نوشته اصلی توسط
سروشی
سلام مجدد
خواهش می کنم و سلامت باشید
سرگذشت من رو در یکی دو تاپیکی که دارم بخونید و ببینید منم مثل شما بودم یعنی هدف نداشتم و این بی هدفی 14 سالی ادامه داشت و البته خب یه سری مشکلات.
این بی هدفی برای شما هم خیلی خطرناکه. یهو به خودتون میاید و می بینید کلی زمان از دست دادید.
من این وسط زیاد از این شاخه به اون شاخه پریدم و یه کلیتی از اکثر شغل ها دارم.
روحیات و خواسته ها و توقعات و میزان وقت و تلاشی که می تونید بکنید و علاقه هاتون رو بگید بهتون پیشنهاد شغل و رشته بدم.
اگر هم خواستید بهم خصوصی پیام بدید یه مشاور خوب دارم البته نیازی ندارید اگر مثل من بیشتر دنبال انگیزه باشید بدردتون می خوره و برنامه و ....
من احساس می کنم با این توضیحاتی که دادید آدم گوشه گیری باشید و با افراد زیادی در تماس نبوده باشید وگرنه نمی شه به هیچ رشته ای بی علاقه باشید.
کلا نمی خوام مثل این کتاب های انگیزشی با شما صحبت کنم ولی اگر برای خودتون هدف و تصمیم نداشته باشید دیگران برای شما هدف تعیین می کنن و تصمیم می گیرن.
شاید باور نکنید ولی دختری 30 ساله می شناسم که با رشته ساده مدیریت (گرایش فکر کنم صنعتی یا یه همچین چیزی) همین الان بدون اینکه ازدواج کنه 2 واحد خانه مسکونی تو تهران خریده. از اون طرف دوستی دارم با 7 مدرک دانشگاهی !!!! 4 لیسانس و 3 ارشد (بیشتر در زمینه معماری و عمران و.....) پسر هست و 43 ساله و مجرد. ماهی 1 میلیون هم درآمد نداره.
خانم نیلا زندگی رو جدی بگیرید که یهو مثل من دیر به خودتون نیاید. آدم هرچی سنش بالا بره سنگین تر می شه. یعنی درس خوندن سخت تر می شه. هیچ ایرادی نداره با خانواده تون مثلا یه روز یه دیدار با یه مهندس کامپیوتر داشته باشید یه روز دیدار با یه حسابدار و وکیل و معمار و .... داشته باشید. برید از نزدیک با مشاغل آشنا بشید. درآمدها رو درنظر بگیرید. ریسک ها. مسئولیت ها و علاقه خودبخود پیدا می شه. شما یا محدود هستید یا محدودتون کردن یا خودتون خودتون رو محدود کردید.
چیزی از من به دل نگیرید که فقط حقیقت رو گفتم و بس. یه تغییر اساسی کنید.
اگر خواستید منم اینجا سر می زنم سوالی و ... بود بفرمایید.