X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 41 از 41
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan7777777 نمایش پست ها

سلام دوست عزیز

آره .... این مصوبه ی جدید در مورد نظام قدیمی ها یی که فقط دروس سوم دبیرستان شون نهایی بوده یا یه سری از دروس پیش دانشگاهی شون نهایی بوده هم برقراره ....

حتی شامل کسایی ک مثلا دو دهه قبل دیپلم گرفتن و اصلا دروس نهایی نداشتن هم می شه ....

مصوبه رو بخونین خودتون متوجه می شین ...

فقط زودتر واسه ثبت نام اقدام کنین که خیلی وقت نداره .... !!!!
      سلام داداش خوندم بخشنامه رو ولی چندتا سوال دارم
      اولین کنکورم 95 بوده پیش دانشگاهی داشتیم ما
      جلوی موارد امتحانی برای 4 درسه پیش زده دینی3 فارسی3 فیزیک3 زیست3 الان این یعنی اینکه فقط دوازدهمو باید امتحان بدیم؟همونو جای دوازدهم و پیش میزنن؟
      نمراتی که بیست بودیم چی میشه؟ اونارم باید ترمیم کنیم یا بیسته قبلو میزارن؟
      از طرفی گفته شده نظام قدیمی ها هویت و بهداشت امتحان ندن زمین امتحان بدن. اینو متوجه نشدم ک نمره زمین قراره کجا بره و نمره هویتو بهداشت چی میشه
      تونستی ی توضیحی بده

2. Top | #32
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط felfel rize نمایش پست ها
      سلام، خوشبختانه بله
      الان مدرسه بزرگسالان بودم، گفتن فردا بیایین هر کدوم از درسارو که میخوایین تو سیستم حذف کنیم براتون، اسفند ماه بیایین همونارو برا خرداد ثبت نام کنین
      سلام
      برای خرداد از اسفند ثبت نام میکنن ؟
      از چند اسفند شروع میشه ثبت نام ؟

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sciglio نمایش پست ها
      سلام
      برای خرداد از اسفند ثبت نام میکنن ؟
      از چند اسفند شروع میشه ثبت نام ؟
      سلام
      خودشون که گفتن اسفند
      تاریخ دقیقی مشخص نکردن باید از همون اولش پیگیر باشیم
      هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر
      آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم
      هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر
      رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر

4. Top | #34
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط felfel rize نمایش پست ها
      سلام
      خودشون که گفتن اسفند
      تاریخ دقیقی مشخص نکردن باید از همون اولش پیگیر باشیم
      خرداد برای همین کنکور 402 حساب میشه ؟

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام ... روزتون بخیر ...
      چند تا سوال دارم ، اگه کسی میدونه ممنون میشم منو راهنمایی کنه ...
      ایا حتما باید تو شهری که دیپلم گرفتیم امتحان رو ثبت نام کنیم؟؟ تو شهر دیگه نمیشه ؟؟ اگه تو همون شهر دیپلم هم ثبت نام کنیم میشه تو شهر دیگه ای امتحانات رو داد ؟ چجوری ؟
      خورشید در حال طلوع در چشمان در حال خاموشی او ، زیادی درخشان بود!

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط TheChernobyl نمایش پست ها
      سلام داداش خوندم بخشنامه رو ولی چندتا سوال دارم
      اولین کنکورم 95 بوده پیش دانشگاهی داشتیم ما
      جلوی موارد امتحانی برای 4 درسه پیش زده دینی3 فارسی3 فیزیک3 زیست3 الان این یعنی اینکه فقط دوازدهمو باید امتحان بدیم؟همونو جای دوازدهم و پیش میزنن؟
      نمراتی که بیست بودیم چی میشه؟ اونارم باید ترمیم کنیم یا بیسته قبلو میزارن؟
      از طرفی گفته شده نظام قدیمی ها هویت و بهداشت امتحان ندن زمین امتحان بدن. اینو متوجه نشدم ک نمره زمین قراره کجا بره و نمره هویتو بهداشت چی میشه
      تونستی ی توضیحی بده
      سلام داداش ... امیدوارم حالت خوب باشه ....

تا اونجایی که من متوجه شدم واسه واسه فارغ التحصیلایی مثل شما اگر برین و ترمیم چهارتا درس دینی و فارسی و زیست و فیزیک دوازدهم رو امتحان بدین ، نمره های جدیدتون جای هم دروس مرتبط سوم دبیرستانتون رو می گیره و هم جای دروس مرتبط پیش دانشگاهیتون .... ( یه جورایی راحتش کردن .... حداقل این یه کارشون مثبت بوده )

نمراتی که بیست بودیم رو چرا باید ترمیم کنین .... خوب همه نمره رو گرفتین دیگه !!! همون 20 رو براتون حساب می کنن و نیازی به ترمیم نیست ...

در مورد سوال سومتون ... من هم نظام قدیمی هستم و درخواست ثبت نام امتحان هویت اجتماعی رو دادم و قبول کردن ... ولی ما قبلا این درس رو داخل پیش دانشگاهی نداشتیم .... گمون می کنم برامون جزو ایجاد سابقه ی جدید حساب می کنن ...

زمین شناسی رو هم گفتن اگر بخواین که نمره شو ترمیم کنین باید با امتحان نهایی زمین شناسی خرداد ماه مربوط به یازدهمی ها ، امتحانشو بدین ... چون داخل مقطع دوازدهم نظام جدید درسی به اسم زمین شناسی وجود نداره ....

موفق باشی داداش

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

تا اونجایی که من متوجه شدم واسه واسه فارغ التحصیلایی مثل شما اگر برین و ترمیم چهارتا درس دینی و فارسی و زیست و فیزیک دوازدهم رو امتحان بدین ، نمره های جدیدتون جای هم دروس مرتبط سوم دبیرستانتون رو می گیره و هم جای دروس مرتبط پیش دانشگاهیتون .... ( یه جورایی راحتش کردن .... حداقل این یه کارشون مثبت بوده )

نمراتی که بیست بودیم رو چرا باید ترمیم کنین .... خوب همه نمره رو گرفتین دیگه !!! همون 20 رو براتون حساب می کنن و نیازی به ترمیم نیست ...

در مورد سوال سومتون ... من هم نظام قدیمی هستم و درخواست ثبت نام امتحان هویت اجتماعی رو دادم و قبول کردن ... ولی ما قبلا این درس رو داخل پیش دانشگاهی نداشتیم .... گمون می کنم برامون جزو ایجاد سابقه ی جدید حساب می کنن ...

زمین شناسی رو هم گفتن اگر بخواین که نمره شو ترمیم کنین باید با امتحان نهایی زمین شناسی خرداد ماه مربوط به یازدهمی ها ، امتحانشو بدین ... چون داخل مقطع دوازدهم نظام جدید درسی به اسم زمین شناسی وجود نداره ....

موفق باشی داداش
      سلام مگه نگفتن نظام قدیم نیاز نیست سلامت و اجتماعی رو امتحان بده؟ پس چرا ثبتنام کردید؟ یعنی خودشون هم نمیدونن باید چهکار کنن

8. Top | #38
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Malakitii نمایش پست ها
      سلام ... روزتون بخیر ...
      چند تا سوال دارم ، اگه کسی میدونه ممنون میشم منو راهنمایی کنه ...
      ایا حتما باید تو شهری که دیپلم گرفتیم امتحان رو ثبت نام کنیم؟؟ تو شهر دیگه نمیشه ؟؟ اگه تو همون شهر دیپلم هم ثبت نام کنیم میشه تو شهر دیگه ای امتحانات رو داد ؟ چجوری ؟

سلام
      توی بخش نامه نوشته که میشه هر شهری ثبت نام کرد و هر شهری امتحان داد بدون توجه به اینکه کجا دیپلم گرفتین

9. Top | #39
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

موفق باشی داداش
      لطف کردی داداش
      نوکرم
      فقط ی سوال
      خرداد زمینم امتحان میدی؟
      ی چیز دیگم یادم اومد
      ببین پرسیدم گفتن اگه امتحاناته دوازدهمتون نهایی بوده میتونیم همون نمراتو جایگزین کنیم
      تا جاییکه یادمه سال 94 و 95 کل دوازدهم و چهار درس از پیش نهایی بوده
      درسته؟
      میخام درسایی که 19 ب بالا هستو بیخیال بشم
      میترسم خرداد بگن نخیر نهایی نبوده باید همرو امتحان بدی من بمونمو...

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط TheChernobyl نمایش پست ها
      لطف کردی داداش
      نوکرم
      فقط ی سوال
      خرداد زمینم امتحان میدی؟
      ی چیز دیگم یادم اومد
      ببین پرسیدم گفتن اگه امتحاناته دوازدهمتون نهایی بوده میتونیم همون نمراتو جایگزین کنیم
      تا جاییکه یادمه سال 94 و 95 کل دوازدهم و چهار درس از پیش نهایی بوده
      درسته؟
      میخام درسایی که 19 ب بالا هستو بیخیال بشم
      میترسم خرداد بگن نخیر نهایی نبوده باید همرو امتحان بدی من بمونمو...

سلام مجدد .... خیلی ارادت داریم ....

اگ خرداد ماه بذارن که زمین شناسی رو هم امتحان بدیم ، اونو هم ثبت نام می کنم .... چرا ک نه !!!

ببین دوست عزیز اونقدری که من بعد از خوندن اون مصوبه متوجه شدم واسه نظام قدیمی ها دو حالت ممکنه پیش بیاد ....

1- یا دروس سوم دبیرستان و پیشدانگاهی به صورت نهایی نداشتن که در این صورت با ثبت نام در امتحانات دوازدهم نظام جدید واسه خودشون ایجاد سابقه می کنن

2- یا صرفا دروس سوم دبیرستانشون نهایی بوده و دروس پیش دانشگاهی شون نهایی نبوده یا اینکه علاوه بر دروس سوم دبیرستان ، برخی از دروس پیشدانشگاهی شون هم نهایی بوده .... که در این صورت ، با ثبت نام د رامتحانات دوازدهم نظام جدید ، نمراتی جدیدی که به دست می یارن ، جای نمرات امتحان نهایی سوم دبیرستان میشینه یا جای نمرات امتحان نهایی سوم دبیرستان + پیش دانشگاهی شون میشینه............. >>> کلا سخت نگیر .... همین که دروس مرتبط دوازدهم رو بری و امتحان بدی کفایت می کنه ....

موفق باشی ...

11. Top | #41
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 1402 نمایش پست ها
      مرسی مهربون که پرسیدی... باید پیگیری کنم خوب خسته نباشن اسفند بشه دی تموم شده همرو بزارم خرداد؟ :/
      بازم مرسی پرسیدی همین ک جواب قطعی نه ندادن امیدواریه
      سلام
      من نظام قدیمم و قبلا ترمیم کردم بنظرم ۹۶ خب اما ترمیم خوب نشده و بد معدلم ۱۱ هست
      الان میتونم‌ دوباره ترمیم کنم یا ن؟
      رفتم بزرگسالان گفتن بخشنامه نیومده برو اموزش پرورش
      رفتم اونجا بهم گفتن برو بزرگسال
      اصن پاس میدن فقط
      این بخشنامه ای ک شما میگید
      دانلودش کردم نشونش دادم تبصره ۱ رو خب
      گفت این قابل استناد نیس
      این قانون برای دیماه بوده

ت قبلا ترمیم کردی میتونستی دی ماه دوباره بدی اما خرداد نمیشه
      گفتم خب چیکار کنم
      گفت برو مدارک تحویل بده حالا ثبت نام بکن تا ببینیم بعدا چی میشه
      و تعهد هم بده ک اگر نشد گله ای نکنی
      ینی چی خدایی

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن