فیزیک و شیمی آسون بود
زیست خوب بود با اینکه نخونده بودم زدم
ولی ریاضی خیلی سخت بود
خوشحال شدم از اینکه آخری بود
اگه اولی بود داغون میشدم
من به غمگین ترین حالت ممکن شادم !
در کل سوالای روتین و تکراری زیاد داشت
واسه اونی که خونده بود خدایش همه ی درسا آسون بود به جز ریاضی که متوسط رو به بالا
افسوس که نخونده بودم![]()
سلام
در وصف کنکور و وضعیتِ خودم (نه دارم گریه نمیکنم و دستام دارن نمیلرزن) حس میکنم باید بیام یه تاپیک بزنم تحت عنوان "اگه از الان تا تیر روزی ۱۵ ساعت بخونم، میشه؟"
زیستش خیلی خوب بود که ای کاش یازدهم رو میخوندم و ای کاش گیاهیا رو لااقل مرور میکردم.
شیمیش خوب بود. کاش فرمول سولفوریک اسید رو یادم میاومد.
زمین هم خوب بود. خیلی خوب بود.
ریاضی بد. فیزیک بد. فیزیک ۳ تا بیشتر جواب ندادم. (هاها من هنوز زندهام.)
ایده ای ندارم بقیه روزمو باید چه شکلی بگذرونم. میخواهم بمیرم. اههههیهیهبههبهبخبتیتیتبحب
بنظرم ریاضیش در حد سال ۴۰۰ بود یه کوچولو کمتر ولی در همون حد بود
زیست از سال ۴۰۱ آسون تر بود
شیمی یکسری سوالاش خیلی آسون بود یکسری دیگه خیلی سخت
فیزیک هم چون من فیزیکم خیلی ضعیفه نظری درموردش ندارم ، شاید برا یه عده متوسط بوده باشه
ماشاالله اکثر دوستان راضی به نظر میان (وقتی میگی آسونه یعنی بیشتر سوالارو توی اون درس بلد بودی و مطمئن باش اون سوالا برای تویی که خوندی آسون بوده نه برای کسایی که در حد تو نخوندن و آمادگی نداشتن)
بسیار خوشحال شدم![]()
چیزی نبوده دوستان اعلام کنن که حامامش تمیز بود و پرتقال دان زات دان دادن
ریاضی اقلا دو برابر این زمان میخواسته برای درصد بالای ۵۰ به گفته دبیر ریاضی فارغ التحصیل از شریف
ببین یا موفق میشی یا باید موفق بشی.
ولی تا ابد وقت نداری.
فیزیک انصافاً خیلی آسون گرفته بودن ، فقط سوالات حرکت شناسی یه جوری بود ، ولی مابقی رو اگه خونده بودی میشد زد، گرما سوال تبادل گرما رو راحت میشد حل کرد اصلأ انتظار همچین سوالی نبود خدایی ، به نظرم در کل راحت بود ، طراح دق و دلی سه تا درسو تو ریاضی خالی کردولی بازم میتونستی ۱ ساعت بدی به ریاضی ، ولی حل کردنش حوصله میخواست
صبح دعا میکردم آشنا نبینم ولی هم کل شهر رو یه دور رویت کردم هم صندلیم کنار صندلی دوستام بود هم کسی که نمیشناختمش اومد بهم گفت اِ من تو رو میشناسم.
سالن به شکل فاجعهای سرد بود و من سر ریاضی دیگه مداد نمیتونستم دست بگیرم. البته اینکه کمخونم هم بیتاثیر نیست.
همهش اون سادگی و روتینی میاد جلو چشمام و میگم کاش خونده بودم براش. یا کاش مرور کرده بودم. وای. کاش شرکت نمیکردمش :(((
خداروشکر، تقریبا همتون راضی هستید
امیدوارم نتیجهی دلخواهتونو بگیرید![]()
با پسرا و دخترای پولدار نپرید،
وارث حقیقی زمین؛ ما مستضعفین خواهیم بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)