفهمیم
      بیخیالش بابا
      میخوای مالی بخونی تهش آزاده دیگه آزاد میخونی کنارش زبانو خیلی سفت مبچسبی ب هدف اصلیت یعنی اپلای میرسی
      این ک فک کنی کنکور آخرین شانسته و اینا چرنده... خودتو اذیت نکن اصلا 50 روز دیگه تمومه... بیشترین تلاشتو بکن صددددد در صددددد میاری اون چیزی ک میخوای رو

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      امروز یه کیلیپی دیدم.طرف میگفت بدترین حرفایی که عزیزترین آدمای زندگیت درباره ی هدفی که انتخاب کردی بهت زدنو رو کاغذ بنویس و هرروز برای خودت چن بار بلند بخون تا یادت نره برای چی داری تلاش می کنی.
      افسردگی و سرخوردگی تو این بازه ی زمانی کاملا منطقیه پس به خودت برای حس و حالی که داری تجربش می کنی حق بده اما دست از تلاش هم برندار

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      این حرفو نزن هررررررچی ک دوس داری بخون/ب هیچ احدی هیچ ربطی نداره.فوقش میخوان هزینه هاتو ندن میری خودت کار میکنی
      ببین دلیل بی احترامی ها بهت چیه؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن