سلام دوستان وقتتون بخیر...
افراد زیادی درمورد طراحی تست صحبت میکنن و گفتن که با این روش نتیجه گرفتن...
میخوام بدونم چطور میشه یه تست طراحی کرد؟
سلام دوستان وقتتون بخیر...
افراد زیادی درمورد طراحی تست صحبت میکنن و گفتن که با این روش نتیجه گرفتن...
میخوام بدونم چطور میشه یه تست طراحی کرد؟
سلام
اره واقعا روش خوبیه من خودم استفاده میکردم
یه دفتر بردار
ببین خیلی ساده هست
تو مثلا امروز فصل ژنتیک رو خوندی. از نکات و مطالبی که خوندی یه تست طرح بکن
مثلا بنویس یک اقای دارای بیماری کم خونی داسی شکل با یک خانم دارای هموفیلی صاحب فرزند میشوند چند مورد از موارد زیر درباره فرزندانشان درست است؟
دیگه هر چی نکته بلدی رو توی گزینه ها بنویس
بعد از اتمام طراحی تست یه دفتر جدا هم برای پاسخنامه بردار جوابش رو توش بنویس
بعد یه مدت برای جمع بندی یا کلا دوره این سوالا رو چک بکن
خیلی موثره و به درد بخور
خوبه ولی برای کسی که برای هر درسش حداقل دو سه تا منبع تست زده باشه و با همه نوع تیپ سوال آشنا باشه. ولی کلا خیلی فرایند وقت گیریه بجاش بشینی چندتا تست کار کنی بیشتر به نفعته بنظرم
من تست طراحی نمی کنم اما وقتی دارم میخونم مثلا زیست میخونم ی جمله ای میگ من با خودم میگم این مثال نقضه ها من اگ طراح بودم از ی فصل دگ ی سوال طراحی میکردم میگفتم همه.....هستند ک این باشه مثال نقضش
الان حضور ذهن ندارم وگرنه بت میگفتم
اها مثلا میشه گفت ک برای تشکیل دو انتهای چسبنده همه پیوند های هیدروژنی در جایگاه تشخیص انزیم شکسته می شوند ولی تو شکل اینطور نیست
البت انقد سرراست نمیارم مثلا توی سوال چند تا جای خالی میزارم چند تا نکته انحرافی دگ دانش اموز انقد درگیر درست یا غلط بودن جمله اول بشه ک اگ این اخری رو هم بلد بودش تایم کم بیاره
چقد خبیثانه
![]()
فرایند وقت گیری هست برای کسی که کنکور 1403 به بعد میخواد بده روش خوبیه
نه الزاما نیاز نیست 2-3 تا منبع زده باشه
این کار باعث میشه که فرد مطالبی که یاد گرفته رو توی ذهنش جمع بندی کنه
و وقتی سوالا جمع میشن خودش میشه یه ازمون کامل(کاری که خودم انجام دادم) و حداقل خیلی روش خوبی برام بود توی حمع بندی خیلی کارم رو راحت تر کرده بود
متاسفانه انقدر ما دنبال نکات و کتاب های جدید و عجیب غریب هستیم که خیلی وقت ها یادمون میره که چه چیزایی بلدیم و از همین ضربه میخوریم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)