خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

برنامه راهبردی و آزمون تو تابستون

سلام . امیدوارم حالتون خوب باشه .
      دوستان من برنامه ی تابستون قلمچی رو دیدم و نزدیک چند هفته اس دارم کلنجار میرم که چطوری خودمو باهاش منطبق کنم و چطور برنامه ریزی کنم برای رسوندن حداقل 60،70 درصد بودجه بندی ولی عقلم به جایی قد نداد. از سرعت و حجم پیشبرد مطالب که بگذریم ( که البته اینم برای من یکی حداقل یه مشکل بزرگه) اینکه دهم رو به موازات یازدهم بخونم گیجم کرد . اول اینکه نمیدونم چطوری باهم بخونمشون . مثلا هفته اول پایه دهم رو فقط بخونم و هفته دوم یازدهم ؟ از طرفی بعضی مطالب یازدهم و در واقع اکثر مطالبش مریوطه به سال دهم و این خیلی کارو برام سختر میکنه . مثلا من امروز تازه استیکیومتری دهمو استارت زدم چطور میتونم چند ساعت بعدش یا چند روز بعدش برم شیمی یازدهمو بخونم .(یه نکته راجب سطحم اینکه شروع از صفرم یه جورایی). خودم که به این نتیجه رسیدم که اینطوری نمیتونم بخونم و حتی اگرم بخونم فایده ای برام نخواهد داشت . اگر شما پیشنهادی ، راهکاری چیزی دارین واقعا خیلی خیلی ممنونتون میشم که کمکم کنید 3>
      حالا از طرفی ممکنه بگید تابستون آزمون ندم ، خودمم بفکرش افتادم و خیلی ها حتی بعضی از مشاورا و دبیرا هم توصیه کردن ازمون ندیم. ولی خب با شناختی از خودم دارم بدون وجود آزمون و حال و هوا و استرسی که داره و از همه مهمتر برنامه راهبردیش هم برنامه ریزی درست حسابی نمیتونم بکنم و هم شل میکنم=))))
      اگر موسسه و آزمونی رو میشناسید که بشه تو تابستون باهاش پیش رفت بازم ممنون میشم بگید.
      بنظرتون خودم برنامه راهبردی بنویسم و با این سایت های ساخت آزمون از خودم آزمون بگیرم خوبه ؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام وقت بخیر
      به نظرم اون درسایی که به سال های قبلی وابسته هستند رو اول دهمشو بخونید بعد یازدهم. اما خب درس هایی مثل فیزیک و ریاضی(تا حدودی) به سال های قبل وابسته نیستند و بهتره که با یک آزمون پیش برید
      شاید توی درس شیمی تراز پایین تری کسب کنید که روی تراز کل هم تاثیر میذاره اما خب تراز تک درس درس های دیگه میتونه نشون بده که در مسیر خوبی دارید حرکت میکنید، منظورم از تراز تغییر تراز هست یا حداقل اینکه بفهمید افت و خیز دارید یا نه
      خلاصه اینکه آزمون در تابستون میتونه به شناخت خودتون خیلی کمک کنه
      تازه توی درس شیمی هم چندتا مبحث پایه هست که در سال ها و فصل های دیگه نیازه مثل همون استوکیومتری
      درس هایی مثل فیزیک و ریاضی هم دهم و یازدهم یک روز درمیون باشه راندمان بهتری داره
      اونقدر که من اطلاع دارم معمولا آزمون های تابستون برنامه راهبردیشون مشابه قلمچیه و دو پایه رو همزمان پیش میبره
      حالا اگر آزمون ندادید دفترچه رو دانلود کنید و حل کنید ولی معمولا آزمون دادن باعث میشه روند کار رو خیلی منظم تر پیش ببرید
      امیدوارم که تونسته باشم توضیح کافی داده باشم
      اینجا دوستان دیگر موفق تر و صاحب نظرتر هستند، من فقط تجربه ام رو گفتم
      mucizelere inanırım
      ویرایش توسط .miracle. : 02 مرداد 1401 در ساعت 17:51

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سلام
      اساسا شما باید از یه جایی شروع کنین که بخواین به این قضیه فک کنین! که نمیشه این صحبتا
      شما باید یک روشی رو پیش ببرید و تستش کنین ببینین باهاش اوکی این یا نه.

در ضمن شما برای سال تحصیلی هم همین آش و همین کاسه هم دارین
      دقیقا هم سرعت پیش روی زیاده، هم حداقل دو سال رو همزمان باید بخونین. یه جاهایی حتی 3 سال.

من بهترین روش که برای بچه هایی که پیش خودم بودن تجربه کردن، تموم کردن یک پایه و بعد شروع پایه بعدی میدونم. نیازی هم نیست همه درسارو از یک پایه بخونین بعد!
      یعنی منظورم اینه:
      1)شیمی دهم، زیست یازدهم، فیزیک دهم رو پیش ببرید بعد که تموم شدن،
      2) شیمی یازدهم، زیست دهم، فیزیک یازدهم رو تموم کنین
      3) مرور نهایی
      *: مشخصه که من این ترتیب رو به صورت رندوم انتخاب کردم که مثال براتون بزنم. هر ترتیبی خودتون خواستین برید.

از لحاظ پیش روی که چاره ای نیست
      منتهی اگر که هرروز رو تقسیم کنین خوب پیش میرینو به مشکلی برنمیخورین!

پس:
      1) طبق چیزی که گفتم پایه به پایه هر درس رو تموم کن و بعد برو سراغ بعدی.
      2) درمورد حجم هم نگران نباش، همین که تقسیم کنی همه چی روی روال میره و اصلا مشکلی نیست.
      مثل:
      https://s6.uupload.ir/files/citrate_mtpd.png
      در صورت تمایل برای "مشاوره خصوصی" پیام بدین.

مصاحبه کنکور:
      http://forum.konkur.in/thread64595.html

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن