X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 21 از 21
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Armyeo نمایش پست ها
      من دانشگاهم رو توی اصفهان گذروندم. رکورد کتاب خوندنم ۷۷ تا کتاب در ساله. کتاب‌هام رو به انگلیسی میخونم. میخوام دانشگاه تهران ادبیات انگلیسی بخونم نه دانشگاه دارغورآباد. بلدی نیستی با کسی همدلی کنی مجبور هم نیستی دهنت رو باز کنی و فشاری که خانوادت به تو آوردن سر من بیاری! تو نمونه‌ی بارز رفتار کمونیستی هستی. برو خدا رو شکر کن شصت سال پیش به دنیا نیومدی وگرنه عضو گروهک‌ها شده بودی. و الان زیر خروار خاک توی ناکجا آباد.
      شما که دنبال همدلی بودی از همون اول میگفتی دنبال همدلی هستی تا بقیه بهت مشاوره ندن باهات همدلی کنند. تو کار و زندگی نداری بقیه که بیکار نیستن وقت و انرژی بقیه رو هدر میدی. اینجا برخلاف شما همه دارن برای کنکور میخونن. بقیه حرفات هم بیربطه و ارزش جواب دادن نداره.در ضمن اگر خیلی افسرده نیستی یه سرچ در مورد کمونیست و بورژوا بکن. ظاهرا توی اون 77 کتابی که در سال خوندی یک خط درمورد کمونیسم نبوده تا معنیش رو درک کنی.

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اونی که بخواد وقتش رو هدر نده اصلا نمیاد اینترنت. اونی که توی دانشگاهش جامعه شناسی هنر خونده و در مورد مارکسیسم و کمونیسم صحبت کرده منم. و مشخصه تو چیزی به اسم شعور نداری. پسر مامان بابات خیلی برای تربیت کردنت وقت نذاشتن، نه؟ حتی من از پشت گوشی میتونم بفهمم!! لطفا ادامه نده چون در این حد دون پایه‌ای که حس میکنم به شعور خودم دارم توهین میکنم و جواب چنین انسان مزخرفی که چیزی از سلامت روان سرش نمیشه رو میدم.
      نمیدونستم کنکوری ها اصلا اینترنت نمیان. مشکل شما اینه که تفکر صفر و صد داری برای همین نمیتونی درس بخونی. پس فکر کردی کیا میان اینجا؟ فقط ادعا و توهین می کنی. بیشتر رشته های علوم انسانی مثل جامعه شناسی بخصوص توی دانشگاه های درجه سه جزو راحت ترین رشته ها برای مدرک گرفتن هستند. پس فکر نکن چون فارغ التحصیل شدی چیزی حالیته. حالا بگذریم که خدا میدونه چکاره ای. هنوز نمی فهمی کمونیسم یک اندیشه اقتصادی و سیاسی برای اداره جامعه است درست مثل کاپیتالیسم و فکر میکنی کسی که کمونیسته قراره دست و پات رو ببنده و بهت زور بگه . حالا بگذریم که من گفتم روزی فقط یک صفحه یا 10 دقیقه درس بخون ولی نه از دید شما این حرف خیلی کمونیستیه بورژوا هم یک طبقه اجتماعیه و هیچ ربطی به درس خوندن نداره. اگر می گفتم 8 ماه استراحت کن حتما خیلی بورژوا میشدم.

نمیخوام شبیه بورژواها بشم ولی اینقدر کمونیست نباشین.
      نوشته یک فارغ التحصیل جامعه شناسی.

معلومه یه چیزی شنیدی هیچی هم ازش نفهمیدی بعد پیش خودت فکر کردی اگر این کلمات رو به زور توی نوشته هات بکار ببری بقیه فکر می کنند خیلی حالیته . بقیه حرفات هم که فقط توهین و حمله به شخصیته و ارزش جواب دادن نداره ولی حالا که پای خانواده من رو وسط کشیدی بدون که پدرومادر من من رو جوری تربیت کردن که روی پای خودم وایستم و نیام توی انجمن کنکور دنبال مظلوم نمایی و "همدلی" باشم بعد هم که بقیه باهام مخالفت کردند شروع کنم به انگ زدن و حمله به شخصیت افراد. نه افسرده ام نه نیازی به این دارم که بقیه تاییدم کنند و دلشون برام بسوزه. حالا هم بلاکت می کنم تا این بحث تموم بشه.

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اکبر آقا بالاخره رخصت دادن و رفتن که خدا رو ده میلیون بار شکر. موندم چطور بقیه زیر یه سقف باهاش زندگی میکنن. همیشه کسایی که بخاطر معلومات کمشون حس میکنن بهشون توهین شده اینجوری واکنش میدن. مثل تسمه‌ی در رفته. فکر میکنن ته هر جمله استیکر خنده بذارن روی خالی بودن مغزشون یه درپوش میذاره. دود من جامعه شناسیم رشته‌م نبوده ولی اونقدری از مزخرف بودنتون سر کلاس با استادم گفتیم که فهمیدیم چند نسل باید بگذره تا افکار کمونیستی ایرانی‌ها درست بشن. داری میری در رو ببند. هیچکس دیگه بهش برنخورد گفتم کمونیست ولی اکبر انگار یه چیزی رو نمیخواد قبول کنه!!

4. Top | #19
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      Armyeo تو یه احمقی
      امیدوارم از حرفم ناراحت نشده باشی
      کامنت هاتو خوندم و به این جمعبندی رسیدم
      پوف حتی نمیخوام اینو کامنت کنم
      ولی میفرستم
      موفق باشی

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به نظرم ادامه بده این سه ماه رو، ولی سبک تر
      مثلا یه روز از هفته رو کلا به حال خودت باش.
      ۶ ماه پشت سر هم استراحت خیلی زیاده،
      خودم ورودی بهمن قبول شدم و از اون هفت ماه شاید ۵ یا ۱۰ درصدش رو طوری که میخواستم به سر بردم، مردم و زنده شدم تا رسیدم به دانشگاه.
      اوایل شاید یکم احساس ازادی و شادی داشتم ولی به سرعت میرسی به یه روزی که یهویی نه فقط برای اون لحظه، که نسبت به کل زندگیت احساس پوچی و بی هدفی میکنی، واسه منکه حداقل این بود. علاقه شدید خارج از توصیفی که پشت کنکور داشتم برای انجام بعضی کارا اصلا وجود نداشت. شاید بهش فکر میکردم جالب بود برام، ولی اراده‌ انجامشو نداشتم.
      فقط صبحمو به شب میرسوندم.
      سفر جاده رو دیدنه، سفر رسیدن نیست.

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi.JCHH نمایش پست ها
      Armyeo تو یه احمقی
      امیدوارم از حرفم ناراحت نشده باشی
      کامنت هاتو خوندم و به این جمعبندی رسیدم
      پوف حتی نمیخوام اینو کامنت کنم
      ولی میفرستم
      موفق باشی
      الان فکر میکنی مثل یه بچه چهار ساله گریه میکنم چون یکی عقلش نمیرسه ولی دهنش رو باز میکنه؟ و واقعا فکر کردی چیز خاصی گفتی؟؟ برو توی اتاقت و گریه کن.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن