سلام دوستان
من منطقه 3 هستم و یکشنبه نهایی شروع میشه
رتبه ای که میخوام بین 3000 الی 4000 هستش
عمومیام نخونده 60 میزنم
اختصاصی هامم زیست: تو دهم واسه همشون تقریبا تست زدم نقطه قوتم فصول قلب و گیاهی هست واسه یازدهمم بازم تست زدم اما دست پا چلفتی خوندم نقطه قوتمم استخوان و گیاهی و تولید مثل و مغز هست دوازدهمم مثله یازدهم اما نیمسال دو دوازده نقطه قوتمه(((نه زیاد اما سعی کردم تست بزنم))
ریاضی(متاسفانه ریاضی خوب نیستم )) فیزیک هم همینطور...اما نقاط قوت دارم توشون تعداد تستام واسشون به شدت کم هس مفهوما رو تقریبا اکیم
شیمی:دهم کلش قوتمه به جز فصل 3 ...یازدهمم دست پا چلفتی اما فصل یک نقطه قوتمه...دوازدهمم فصول یک و دو خوبم سه و 4 هم همینطور اما نه زیاد
تو نهایی ها که کلا صب واسه نماز که پا میشم از اون ساعت میخونم اول اولویتم نهایی بعد کنکور و تستا
مثلا ریاضی و در نظر بگیریم تو نهایی
قصد دارم اول سر کتاب دوازدهمو سعی کنم تو همون روز اول تموم کنم بعد روزانه یه کنکور عمومی هم بزنم...روزانه یه 20 دقیق لغت و املای فارسی و لغت زبان و عربی هم مرور کنم....بعد بیام بعد کتاب ریاضی تمام سوالاتی که تو جمع بندی برای فصول دوازدهم داده شده اونا رو حل کنم... روزانه هم علاوه بر کنکور عمومی یه 2 ساعت دیگه برا جمعبندی هام وقت بذارم(منظور مطالب و تست هایی که گفتن بود)) حالا فرض کنید ریاضی و دادم دوازدهمم جمع کردم هم کنکوری هم تشریحی وار بعد وارد امتحان بعدی که شدم 2 ساعت که روزانه با جمع بندی ها وقت میذارم بیام شروع کنم به جمع بندی 11 و 10 و و و همینطوری برا هر درس اینکارا رو انجام بدم
طوری که نهایی هم تشریحی هم تستی بخونم و جمع کنم روزانه کنکور عمومی و 2-3 ساعت هم واسه تست های جمع بندیم
به نظر من اگه اجراش کنم میتونم برسم به این رتبه
نظر شما چیه؟