سلام
حدیث و یا روایتی که خوشتون اومده و براتون تاثیرگذار بوده رو به اشتراک بذارید که فیض ببریم![]()
سلام
حدیث و یا روایتی که خوشتون اومده و براتون تاثیرگذار بوده رو به اشتراک بذارید که فیض ببریم![]()
ویرایش توسط Ali_T : 02 آذر 1401 در ساعت 20:44
امام على عليه السلام:
الدُّنيا ظِلُّ الغَمامِ ، وحُلُمُ المَنامِ
دنيا، سايه ابر است و خوابى كه خُفته میبیند
حدیث نیست اما تو یه قسمت از مناجات شعبانیه امام علی میگه :
و إن أدْخَلْتَنِی النّارَ أَعْلَمْتُ أهْلَها انّی اُحِبُّکَ
خدایا اگر مرا وارد آتش جهنم کنی ، اهل آنجا را باخبر میکنم که چقدر عاشقت هستم
خیلی قشنگه![]()
و خدایی که در این نزدیکی
میزند لبخندی
به تمام گره هایی که تصور دارم
همگی کور شدند...!
امام علی علیه السلام فرموده است : «فرصت مانند ابر از افق زندگی می گذرد، مواقعی که فرصت های خیری پیش می آید غنیمت بشمارید و از آن ها استفاده کنید» .
میگویند شب خطرناک است؛ اما خطرناکتر از شب، آدمهایی هستند که یاد گرفتهاند لبخند بزنند و هیچچیز از درونشان معلوم نباشد. خیابانهای نیمهشب، تنها شاهدِ حقیقت آنهاست.
Leave them wondering.
" 2 حدیث قدسی "
1.
لَو عُلِمَ المُدبِرونَ عَنّی کَیفَ اشتِیاقِی بِهِم وَ انتِظارِی إلی تُوبَتِهِم لَماتُوا شُوقاً الیّ و لَقُطعت أوصالِهم عَن مُوَدَّتی:
اگر آنانکه به من پشت کرده اند میدانستند که من (خدای متعال)، چه اشتیاقی بدانها دارم وچگونه انتظار توبه آنها را میکشم؛
قطعا از شوق جان میدادند و بند بند بدنشان جدا میشد.
2.
عبدی! أنا و حقی لک محب،فبحقی علیک کن لی محبأ
بنده ی مَن!
سوگند به حق خودم،
که دوستَتـــ دارم،
پس، به حق من بر تو،
تنها مَرا دوست بِدار!
امام علی علیه السلام می فرماید : «وجود تو همان شمارش روز های عمر تو است ، هر روزی که بگذرد قسمتی از وجود تو را با خود می برد .
![]()
میگویند شب خطرناک است؛ اما خطرناکتر از شب، آدمهایی هستند که یاد گرفتهاند لبخند بزنند و هیچچیز از درونشان معلوم نباشد. خیابانهای نیمهشب، تنها شاهدِ حقیقت آنهاست.
Leave them wondering.
امام سجاد (ع) می فرماید: اعتماد به خدا بهای هر چیز گرانبها و نردبان هر امر بلند مرتبه ای است.
Leave them wondering.
امام علی (ع) می فرماید: علاقهٔ شدید به چیزی، آدم را کور و کر می کند.
Leave them wondering.
پيامبر اکرم صلى الله عليه و آله:
لا تَتَّكِلْ إلى غَيرِ اللّهِ فيَكِلَكَ اللّهُ إلَيهِ
به كسى غير از خدا تكيه نكن، كه خداوند تو را به همو وا مى گذارد.
Leave them wondering.
بين حقّ و باطل چهار انگشت فاصله اسـت، انچه کـه رابا چشم خود ببيني حقّ اسـت؛ و انچه را شنيدي يا ان کـه برايت نقل کنند چه بسا باطل باشد.
الإمامُ عليٌّ عليه السلام : إضاعَةُ الفُرصَةِ غُصَّةٌ .[نهج البلاغة : الحكمة 118.]
امام على عليه السلام : از دست دادن فرصت، مايه اندوه است.
امام صادق علیه السلام می فرماید: عاقل ترين مردم خوش خلق ترين آنهاست.
Leave them wondering.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)