سلام . امیدوارم حالتون خوب باشه .
دوستان من برنامه ی تابستون قلمچی رو دیدم و نزدیک چند هفته اس دارم کلنجار میرم که چطوری خودمو باهاش منطبق کنم و چطور برنامه ریزی کنم برای رسوندن حداقل 60،70 درصد بودجه بندی ولی عقلم به جایی قد نداد. از سرعت و حجم پیشبرد مطالب که بگذریم ( که البته اینم برای من یکی حداقل یه مشکل بزرگه) اینکه دهم رو به موازات یازدهم بخونم گیجم کرد . اول اینکه نمیدونم چطوری باهم بخونمشون . مثلا هفته اول پایه دهم رو فقط بخونم و هفته دوم یازدهم ؟ از طرفی بعضی مطالب یازدهم و در واقع اکثر مطالبش مریوطه به سال دهم و این خیلی کارو برام سختر میکنه . مثلا من امروز تازه استیکیومتری دهمو استارت زدم چطور میتونم چند ساعت بعدش یا چند روز بعدش برم شیمی یازدهمو بخونم .(یه نکته راجب سطحم اینکه شروع از صفرم یه جورایی). خودم که به این نتیجه رسیدم که اینطوری نمیتونم بخونم و حتی اگرم بخونم فایده ای برام نخواهد داشت . اگر شما پیشنهادی ، راهکاری چیزی دارین واقعا خیلی خیلی ممنونتون میشم که کمکم کنید 3>
حالا از طرفی ممکنه بگید تابستون آزمون ندم ، خودمم بفکرش افتادم و خیلی ها حتی بعضی از مشاورا و دبیرا هم توصیه کردن ازمون ندیم. ولی خب با شناختی از خودم دارم بدون وجود آزمون و حال و هوا و استرسی که داره و از همه مهمتر برنامه راهبردیش هم برنامه ریزی درست حسابی نمیتونم بکنم و هم شل میکنم=))))
اگر موسسه و آزمونی رو میشناسید که بشه تو تابستون باهاش پیش رفت بازم ممنون میشم بگید.
بنظرتون خودم برنامه راهبردی بنویسم و با این سایت های ساخت آزمون از خودم آزمون بگیرم خوبه ؟