ارزش وقت گذاشتن دارن؟موثر و مفیدن؟کسی از لایو ها نتیجه گرفته؟
ارزش وقت گذاشتن دارن؟موثر و مفیدن؟کسی از لایو ها نتیجه گرفته؟
سلام وقتت بخیر
من وقتی شروع کرده بودم برای کنکور یعنی حدودا تابستون پارسال..تصمیمم این بود برای زیست با رضا امیر پیش برم
از ویس های کانالش شروع کردم برای دو تا فصل متفاوت
فصل گوارش رو که مثلا خوب بلدش بودم و فصل قلب که چیز زیادی ازش یادم نیومده بود
برای گوارش که اصلا بدردم نخوردمیدونی برای من اون نکاتی که میگفت بدیهی بود و تکرارش فقط داشت وقتم رو میگرفت
با فصل قلب هم ادامه دادم بعد از یه دور خوندن کتاب و از اون هم راضی نبودم یعنی خب حرفایی که میزد همش تو خودت با یه دور تست زدن بهشون میرسی و از نظر من اینکه خودت نکات رو در بیاری خیلی بهتر تو ذهنت میمونه تا اینکه یکی دیگه برات دیکته کنه..
ویس ها رو که دیگه ادامه ندادم..یه مدت بعدش لایوهای مخصوص کنکور 1400 رو رایگان کرد و پیجش باز بود و من یکی از لایو هاش رو هم دیدم
اون بدک نبود میشه گفت نسبتا خوب بودشاید چون موقع لایو من حواسم بیشتر جمع میشد و بهتر میفهمیدم ولی ویس واسه من زیاد حواس پرتی داشت مخصوصا اینکه خیلی کند بود و من باید رو دور تند میذاشتم
حالا هم نتیجه حرفام اینه دبیر بدی نیست خوبه ها ولی تا وقتی دبیر های خوب تر هست به نظرم با اونا پیش بری بهتره
که خب بحث اینکه کدوم دبیر خوبه یا بد رو نپرسیده بودی
این نظر من بود حالا شاید برای تو مفید باشه))
کلی موفق باشی♡
خواهش میکنم♡
آره خدا رو شکر خوب جمع شده الان راضی ام..
تقریبا خودخوان بوده و جاهایی که برام گنگ بود با درسنامه میخوندم
دبیر هم اینکه بگیم کاملا با سالیانه اون دبیر پیش بیام نه اینطور نبوده مثلا دو بار کارگاه جمع بندی گیاهی و جانوری همدانی رو دیدم و برام مفید بود
در کل همون تابستون چند بار آزمون و خطا کردم فهمیدم در طول سال خودم پیش برم بهتره
ناگفته هم نمونه که الان دوره جمع بندی موسسه "تیک" شرکت کردم برای درس زیست و خب تا الان برام خیلی خوب بوده و کمکم کرده
همین دیگه))
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)