بی زحمت یه تحقیق علمی هم روی آلرژی های فصلی داشته باشید که تمام ضربه ایی که خوردم از همینجا بود
جدای از شوخی این چیزی که میگید جزئ بیماریای ژنی (آلرژی) حساب میشه و نیازه که یه آنزیم درون سلولی رو(هیستیدین دکربوکسیلاز) تا حد متعادلش مهار کرد
و باید تغییرای ژنی رو تو فاصله 18تا 36 تشکیل زیگوت تا اولین تقسیم میتوزش انجام داد
کشورای پیشرفته بهش دست پیدا کردن منتهی چون ازاین راه تا دلتون بخواد میشه سوئ استفاده کرد
تحقیقات و درمان هاش زیر شاخه کتگوری اخلاق زیستی تقسیم بندی شده و محرمانه محسوب میشه
در واقع کسایی که بااین ژن متولد شدن باید از اشک مصنوعی استفاده کنن ! فقط میشه برای بعدیا تغییراتُ اعمال کرد
.......................................بی تو عذابیست
خنده هایی که بروی صورتم همچون نقابیست
من فک میکنم با وضی که پیش اومده وضع تعهدیا خیلی بهتره! حداقل 10.5 سال حاشیه امن شغلی تو مکان دلخواهشونو(نه مثلا لب مرز) دارن!(بااین روندی که پیش میره احتمال کنسل شدن تعهشونم هست حتی!)
پ.ن: در واقع 10.5 سال نیس!8.5 ساله ! چون بقیه هم 2 سال طرح دارن ! پسرا که دوسال هم سربازی دارن
بنظر میاد جدای از اشباع نیازه که یه جامعه شناس درمورد آینده ایی که داریم ما رُ یاری کنه چون پزشکی بیشتر جنبه بالینی داره تا علمی و مث مهندسیا دو وجهی نیس که بشه راحت اپلای کرد
+
اونروز با دوستم توی تاکسی بودیم
به یکی از استاد زنگ زدم تا هماهنگ کنم بریم بیمارستان پیشش
وقتی رسیدیم راننده گفت ترافیک زیاد بوده مجبور شده از فرعی بره جای 35 تومن باید 50 بدیم!!!!![]()
1.5 برابر دوره تحصیل، تازه نصف دیگشون 2 3 برابر. میشه 7×1.5 مینیمم. که میشه به عبارتی 10.5 سال بدون سربازی.
سربازی هم بذاری روش میشه 12.5 فقط تعهدت، در کمترین حد ممکن. 7 سال و نیم هم خود پزشکی، به عبارتی Mock بیست سال باید بمونی تا بتونی مطب خودت رو بزنی.
و راستی، هر حاشیه امنی، امن نیست.
الان زندگی کارمندی جز حاشیه امن حساب میشه. اما ایا رفتار کارفرما درسته اصلا؟ آیا اینجور نیست که هرچی بگن، شما هم باید بگی چشم.
برای تعهد هم همینه. هرجا بگن، هرچی بگن باید بگی چشم. روی کاغذ که اجازه این کار رو دارن، اما در واقعیت نمیدونم.
هرچند با توجه به اینکه افزایش پزشکی تقریبا 70 درصدش توی تعهدیا صورت گرفته، این نشونه، نشونه ایه که شما رو از تعهدی زدن باید دور کنه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)