یه جور گفتین از چه کتابی میاد فکر کردم چه تست هایی باشه..این تست ها که سطح پایینن که
یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
رفيق ، همون تست هاي گاج رو چندباره بزن راه بيفتي. اينارو هم بزن. نميخواد منبعش رو پيدا كني. خودت رو گول نزن.
در ضمن دوستان اينجا مث اينكه خيلي تو همه دروس شاخن و همه تست ها اسونه واسشون، فقط نميدونم سر كنكور چرا اسون نيست واسشون ! خياب زشته به سوال شخصي بگيم اسون. هر كي علامه دهر هم باشه، همچين حرفي نميزنه؛) جدي نگيرشون رفيق. اما از اونجايي كه سال دومي ميگم، شيمي ٢ رو جدي بگير؛) خيلي؛)
سلام به همه ی دوستان حالا که بحث شیمی هست یه سوال مهم دارم که خیلی ممنون میشم پاسخ بدبد..
فک کنم همه ی شما با حجم کتاب های مبتکران آشنا هستیدمنم هر موقع خواستم این شیمی دو رو بخونم هفت هشتا درسنامه رو میخوندم و به علت کمبود وقت دیگه سراغش نمیرفتم تا الآن هم همه ی آزمونا شیمی2 رو صفر زدم
.حالا بنظرتون برا این شیمی2 با توجه ب این که یه دبیر دانشگاهی داشتیم و برا این شیمی جزوه ندارمو دو آزمون دیگه زوج درس های قلم چی عوض میشه و باید برم سراغ شیمی3(اونم مبتکران دارم ولی جزوه خیلی خوبی واسه این دارم)چیکار کنم واسه این شمی2؟؟؟؟؟؟؟
راستش به کسی فکر نکنم مربوط باشه کی تو چه درسی شاخ هست یا هر سوالی واسش چجوریه..به نظر من لودگی در عین بی مزکی و اینکه ادم سعی کنه تو هر پستی 2 متر در عین بی نمکی هی مزه بپرونه خیلی زشت تره..از دید من این سوال ها آسونه..درضمن..قبل از اینکه نوستراداموس بشین و حدسی بزنین تو شاخ بودن بقیه یا نه بهتره کمی از درصد هاش تو درس مورد نظر اطلاع داشته باشین..اونوقت فکر کنم متوجه شاخ بودن بشین یا نه..شما می تونین نظر خودتون رو داشته باشین راجع به سوال و فکر نکنم بهتون ذره ای مربوط باشه نظر من راجع به سوال چیه.پس سعی کنین دفعه بعد تیکتون رو غیرمستقیم طرف من نندازین
یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)