X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

یه سوال خیلی مهم که جوابشو بگید ممنونتونم

به نام او که از اوئیم

سلام بچه ها یه سوال داشتم

اونم این بود که

مثلا من اگر مشهد یا شهرستان پزشکی قبول شدم

میتونم دوباره کنکور بدم

و اون مشهدمم نگه دارم

تا تهران قبول شم و تهرانمو برم ولی اگر قبول نشدم همون مشهد رو برم آیا میشه؟

⬛⬛خداحــافظ بــرای همیــشه⬛⬛
      13

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نه نمیشه...البته اگر منظورتون سراسری روزانه باشه در غیر این صورت بله میتونید... اگر پردیس ها همون بین الملل یا آزاد قبول شید میتونید دوباره کنکور بدید ولی سراسری نمیشه!!!!

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Love_Heart نمایش پست ها
      به نام او که از اوئیم

سلام بچه ها یه سوال داشتم

اونم این بود که

مثلا من اگر مشهد یا شهرستان پزشکی قبول شدم

میتونم دوباره کنکور بدم

و اون مشهدمم نگه دارم

تا تهران قبول شم و تهرانمو برم ولی اگر قبول نشدم همون مشهد رو برم آیا میشه؟

اگر شما توی یه رشته پذیرفته بشید(سراسری روزانه)از کنکور سال بعد محروم هستید

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      کنکور که نمی تونی بدی
      ولی بنا به ضوابطی می تونی از دانشگات به یه دانشگاه علوم پزشکی دیگه منتقل بشی
      البته این انتقال بیشتر تو دانشگاهای هم سطح از نظر علمی میتونه انجام بشه
      مثلا تو نمیتونی از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به تهران منتقل بشی

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_s9412 نمایش پست ها
      کنکور که نمی تونی بدی
      ولی بنا به ضوابطی می تونی از دانشگات به یه دانشگاه علوم پزشکی دیگه منتقل بشی
      البته این انتقال بیشتر تو دانشگاهای هم سطح از نظر علمی میتونه انجام بشه
      مثلا تو نمیتونی از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به تهران منتقل بشی
      حالا مدرک من برای کدوم دانشگاه محسوب میشه

مثلا من از کدوم دانشگاه ها میتونم انتقال پیدا کنم به علوم پزشکی تهران

از مشهد هم میشه انتقالی گرفت به تهران

13

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دانشگاه علوم پزشکی تهران که بالاترین سطح علمی کشور رو داره!!! هیچ انتقالی از یا به اون دانشگاه ممکن نیست

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gen2zsr نمایش پست ها
      دانشگاه علوم پزشکی تهران که بالاترین سطح علمی کشور رو داره!!! هیچ انتقالی از یا به اون دانشگاه ممکن نیست
      آخه برادر من کدوم سطح علمی

هر کسی که تو اونجا خونده دانشمند نشده!×

بهترین دانشگاه ایران همین دانشگاه عللوم پزشکی تهران رتبش تو جهان 600 700 هست

متاسفانه دانشگاه ها و کلا مراکز تحصیلی از اون ابتدایی تا اون دکترا تو کشور عزیزمون هیچ کمکی بهمون نمیکنه خودمونیم که خودمونو میسازیم

ماها که با کنکور و امتحان میریم به درجه های بالا میرسیم

کلا آموزش تو ایران مشکل شدیدا داره به نظر من حتما حتما باید اینو درست کنن همین دوره ابتدایی و راهنمایی دبیرستان باید از اینا شروع کنن

خدایی من که تا به این سن رسیدم واقعا نمیدونستم که چرا باید ما این درسا رو بخونیم

باید به جای اینکه معلم امتحان کتبی بگیره و سوال بده

بیاد تو کار پژوهشی کار کنه چون این کار باعث میشه اون دانش آموز بره دوتا چیز جدید تر هم یاد بگیره و بفهمه که چرا این درسو خونده به چه دردش میخوره

البته من با امتحان موافقم ولی به چه صورت به صورتی که

بیاد معلم یه موضوع بده مثلا پروتئین

بگه آقا برای این موضوع یه انشاء بنویس هر چی که فهمیدی بنویس نه اینکه برا من کپی کنی کتاب درسی رو

----------------------

نا گفته نمونه

معلم دبیر ماهم تو دانشگاه تهران درس خونده زیست شناسی مولکولی

ولی میری پیشش سوال که میکنی میگه بزار برم بخونم بعد بهت میگم

اونوقت از معلم ریاضی پرسیدیم کجا درس خوندی گفت من دانشگاه معروف درس نخودنم (منظور آزاد) درس خونده

ولی هر چی بهش میدی برات رو هوا میگه

پس خودتی که خودتو میسازی نه دبیرو دانشگاه شاید دانشگاه آزاد بهترین استاد هارو داشته باشه تهران با اون دبدبه کبکبه اش نداشته باشه (مثل معروف :شنیدن که بود مانند دیدن)

راستی اون معلم زیستمون مثلا 30 صفحه رو میدونی چی میگه خدا ببخشه منو ولی میگه اینا همش حفظ کردنیه

13

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نسبت به مابقی دانشگاهای کشور بالاترین سطح رو داره

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پزشکی تهران نمایش پست ها
      نسبت به مابقی دانشگاهای کشور بالاترین سطح رو داره
      ببخشید

از چه نظر سطح علمی؟

13

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ببين دوست عزيز وارد حاشيه نشو،اكه دراومدي سفت و سخت بجسب و بخون اكه سراسري مشهد دراومدي ديكه اين افكار جيه؟؟؟ سريو كه درد نميكنه دستمال نمي بندن.الان كنكور ديكه داره ميره در هاله اي از ابهام.تحت هيج شرايطي و به هيج عنوان هيجكونه نقل و انتقال از و به دانشكاه تهران صورت نمي بذيره.
      تحت هيج شرايطي و بازهم ميكم تحت هيج شرايطي ،نكي بعدا نكفتيا اينقدر تاكيد ميكنم جون ميشناسم كسيو كه بزشكي تبريزو راضي نشد سراسري وسال بعدش كامل با تاثير منفي معدل!!!!!!!!!!!!!!!!!! خراب كرد و الان با حسرت داره راديولوزي ميخونه و البته اينم بدون كسي ميمونه كه رشته خوبي در نياد اين ريسكارو نكن،ميدوني كارت مثل كسي كه بجاي كسيه كه تو قليابوج تو يه دست حريف سم سيانور و اونيكي قرص مولتي ويتامين هستش،حالا جرا ميكم مولتي ويتامين نميكم اكسير ابديت جون به فرضم كه مدركتو از تهران بكيري خوب كه جي ؟ فكر ميكني تاج به سرت ميزارن يا ميكن باسوادي نه!!! خير ازين خبرا نيست ميكن طرف كارش جه جوريه نكه مدركت مال كجاست اين اشتباه مهلكو نكن بس اصلا فرقي نميكنه مثل يدونه مولتي ويتامين كه خوردن يا نخوردنش فقط براي يكبار فرقي نميكنه ولي اكه سيانور باشه جطور؟؟؟ به تاثير قطعي معدل امسال فكر كردي؟ به كاهش ظرفيت دانشكاه ها فكركردي؟ به بدر ومادر عزيزت كه اين زحمتو كشيدن تا تو بزشكي قبول شي و بار ديكه بخواي كنكور بدي و ميدوني جه فشاري بهشون وارد ميكني ؟؟؟ به حسرت درصورت عدم قبولي فكر كردي؟؟؟ ميدوني داري ريسك نامعقولي انجام ميدي؟ اومديمو نشد... بري سال بعد ميتوني با عذاب وجدان و حسرتت كنار بياي؟؟؟ من حقيقتارو بهت كفتم ولي به جان عزيزترين كست اينكارو نكن ديدم افرادي رو كه حسرت خوردن و الان مشكلات روحي و رواني شديد دارن نمونش دخترعمه ي خودم سال اول ٤٦ منطقه ١ اورد همه جاهم ميتونست بره يهو زد به سرش و كفت من بايد با ١برم دانشكاه ديكه تا روانبزشكو بردنش ولي فايده نكرد به خيالش زرنكي كرد انتخاب رشته رو ارسال نكرد زيرزيركي به دوراز جشم بدرومادر و سال بعدش اورد ٣٠٠٠ !!! مجبور شد بره بين الملل كيش در حاليكه الان ميتونست بره تهران بزشكي نكن اين بلند بروازيارو.

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ارين٩٣ نمایش پست ها
      ببين دوست عزيز وارد حاشيه نشو،اكه دراومدي سفت و سخت بجسب و بخون اكه سراسري مشهد دراومدي ديكه اين افكار جيه؟؟؟ سريو كه درد نميكنه دستمال نمي بندن.الان كنكور ديكه داره ميره در هاله اي از ابهام.تحت هيج شرايطي و به هيج عنوان هيجكونه نقل و انتقال از و به دانشكاه تهران صورت نمي بذيره.
      تحت هيج شرايطي و بازهم ميكم تحت هيج شرايطي ،نكي بعدا نكفتيا اينقدر تاكيد ميكنم جون ميشناسم كسيو كه بزشكي تبريزو راضي نشد سراسري وسال بعدش كامل با تاثير منفي معدل!!!!!!!!!!!!!!!!!! خراب كرد و الان با حسرت داره راديولوزي ميخونه و البته اينم بدون كسي ميمونه كه رشته خوبي در نياد اين ريسكارو نكن،ميدوني كارت مثل كسي كه بجاي كسيه كه تو قليابوج تو يه دست حريف سم سيانور و اونيكي قرص مولتي ويتامين هستش،حالا جرا ميكم مولتي ويتامين نميكم اكسير ابديت جون به فرضم كه مدركتو از تهران بكيري خوب كه جي ؟ فكر ميكني تاج به سرت ميزارن يا ميكن باسوادي نه!!! خير ازين خبرا نيست ميكن طرف كارش جه جوريه نكه مدركت مال كجاست اين اشتباه مهلكو نكن بس اصلا فرقي نميكنه مثل يدونه مولتي ويتامين كه خوردن يا نخوردنش فقط براي يكبار فرقي نميكنه ولي اكه سيانور باشه جطور؟؟؟ به تاثير قطعي معدل امسال فكر كردي؟ به كاهش ظرفيت دانشكاه ها فكركردي؟ به بدر ومادر عزيزت كه اين زحمتو كشيدن تا تو بزشكي قبول شي و بار ديكه بخواي كنكور بدي و ميدوني جه فشاري بهشون وارد ميكني ؟؟؟ به حسرت درصورت عدم قبولي فكر كردي؟؟؟ ميدوني داري ريسك نامعقولي انجام ميدي؟ اومديمو نشد... بري سال بعد ميتوني با عذاب وجدان و حسرتت كنار بياي؟؟؟ من حقيقتارو بهت كفتم ولي به جان عزيزترين كست اينكارو نكن ديدم افرادي رو كه حسرت خوردن و الان مشكلات روحي و رواني شديد دارن نمونش دخترعمه ي خودم سال اول ٤٦ منطقه ١ اورد همه جاهم ميتونست بره يهو زد به سرش و كفت من بايد با ١برم دانشكاه ديكه تا روانبزشكو بردنش ولي فايده نكرد به خيالش زرنكي كرد انتخاب رشته رو ارسال نكرد زيرزيركي به دوراز جشم بدرومادر و سال بعدش اورد ٣٠٠٠ !!! مجبور شد بره بين الملل كيش در حاليكه الان ميتونست بره تهران بزشكي نكن اين بلند بروازيارو.
      تاثیر منفی معدل از امسال اعمال میشه یعنی کنکور 93 ..اونوقت چجوری شما کسی رو میشناسی که تاثیر منفی معدل کارشو خراب کرده؟

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ارين٩٣ نمایش پست ها

برادر خوبم موضوع بحث گم شد به خدا

درست میفرمائید شما

به خدا قسم من اگه از این بلند پروازیا کنم بنده

من یه هدف دارم براش تلاشمو میکنم

اون که بازرم برای سال بعد بخونم قضیش باید باشه بعد دادن کنکور

اونجا میشه ریسک من ریسکو به جون میخرم اگردانشگاه رشته مورد نظرم قبول نشم

آخرش که قبول مشم ایشاله

13

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن