برای کسی که از صفر شروع کرده :
روزی ۶ صفحه فیزیک
۱ گفتار زیست
۱ درس ریاضی ( البته برا اولاش که آسون هست یک درس) جاهایی که سخت باشن زمان بیشتری. مثلا دو یا سه روز برای یک درس
۴ صفحه شیمی
زیاده؟؟ بنظرتون چند ساعت میخواد که کامل یاد بگیری؟؟![]()
برای کسی که از صفر شروع کرده :
روزی ۶ صفحه فیزیک
۱ گفتار زیست
۱ درس ریاضی ( البته برا اولاش که آسون هست یک درس) جاهایی که سخت باشن زمان بیشتری. مثلا دو یا سه روز برای یک درس
۴ صفحه شیمی
زیاده؟؟ بنظرتون چند ساعت میخواد که کامل یاد بگیری؟؟![]()
بنظرم بهتره مبحثی برنامه ریزی کنید نه صفحه ای مثلا کل فصل یک دهم فیزیک و اندازه گیری رو توی پنج روز قسمت کنین و بخونید یا شیمی رو بصورتیکه کتاب خیلی سبز جامع تقسیم کرده حدودا هر فصل ۶ قسمت بعضی قسمت ها سی تسته بعضی پنجاه تا ۶۰ تسته مثلا سی تسته هارو بزارید برای یک روز ۶۰ تسته ها برای دو روز و زیست همین یک گفتار در روز اوکیه
مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ
که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است
ببینید شما باید بر اساس درسنامه کتاب تست صفحه بندی کنید چون که ممکنه یه صفحه از کتاب درسی فقط ۵ صفحه درسنامش باشه . ممکنه یه صفحه کتاب درسی سخت باشه یه صفحه آسون . پس منظورم اینه که صفحه بندی بر اساس کتاب درسی اشتباه هست
در مورد کمال گرایی هم ایکنه شروع کنید به خوندن ببینید در طول روز می تونید چند ساعت بخونید مثلا ممکنه بتونید روز اول ۵ ساعت بخونید و بعد هی رفته رفته تایمتون رو زیاد کنید . به هیچ عنوان نیاید همون روز اول یا حتی هفته اول یه برنامه بچینید با روزی ۱۰ الی ۱۲ ساعت . من خودم هم کمال گرا بودم ولی باهاش مبارزه کردم و از تایم پایین شروع کردم به خوندن و رفته رفته ساعت مطالعه رو بردم بالا . مثلا قبلا میگفتم اگه با ۱۲ ساعت از همون اول شروع نکنم شکست میخورم در حالی که همین حرف باعث شکستم میشد . به هیچ عنوان منتظر نمونید ساعت رند بشه تا شروع کنید به درس خوندن هر موقع و هر ساعتی خواستید شروع کنید بسم الله . و یه نکته دیگه مثلا اگه یه روز دیر از خواب بیدار شدید ناراحت نشینید و بگید اون روزم از دست رفته ، از همون لحظه شروع کنید به درس خوندن
واسه برنامه ریزی شما هدفتون کنکور تیر هست و تایم دارید . این برنامه ای که نوشتید حجمش خیلی بالا میشه . مثلا یه گفتار زیست ممکنه تو کتاب خیلی سبز ۲۰ صفحه فقط درسنامش باشه یا حتی بقیه درسا . برنامه حجمی زمانی بریزید . اوایل هم با کم شروع کنید تا هم عادت کنید و هم قلق ها بیاد دستتون . حتما پیش نیاز ها رو هم رعایت کنید تو درس خوندنتون.
تاپیک های آقای مهدی آرتور که در مورد ایده آل گرایی هست رو حتما بخونید . بقیه تاپیک هاشون رو هم بخونید خیلی مفید هستن . همچنین تاپیک های آقای زیرو
مرور کوتاه مدت و میان مدت و بلند مدت داشته باشید و حتما از مباحثی هم که مطالعه میکنید از خودتون آزمون بگیرید
من با یه مشاور صحبت کردم گفتن که اینکه پایه به پایه برین جلو نمیشه باید همه رو کم کم با هم جلو ببری چون یادت میره!!!!
درسته این حرف؟؟؟
آخه من صفرم برا اینکه پایه های دیگه رو بخونم باید دهمم رو بلد باشم..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)