خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

برنامه ریزی از الان تا کنکور تیر

سلام خدمت همه دوستان.
      من قصد شرکت در کنکور تیر 402رو دارم(حدود چه رتبه ای با چه میزان است و ساعت مطالعه میشه آورد؟)
      از ریاضی معادله نامعادله کل تابع دهم و بخش هایی از توابع یازدهم و دوازدهم ، زیست ۱_۳دهم و ۱دوازدهم,شیمی هم یک دهم و خوندم. اما خب تسلط ندارم و یه ۱۰ روزی باید روی این مباحث وقت بذارم.
      سوالم از شما اینکه آیا مباحثی رو حذف کنم یا نه ؟ چون ترمیم کل معدل رو هم متأسفانه در خرداد دارم. چطور برنامه ریزی کنم و از برنامه آزمون قلم چی چطوری استفاده کنم ( قصد دارم خودم از خودم آزمون بگیرم). در زبان ضعیفم و عربی رو هم که قوی بودم به کل یادم شده ، ادبیات و دینی رو هم همین طور هیچی به خاطرم نیست. سلامت و هویت رو هم که باید بخونم.
      میشه بگید بنده چطور و با چه اولویتی برنامه ریزی کنم.؟ از آزمون های ماز استفاده کنم یا قلم چی ؟؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fatemeh_1234 نمایش پست ها
      سلام خدمت همه دوستان.
      من قصد شرکت در کنکور تیر 402رو دارم(حدود چه رتبه ای با چه میزان است و ساعت مطالعه میشه آورد؟)
      از ریاضی معادله نامعادله کل تابع دهم و بخش هایی از توابع یازدهم و دوازدهم ، زیست ۱_۳دهم و ۱دوازدهم,شیمی هم یک دهم و خوندم. اما خب تسلط ندارم و یه ۱۰ روزی باید روی این مباحث وقت بذارم.
      سوالم از شما اینکه آیا مباحثی رو حذف کنم یا نه ؟ چون ترمیم کل معدل رو هم متأسفانه در خرداد دارم. چطور برنامه ریزی کنم و از برنامه آزمون قلم چی چطوری استفاده کنم ( قصد دارم خودم از خودم آزمون بگیرم). در زبان ضعیفم و عربی رو هم که قوی بودم به کل یادم شده ، ادبیات و دینی رو هم همین طور هیچی به خاطرم نیست. سلامت و هویت رو هم که باید بخونم.
      میشه بگید بنده چطور و با چه اولویتی برنامه ریزی کنم.؟ از آزمون های ماز استفاده کنم یا قلم چی ؟؟
      دوستان کسی نیست😑😑

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نظر شخصیه منه
      برنامه هم قلمچی خوبه هم گزینه دو (مخصوص کنکور دی)، ماز رو ندیدم
      حذف؟ نه نکن هیچی
      برای ترمیمم روزانه بین ۱/۵ تا ۲ ساعت وقت بزار یا هر چقدر که در توانته میتونی فیلم ببینی راحت تا خرداد جمع میشه

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nelofar نمایش پست ها
      نظر شخصیه منه
      برنامه هم قلمچی خوبه هم گزینه دو (مخصوص کنکور دی)، ماز رو ندیدم
      حذف؟ نه نکن هیچی
      برای ترمیمم روزانه بین ۱/۵ تا ۲ ساعت وقت بزار یا هر چقدر که در توانته میتونی فیلم ببینی راحت تا خرداد جمع میشه
      ببخشید چطور منی که تقریبا میشه گفت چیزی یادم نیست بیام با برنامه دی کن خیییلی سنگینه پیش برم.
      واقعا دی سنگینه برنامش، چطوری میشه که خودمو برسونم؟
      و اینکه شما میگید حذف هم نکنم ؟ یعنی می رسم همرو بخونم؟

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام خدمت همه دوستان.
      سلام
      من خودم این کارو میکنم
      قلم چی میرم
      بعد آزمون ماز روز قبلش به عنوان جمع بندی استفاده میکنم البته من چون فارغ التحصیل هستم از پارسال استفاده میکنم سوالارو دارم و بودجه پارسال با امسال قلم چی هم خونی داره
      برای ترمیم هم بنظرم همین که داری 12 رو میخونی کتاب رو میخونی وای راه حل تشریحی هم کنارش یاد بگیر
      عمومی ها رو هم بعد عید بخون بنظرم یادت میره با حجم های زیاد
      خودم اینکار رو میکنم و مثلا میگی ضعیفی برای ترمیم حالا بعد عید یا هروقت خاستی بخونی نمونه سوال کار کن ببین تیپ سوالا چی بوده تقریبا دستت میاد چی بخونی البته الان مثلا هویت و سلامت رو بخونی رو هم رفته 4 درصد کنکور نسبت به حجمشون بدست نمیاری نسبت به حجمشون خیلی وسواس نداشته باش عمومی های دیگه مثل فارسی مهم ترن !
      من خودم این کارو میکنم نه مشاورم نه قبول شدم دانشگاهذ
      ممکنه بدردت نخوره اما پیشنهاد من بود

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام خدمت همه دوستان.
      سلام عزیزم ببین از نظر من باید مباحثی رو حذف کنی که تا الان هیچ وقت نخوندیشون و تو این مدت تسلط پیدا نمیکنی ، مثلا من خودم از ریاضی احتمال روحذف کردم و شاید هندسه رو هم حذف کنم اگه دیدم خیلی زمان می‌بره ...
      نگران ترمیم هم نباش تو الان فقط تمرکزت رو بزار رو آزمون ها تو که دوازدهم رو هم میخونی بلاخره قبلش باید خود کتاب رو بخونی و تسلط داشته باشی و واسه ترمیمت کافیه تا دیگه نزدیک ترمیم دوباره بشین و دقیق تر کتاب رو بخونی و واسه عمومی ها هم روتین بزار هر شب مثلا لغت زبان حفظ کن ، عربی لغات بخون و ادبیات هم همینطور و یه روز هم اگه خاستی مخصوص بزار واسه عمومی ها و اونارو بخون تا نزدیک کنکور دیگه خیالت راحت باشه و استرس نداشته باشی و فقط مرور کنی و بری سر جلسه ....
      و اینکه فعلا تمرکزت رو واسه آزمونا بزار . من که خودم قلم چی میرم . اما هنوز نتونستم برسم به برنامه انشالله بعد رفع مشکلم خوب پیش برم
      موفق باشی عزیزم ❤️

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خیلی ممنونم از همتون

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن