X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

عزیزان من صفرم ، پشت کنکورم هستم الان ۳ ماه وقت هست

عزیزان من صفرم ، پشت کنکورم هستم الان ۳ ماه وقت هست و طبق برنامه های نکته تستا میتونم تا اواخر خرداد تموم کنم سه پایه رو اما نمیدونم در چهدحدی ، از یه طرفم ترمیم هست
      الان بنظرتون برای کنکور سه پایه رو کنکوری بخونم یا اینکه پایه دهم و یازدهم رو فقط کنکوری بخونم و دوازدهم رو نهایی؟لطفااا جواب بدین😩😩

2. Top | #2
      Nsi
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز خوشحالم براتون ک دارید دوباره برای اهدافتون تلاش میکنین خب تایم کمه و حجم کاریتون خیلی زیاد
      کار سه سال نکرده رو باید در سه ماه انجام بدید
      اگه واقعا بخواید از جفتش نتیجه بگیرید فکر میکنم هردورو باهم پیش ببرید خوب باشه
      یعنی همبشه تا کنکور کنکوری بخونین
      و اون تایمای امتحان نهایی رو امتحانی
      درهر صورت فراموش نکتین شما وضعیتتون با بقیه فرق داره اگه مثلا سه روز برای امتحان فیزیک وقت هست که اصلا ناید هر سه روز رو روی فیزیک بذارید و خوش و خرم به امتحان برسید نه
      من اگه جاتون بودم یه ساعت مطالعه مشخص معین میکردم مثلا ایکس ساعت مطالعه هرروز تا امتحانای نهایی این ایکس ساعت رو مینیموم میخوندم و برای تایم امتحان نهایی ها یه بازه کمتر مثلا ایگرگ ساعت مطالعه رو مد نظر میگرفتم و هرروز اون ایگرگ ساعت رو برای کنکور میخوندم و بعد از اتمام ساعت مطالعه کنکوری ام هرچقدر موند و هچقدر در توانم هست رو برای امتحان میخوندم
      نمیخوام اصلا شک کنین به مسیرتون قطعا در توانتون هست فقط اگه یک درصد احتمال میدید ک شاید به جفتش نرسید شاید بهتر باشه امسال فقط روی یکیش هدفگذاری کنین یعنی مثلا بگید فقط امتحاناینهایی ام رو میخوام امسال بیست بشم و سال دیگه کنکور رو گرچه ک این فقط یه پیشنهاده و میدونم درصورت اراده داشتن و مصمم بودنتون قطعا همین امسال میتونین برسید به هرچیزی ک میخواید شما با اراده قویتون میتونین به هرچیزی حتی زمان هم غلبه کنین
      ان شا الله خبر رتبه شدنتون
      از 19 فروردین تا کنکور نیستم ان شا الله
      ویرایش توسط Nsi : 17 فروردین 1402 در ساعت 01:03

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن