از 19 فروردین تا کنکور نیستم ان شا الله
مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ
که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است
من همدانی ندیدم اما حنیف عظیمی رو خیلی قبول دارم. تصمیم داشتم برای کنکور 403 با حنیف عظیمی پیش برم اما تو این تاپیک از همدانی هم خیلی تعریف کردن یه جلسه هم اون میبینم بعد تصمیم گیری میکنم.اما به صورت کلی با دیدن فیلم های عظیمی در حد نیم ساعت درسنامه مرور میکردم. حتی برای فصل های سخت دوازدهم و نتیجه خوبی داشت.
همدانی رو دیدم و بیشتر باهاش اوکی بودم.
انگار نفرین کرده اند... این خاک را اجداد ما
تا بوده زاری بوده و... تا مانده غم در یاد ما
ما نسل بازی خورده ایم...آتش به پرهامان زدند
شاهان به آتش بازی و... نیرنگ و استبداد ما
بازندگان بازی شطرنج قدرت نسل ماست
پایان بازی مات بود...از کیش مادرزاد ما...
ویرایش توسط .Moonlight : 25 شهریور 1402 در ساعت 10:59
سلام دوست عزیز من امسال خودم یازدهمی بودم کلاس جامع حنیف عظیمی رو شرکت کردم به من که خیلییی توی زیست کمک کرد، روش تدریسش اینطوریه که: همزمان که شکل رو برات رسم میکنه در همون حین درس رو بسیار گسترده توضیح میده به طوری که متوجه موضوع بشی، بعد دوباره یه دور از رو شکل همون مطالب رو مرور میکنه، دفعه سوم متن کتاب رو میاره و از روی کتاب همون مبحث رو میخونه و اگه نیاز باشه به متن کتاب چیزی اضافه میکنه. در نهایت جدول خلاصه و جمع بندی نکاتش رو پر میکنه.
برای هر مبحث چیزی حدود 3-4 بار توضیح میده طوری که موز - تیکه کلامی که تو کلاس زیاد میشنوی - هم باشی دیگه مطلب رو یاد میگیری! بعدش تمام تست های کنکور و اگه نیاز بود تالیفی هم حل میکنه، گزینه ها رو بنظرم اونقدری که باید کامل بررسی نمیکنه ولی سطح سوالات نسبتا درحد کنکور هستن. کلاس پارسالش رو خیلی دیر شروع کرد 8 شهریور اولین جلسه اش بود و فک کنم حدود اسفند دروس رو تمام کرد. دو جلسه درهفته و گاها سه جلسه 4 ساعته باید کلاس ببینی! دانش آموزاش خیلی زیادن و اکثرا هم خیلی سطح پایینی دارن و مدام با سوالات مسخره وقت کلاسو میگیرن و خود حنیف هم مدام برای هرچیز کوچیک و بزرگی حرص میخوره. مدام دانش آموزارو تشویق به درس خوندن میکنه و جملات انگیزشی و تلنگرمانند میگه که بازم به درد شاگرد ضعیف میخوره
من خودم اول سال یازدهم تغییر رشته ای بودم و خب برای اولین بار میخواستم زیست بخونم و این توضیح خیلی زیاد و طولانی بهم کمک کرد پایه زیستم قوی شه، اگه دانش آموز ضعیف - تغییر رشته ای - متوسط رو به پایین هستین و نیاز به توضیح زیاد برای یادگیری دارین و مشکل تایم هم ندارید بهتون صددرصد پیشنهادش میکنم. برای دانش آموز متوسط هم اوکیه ولی به درد شاگرد قوی نمیخوره، اگه پایه قوی دارید و دروس رو بلدید بنظرم دبیر سطح بالاتری مثل فرهمند رو انتخاب کنید، من دیگه از یه جایی به بعد نتونستم از حنیف خیلی استفاده ای ببرم چون سطح کلاسش برام پایین بود. تابستون زیست11 رو چنددور تموم کردم و خب زیستم که قوی شد دیگه حنیف به کارم نیومد و بیشترش برام اضافه گویی بود ولی خب اگه ساعت مطالعه زیستتون زیاد نیست و درصدهای بالایی تو آزمون نمیزنید و نیاز دارید ینفر مدام بهتون تلنگر بزنه و درس رو از صفر توضیح بده قطعا و یقینا بهترین انتخاب اقای عظیمی خواهد بود. من هم اگه برگردم باز همین انتخابو میکنم چون حنیف زیستمو از پایه ساخت و با وجود اینکه دهم کلا رشته ریاضی بودم و نمیدونستم زیست چیه! خیلی کمکم کرد و با کلاس هایی که شرکت کردم و البته تلاش بیشتر خودم خیلی زود توی زیست رشد کردم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)