خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 26 از 26
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      زیرا گُریختن در شأن ما نبود

photo_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B2-%DB%B0%DB%B5-%DB%B0%DB%B1_%DB%B1%DB%B8-%DB%B5%DB%B7-%DB%B0%DB%B2.jpg
      اگر تمام دنیا هم از تو بدشان بیاید و تو را آدم بدی بدانند، تا وقتی که وجدانت تو را تایید می کند و تو را گناهکار نمی داند،تو بدون دوست نمی مانی.

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pari_sa نمایش پست ها
      سلام تاپیک های Routing مفید هستن اگه ممکنه زبان و اختصاصی هارو هم بنویسید

سلام وقت بخیر

من در این تایپک در سوال یکی از کاربرها هر چی که لازم بوده رو من تگ کردم و توضیحات هم دادم حتما مطالعه کنید !

http://forum.konkur.in/thread77412.html#post1767158
      اگر تمام دنیا هم از تو بدشان بیاید و تو را آدم بدی بدانند، تا وقتی که وجدانت تو را تایید می کند و تو را گناهکار نمی داند،تو بدون دوست نمی مانی.

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Parimah نمایش پست ها
      یه دو دوتا چهارتا کن؛
      میبینی دردی که تو دیدن اون رتبه بد و اون کلمه کوفتی مردود هست تو هیچی نیست؛
      ی دردیِ که رو قلبت میمونه ....
      خنده رو ازت میگیره...
      با تموم وجودم این دردو حس کردم
      با تموم وجودت این دردو حس کردی....!

[color=#000066][size=5]یه امسال ۳۶۰درجه همه زندگیتو تغییر بده✨
      وقتیم از 360درجه تغییر صحبت میکنم؛ دقیقا منظورم این ویدیو زیر هست :

توضیحات ویدیو : این ویدیو می‌تونه حس و حال خوبی بده کسی که هوشیار باشه میفهمه چی میگم این بچه ها دانشگاه استنفورد که بهترین دانشگاه جهانه رو قبول شدن واین لحظاتیه که رفتن رو سایت و جواب امتحانشون رو دیدن .... ویدیو مال دو ماه قبله.

تو میخوای وقتی جواب های کنکور اومد گریه ت از شوق باشه یا از غم؟

استاد ملاک پور:
      این دوماه آخر مثل شب امتحان میمونه..بیشتر بیدار بمونی و با تمرکز تر،بردی
      ویرایش توسط Parimah : 15 اردیبهشت 1401 در ساعت 15:05

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط marisa.jk نمایش پست ها
      آدما با هم متفاوتن و ظرفیت متفاوتی دارن.
      واقعیت اینه که اکثر آدمایی که رتبه ی خوبی اوردن سال کنکور شرایط روحی کاملا مساعدی داشتن و فضای خونه واسشون کاملا مناسب بوده!!
      یکی از رتبه های تک رقمی سال 98 تو رشته ی تجربی می گفت که من تمام سال کنکور رو مشاور داشتم و حتی اگه یه درصد روحیه ام آسیب می دید سریع بهش مراجعه می کردم که با هم حرف بزنیم
      آره یه عده استثنا هستن که به قول شما حتی اگه عزیزشون هم بمیره تاثیر نمی پذیرن،هرچقدر حرف بشنون هرچقدر تو خونه تنش داشته باشن بازم ادامه میدن ولی به نظر من اینجور افراد استثنائن و تعداد زیادی ندارن!
      انقدر شعاری حرف نزنین لطفا
      نمیدونم چرا شعار درنظرش گرفتید ولی درواقع شعار نیست
      من حالت و شرایط خیلی سختی رو مثال زدم ...تغریبا میشه گفت سخت ترین شرایط رو مثال زدم
      شرایطی که دیگه قدرت اون فرد از نظر شما خیلی تخیلی شده و بهشون میگید استثنا
      کنکور نمیاد برسی کنه که من و یا شما شرایطمون سخت بوده آیا جزو اون افراد استثنا بودیم یا نه... دلش واسه ما نمیسوزه
      نمیاد برسی کنه که ظرفیتتون چقدره ..
      اون افراد استثنا + اونایی که شرایطشون کاملا فراهم بوده و بعلاوه کلی دیگه افراد که میشه دسته بندیشون کرد همه اینا هم توی این آزمون شرکت میکنن .. و کنکور من و شما رو با شرایطی که سر جلسه داریم با اونا مقایسه میکنه .. مسیر رسیدن و چگونگی رسیدن به سرجلسه رو مقایسه نمیکنهه کاری نداره که چجوری و به چه روشی تا اون جا اومده
      حرف من اینه اون کسی که به امید این که سال بعد شرایط بهتر میشه.. نمیتونه بمونه پشت کنکور چون هر سال کلی مشکلات جدید واسش به وجود میاد.

نقل قول نوشته اصلی توسط marisa.jk نمایش پست ها
      واقعیت اینه که اکثر آدمایی که رتبه ی خوبی اوردن سال کنکور شرایط روحی کاملا مساعدی داشتن و فضای خونه واسشون کاملا مناسب بوده!!

کسی که به قول شما شرایطش فراهم بوده از اول سال خونده و به سطح خوبی رسیده .. و همونطور که خودتون میگید در آخر این افراد قبول شدن
      الان اون فرد دیگه نیازی نداره که بخواد به پشت کنکور موندن فک کنه وقتی همه شرایطش میزون بوده ...
      از اسم تاپیک هم مشخصه مخاطب حرف من کسانیین که شرایط خوبی نداشتن .. اونقد وضعشون خرابه که امسال به یقین رسیدن که به جایی نمیرسن
      مخاط اون آدمایی نیستن که همه چی واسشون فراهم بوده
      مخاطبش اونایین که میخوان به اون خاص بودن و استثنایی بودنه برسن
      درواقع این چیزی که از نظر شما استثناییِ نوعی ویژگی انتسابی نیست بلکه یه ویژگیه اکتسابیه که میشه تقویتش کرد
      روش تقویت کردنش رو بعضیا وقتی سرشون به سنگ میخوره میفهمنن
      بعضیا از کمکای بقیه استفاده میکنن
      بعضیا هم کلا نمیفهمن و میوفتن توی سیکل معیوب

ویرایش توسط Ahura82 : 15 اردیبهشت 1401 در ساعت 15:15

5. Top | #20
      NYC
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      وقتیم از 360درجه تغییر صحبت میکنم؛ دقیقا منظورم این ویدیو زیر هست :
      توضیحات ویدیو : این ویدیو می‌تونه حس و حال خوبی بده کسی که هوشیار باشه میفهمه چی میگم این بچه ها دانشگاه استنفورد که بهترین دانشگاه جهانه رو قبول شدن واین لحظاتیه که رفتن رو سایت و جواب امتحانشون رو دیدن .... ویدیو مال دو ماه قبله.

تو میخوای وقتی جواب های کنکور اومد گریه ت از شوق باشه یا از غم؟

180 درجه تغییر کنید اگه بخواین 360 درجه تغییر کنید برمیگردین سرخونه اول

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nyc نمایش پست ها
      180 درجه تغییر کنید اگه بخواین 360 درجه تغییر کنید برمیگردین سرخونه اول

من منظورم اینه اگه رتبه تون مثل شارژ ایرانسل شده در گذشته حالا عوضش کنید اگه هدفتون پیراپزشکیه میتونید با 180 درجه ی که اعلام کردید حداقل 5000 رو بیارید تازه اینم بگم که ظرفیت پرستاری در سال جاری 2 برابر شده

اعلام کردند ظرفیت پزشکی 20 درصد افزایش پیدا کرده سال جاری

البته باز یه عده نیان بگن ظرفیت ال و بل هست من کاری ندارم به مسائل دیگه مهم نیست ! الان تنها چیزی که مهمه نشیمن گاه رو باید حرکت داد و رول بازیو عوض کرد

کافیه یه نگاهی به میانگین درصد های 1400 بندازید میبینید با یکم تغییرات در روند کارتون میشه از 450 هزار نفر جلوتر زد !

و 360 درجه یعنی با توجه به رتبه چند رقمی گذشته تلاش 2 برابری انجام بدین و رتبه زیر 2000 بیارید !

چون هر اقدامی الان انجام بدین ضبدر 2 میشه

بازدهی مطالعاتی الان بالاست ، هر تستی الان بیشتر اهمیت پیدا میکنه حتی مارکدار ، و انگیزه های کسایی که الان شروع کردند چه شروع صفری چه شلنگ تخته ای هایی که ناپیوسته در طول سال خوندند و الان کمر همت میخوان ببندند برای پیوستگی بیشتره !

اصولا اگه کسی بگه نمیشه و فایده نداره کافیه یه سرچی بزنه گپ های کنکوری و تجربه های کسایی که پارسال همین فکر رو داشتند و الان پشت کنکور مبحوس موندند و بخونه

طرف نوشته : پارسال دقیقا این موقع ول کردم و با امید و انگیزه گفتم میمونم واسه سال بعد میترکونم
      و امسال مث احمقا پشیمون شدم چون من اصلا یک ماه نشستم بخونم از صب تا شب ببینم میتونم ۹ ماه اینطوری زندگی کنم و پای کتاب باشم یا ن
      خلاصه اینو الان فهمیدم ک من آدم کنکور دادن و ۹ ماه خوندن نبودم و ی سالم زندگیمو الکی مث پارسال هدر دادم و الان دارم ب سختی روزی ۷ ۸ ساعت میخونم حداقل پرستاری یا پزشکی دانشگاه تیپ 3 بیارم
      فقط اینو میخوام بگم دوازدهمیا جا نزنید و ب فکر سال دیگ نباشید این 58 روزو بخونید ببینید اصن آدم پشت موندن هستید یا نه که بعد پشیمون نشید

یکی دیگه بازز نوشته: فقط بخونن....حتی اگه صفرن...
      نگا در شرایط کاملا یکسان، یه سوال زیست رو اگه من جواب بدم و تو همون رو سفید بزاری رتبه من ۲۰۰ الی ۵۰۰ تا میتونه از تو بهتر بشه!
      از الان پرستاری فرهنگیان اتاق عمل علوم آزمایشگاهی دانگشاه تیپ دو و سه میشه آورد....
      حتی تو این بازه بی کیفیت هم بخونین بازم جواب میگیرین و میتونین جواب بدین تو کنکور این تجربه منه

یکی دیگه بازززز نوشته : پارسال ب این ۷۰ روز باقی مونده ر/یدم
      الان یکساله دارم تاوانش رو پس میدم
      ادم این تایم ممکنه اعتماد بنفس زیاد یا نا امید باشه ، جفتش کار رو خراب میکنه
      همونطور ک قبل عید با انگیزه بودین ، الان هم باشید
      پشت موندن خیلی سمه

یکی دیگه باززززز نوشته: پارسال این موقع ها بشدت درگیر اینکه چه دانشگاهی خوبه چه شهری خوبه چه رشته ای خوبه شدم و با وقت گذروندن زیادی و درگیر شدن زیادی راجع به اینا وقت زیاد و مهمی از دستم رفت آخرم به اونی که میخواستم نرسیدم موندم پشت کنکور
      پیشنهاد میکنم بچه ها فعلا خیلی قوی و خوب درسا رو بخونن و به فکر کنکور باشن نه اتفاقا و کارایی که قراره بعدش انجام بدن

یکی دیگه بازززززز نوشته : من پارسال اولین کنکورم بود (تجربی)با معدل ۱۹.۵ وارد دوازدهم شدم و هیچی نخوندم هیچی هیچی حتی نهایی ام نخوندم ۲ تا تک ماده کردم دو تا شهریور و صفر صفر رفتم سر کلاس شاید باورتون نشه ولی رتبک از بین ۵۶۰ هزار نفر شد ۱۸۱ هزار یعنی عملا بالای ۳۵۰ هزار نفر الکی میرن سر جلسه پس نگران تعداد نفرات نباشین اگر الان خوب خوب بخونین رتبه عالی میارین و اینم بگم زمان هست تمام تلاشتو بکنین من پشت موندم ولی دیدم اشتباهه به فکر پشت کنکور موندن نباشین وقت هست به هر رتبه و دانشگاهی که می‌خوایم برسیم خیلیا بودن تو همین بازه حتی دو رقمی آوردن پزشکی تهران آوردن پیج دانشجویی دانشگاه تهران نمونه هاشو ببینین کم نیارین و بجنگید برای خواسته هاتون خودتونو برای اشتباهاتتون ببخشید و سعی کنید تا وقت هست جبران کنید موفق باشی

شجاعت تغییر دادن رو داشته باش؛همه الان وا میدن ؛کنار میکشن؛ادامه نمیدن...میگن نمیشه...میگن بیخیال بابا همه که موفق نمیشن...
      تو جرئت و ریسک عوض کردن بازی رو داشته باش چیزی که بیشتریا ندارن میتونی ؟
      ویرایش توسط Parimah : 15 اردیبهشت 1401 در ساعت 16:30

7. Top | #22
      NYC
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      من منظورم اینه اگه رتبه تون مثل شارژ ایرانسل شده در گذشته حالا عوضش کنید اگه هدفتون پیراپزشکیه میتونید با 180 درجه ی که اعلام کردید حداقل 5000 رو بیارید تازه اینم بگم که ظرفیت پرستاری در سال جاری 2 برابر شده

اعلام کردند ظرفیت پزشکی 20 درصد افزایش پیدا کرده سال جاری

البته باز یه عده نیان بگن ظرفیت ال و بل هست من کاری ندارم به مسائل دیگه مهم نیست ! الان تنها چیزی که مهمه نشیمن گاه رو باید حرکت داد و رول بازیو عوض کرد

کافیه یه نگاهی به میانگین درصد های 1400 بندازید میبینید با یکم تغییرات در روند کارتون میشه از 450 هزار نفر جلوتر زد !

و 360 درجه یعنی با توجه به رتبه چند رقمی گذشته تلاش 2 برابری انجام بدین و رتبه زیر 2000 بیارید !

چون هر اقدامی الان انجام بدین ضبدر 2 میشه

بازدهی مطالعاتی الان بالاست ، هر تستی الان بیشتر اهمیت پیدا میکنه حتی مارکدار ، و انگیزه های کسایی که الان شروع کردند چه شروع صفری چه شلنگ تخته ای هایی که ناپیوسته در طول سال خوندند و الان کمر همت میخوان ببندند برای پیوستگی بیشتره !

اصولا اگه کسی بگه نمیشه و فایده نداره کافیه یه سرچی بزنه گپ های کنکوری و تجربه های کسایی که پارسال همین فکر رو داشتند و الان پشت کنکور مبحوس موندند و بخونه

طرف نوشته : پارسال دقیقا این موقع ول کردم و با امید و انگیزه گفتم میمونم واسه سال بعد میترکونم
      و امسال مث احمقا پشیمون شدم چون من اصلا یک ماه نشستم بخونم از صب تا شب ببینم میتونم ۹ ماه اینطوری زندگی کنم و پای کتاب باشم یا ن
      خلاصه اینو الان فهمیدم ک من آدم کنکور دادن و ۹ ماه خوندن نبودم و ی سالم زندگیمو الکی مث پارسال هدر دادم و الان دارم ب سختی روزی ۷ ۸ ساعت میخونم حداقل پرستاری یا پزشکی دانشگاه تیپ 3 بیارم
      فقط اینو میخوام بگم دوازدهمیا جا نزنید و ب فکر سال دیگ نباشید این 58 روزو بخونید ببینید اصن آدم پشت موندن هستید یا نه که بعد پشیمون نشید

یکی دیگه بازز نوشته: فقط بخونن....حتی اگه صفرن...
      نگا در شرایط کاملا یکسان، یه سوال زیست رو اگه من جواب بدم و تو همون رو سفید بزاری رتبه من ۲۰۰ الی ۵۰۰ تا میتونه از تو بهتر بشه!
      از الان پرستاری فرهنگیان اتاق عمل علوم آزمایشگاهی دانگشاه تیپ دو و سه میشه آورد....
      حتی تو این بازه بی کیفیت هم بخونین بازم جواب میگیرین و میتونین جواب بدین تو کنکور این تجربه منه

یکی دیگه بازززز نوشته : پارسال ب این ۷۰ روز باقی مونده ر/یدم
      الان یکساله دارم تاوانش رو پس میدم
      ادم این تایم ممکنه اعتماد بنفس زیاد یا نا امید باشه ، جفتش کار رو خراب میکنه
      همونطور ک قبل عید با انگیزه بودین ، الان هم باشید
      پشت موندن خیلی سمه

یکی دیگه باززززز نوشته: پارسال این موقع ها بشدت درگیر اینکه چه دانشگاهی خوبه چه شهری خوبه چه رشته ای خوبه شدم و با وقت گذروندن زیادی و درگیر شدن زیادی راجع به اینا وقت زیاد و مهمی از دستم رفت آخرم به اونی که میخواستم نرسیدم موندم پشت کنکور
      پیشنهاد میکنم بچه ها فعلا خیلی قوی و خوب درسا رو بخونن و به فکر کنکور باشن نه اتفاقا و کارایی که قراره بعدش انجام بدن

یکی دیگه بازززززز نوشته : من پارسال اولین کنکورم بود (تجربی)با معدل ۱۹.۵ وارد دوازدهم شدم و هیچی نخوندم هیچی هیچی حتی نهایی ام نخوندم ۲ تا تک ماده کردم دو تا شهریور و صفر صفر رفتم سر کلاس شاید باورتون نشه ولی رتبک از بین ۵۶۰ هزار نفر شد ۱۸۱ هزار یعنی عملا بالای ۳۵۰ هزار نفر الکی میرن سر جلسه پس نگران تعداد نفرات نباشین اگر الان خوب خوب بخونین رتبه عالی میارین و اینم بگم زمان هست تمام تلاشتو بکنین من پشت موندم ولی دیدم اشتباهه به فکر پشت کنکور موندن نباشین وقت هست به هر رتبه و دانشگاهی که می‌خوایم برسیم خیلیا بودن تو همین بازه حتی دو رقمی آوردن پزشکی تهران آوردن پیج دانشجویی دانشگاه تهران نمونه هاشو ببینین کم نیارین و بجنگید برای خواسته هاتون خودتونو برای اشتباهات ون ببخشید و سعی کنید تا وقت هست جبران کنید موفق باشی

بله میدونم عزیزم چیزایی که نوشتی حرفای دل منه فقط خواستم بگم نقطه مقابل صفر 180° ست 360° همون صفره شوخی بود ببخشید اگه ناراحتت کردم
      کاش همه نتیجه تلاشهامونو ببینیم.

8. Top | #23
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pari_sa نمایش پست ها
      سلام تاپیک های Routing مفید هستن اگه ممکنه زبان و اختصاصی هارو هم بنویسید
      سلام
      لطفا صبر داشته باشید...
      نوشتن روتینگ برای دروس تخصصی به سادگی عمومی ها نیست، هر درس/فصل/مبحث زیست/ریاضی/فیزیک/شیمی روش مطالعه خاص خودش رو داره، نسبت تعداد تست به درسنامه ، مطالعه کتاب درسی و ... بازه های مرور و ... اینارو نمیشه با یه نقشه راه کلی ارائه داد و نیاز به یک برنامه منسجم و مشخص داره که اگر جمعه فرصت کنم می نویسمش و هر وقت آماده شد قرار میدم...
      ‏«چه می‌شود کرد؟ مگر می‌شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      حتما ویدیو زیر رو دانلود کنید و ببینید

( کنکور سراسری داوطلب هایی رو هر ساله داره که استثنایی باشند یا مشکلات جسمی خودشونو داشته باشند این افراد اراده قدرتمندی دارند و مشکلات جسمیشون مانع رسیدن به چیزی که میخوان نمیشه )

آدم های قوی از سیاره ی دیگری نیامده اند ، آن ها هم مشکلاتِ خودشان را دارند ،هم محدودیت های معمولی و حتی غیر معمولی ...تفاوت اینجاست ؛آن ها پذیرفته اند از پسِ هر مشکلی

بر می آیند ،آن ها خودشان را باور کرده اند ،از مشکلات و محدودیت ها ، پله ساخته اند ، نه کوه !!! آدم های قوی در کمالِ خودباوری انتخاب کرده اند قوی باشند ...قوی بودن ؛

در "مغز" اتفاق می افتد ، قوی بودن ؛همت می خواهد !

بذار من توضیحش بدم برات

این جملات به نظرت کلیشه ای رسید درست میگم؟به نظرت این حرفا همش شعاره نه؟ اگه اینطور فکر میکنی اینبار به من گوش بده:

توی کنکور سال 1398 کلا 2هزار و 358 داوطلب دارای *معلولیت شرکت کردن
      بذار دقیق تر بگم:
      171 داوطلب #نابینا
      514 داوطلب کم بینا
      92 داوطلب #ناشنوا
      400داوطلب کم شنوا
      و 1هزار و 181 داوطلب دارای معلولیت جسمی و حرکتی

⚠️ازت میخوام یکبار فقط یکبار به این فکر کنی این عزیزان دل،این بزرگواران این انسان های بزرگ و باارزش چطور میرن و رتبه هم میشن؟؟
      عظمت ماجرا برای من قابل هضم نیست واقعا
      اصلا نمیتونم تصور کنم #بدون_بینایی بشه درس خوند!
      بدون #شنیدن توضیحات هیچ معلم و مدرسی بشه تست زد و موفق شد!!
      فقط یک لحظه فکرشو بکن
      مگه میشه آخه!!
      این ابرانسان ها به من و تو ثابت کردن محدودیت برای انسان واقعی به معنای واقعی کلمه(نه شعار) معنایی نداره
      بخدا نداره
      هیچ محدودیتی برای خودشون قائل نیستن!
      به سهمیه و سوال فروختن و چشمایی که خدا ازشون گرفت یا شنوایی که بهشون نداد اعتراضی نمیکننن
      فقطط تلاشش میکنن
      میفهمی؟؟؟
      تلاشش بدون چشم داشت
      بدون توقع بدون هیچ انتظاری از انسان های بدردنخور اطرافشون

این حرفام رو همیشه جلو چشمت داشته باش
      هروقت ناامید شدی
      هروقت کم آوردی
      هروقت نفست برید
      خسته شدی و خواستی جابزنی
      به اینا نگاه کن به این آدما
      به این قدرت و ایمان و اراده و تلاش
      نه زمان محدودیت ایجاد میکنه
      نه معلولیت....
      فقط براش تلاش کن شبانه روز
      همین....

10. Top | #25
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      حتما ویدیو زیر رو دانلود کنید و ببینید

( کنکور سراسری داوطلب هایی رو هر ساله داره که استثنایی باشند یا مشکلات جسمی خودشونو داشته باشند این افراد اراده قدرتمندی دارند و مشکلات جسمیشون مانع رسیدن به چیزی که میخوان نمیشه )

آدم های قوی از سیاره ی دیگری نیامده اند ، آن ها هم مشکلاتِ خودشان را دارند ،هم محدودیت های معمولی و حتی غیر معمولی ...تفاوت اینجاست ؛آن ها پذیرفته اند از پسِ هر مشکلی

بر می آیند ،آن ها خودشان را باور کرده اند ،از مشکلات و محدودیت ها ، پله ساخته اند ، نه کوه !!! آدم های قوی در کمالِ خودباوری انتخاب کرده اند قوی باشند ...قوی بودن ؛

در "مغز" اتفاق می افتد ، قوی بودن ؛همت می خواهد !

بذار من توضیحش بدم برات

این جملات به نظرت کلیشه ای رسید درست میگم؟به نظرت این حرفا همش شعاره نه؟ اگه اینطور فکر میکنی اینبار به من گوش بده:

توی کنکور سال 1398 کلا 2هزار و 358 داوطلب دارای *معلولیت شرکت کردن
      بذار دقیق تر بگم:
      171 داوطلب #نابینا
      514 داوطلب کم بینا
      92 داوطلب #ناشنوا
      400داوطلب کم شنوا
      و 1هزار و 181 داوطلب دارای معلولیت جسمی و حرکتی

⚠️ازت میخوام یکبار فقط یکبار به این فکر کنی این عزیزان دل،این بزرگواران این انسان های بزرگ و باارزش چطور میرن و رتبه هم میشن؟؟
      عظمت ماجرا برای من قابل هضم نیست واقعا
      اصلا نمیتونم تصور کنم #بدون_بینایی بشه درس خوند!
      بدون #شنیدن توضیحات هیچ معلم و مدرسی بشه تست زد و موفق شد!!
      فقط یک لحظه فکرشو بکن
      مگه میشه آخه!!
      این ابرانسان ها به من و تو ثابت کردن محدودیت برای انسان واقعی به معنای واقعی کلمه(نه شعار) معنایی نداره
      بخدا نداره
      هیچ محدودیتی برای خودشون قائل نیستن!
      به سهمیه و سوال فروختن و چشمایی که خدا ازشون گرفت یا شنوایی که بهشون نداد اعتراضی نمیکننن
      فقطط تلاشش میکنن
      میفهمی؟؟؟
      تلاشش بدون چشم داشت
      بدون توقع بدون هیچ انتظاری از انسان های بدردنخور اطرافشون

این حرفام رو همیشه جلو چشمت داشته باش
      هروقت ناامید شدی
      هروقت کم آوردی
      هروقت نفست برید
      خسته شدی و خواستی جابزنی
      به اینا نگاه کن به این آدما
      به این قدرت و ایمان و اراده و تلاش
      نه زمان محدودیت ایجاد میکنه
      نه معلولیت....
      فقط براش تلاش کن شبانه روز
      همین....

چه روح بزرگی دارند این عزیزان
      تک به تک واژه هایی که بیان می کنند کلاس درسی هست برا خودش، برای کسی که اهل تعقل و تفکر باشه

11. Top | #26
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi_artur نمایش پست ها
      پیشنهاد میکنم حتی اگه فوتبالی هم نیستید کامبک دیشب رئال رو حتما ببنید.
      رئال وقتی گل اول رو خورد، 5-3 عقب افتاد
      تا دقیقه 90 به زور چند تا شوت زدن و گزارشگر گفت کار رئال تمومه.
      دقیقه 90 رودریگو گل اول رو زد (همون بازیکنی که تاتیر خاصی نداشت تو زمین) ،
      گزارشگر گفت رئال با یه باخت خفیف حذف میشه (با اختلاف یه گل)
      چند ثانیه بعد رودریگو گل دوم رو هم زد و بازی به تساوی کشیده شد
      وقتای اضاف هم که حاج کریم کار سیتی رو یه سره کرد با پنالتی که گرفت.
      شاید بگید شانسی بوده همچین چیزی و فلان
      آره منم قبول دارم رئال پاریس و چلسی و سیتی رو امسال شانسی با کامبک زدن معمولا تو نیمه دوم برد و به فینال رفت! همه این تیما خیلی دفاع شخمی داشتن، سرمربی شون خوب نبود، بازیکنای درستی نداشتن و ... آره حق با شماست.
      در کل
      تا لحظه آخر تمام تلاشتون رو کنید، اگه شد بزارید بقیه بگن شانسی تونستید، بذارید مسخره تون کنن آدمای منطقی، بذارید هر گ.وهی که دلشون خواست از شما و زندگی تون بخورن
      ولی
      شما
      تمام تلاش تون رو تا جایی که میشه بکنید حتی اگه هیچ امیدی به آینده نداشتید. (گور بابای امید)
      بازی دیشب از نگاه کنکوری واقعا همین ایام رو میروسنه...من قبل از خوندن پیام آقا مهدی هم دقیقا بهش فکر کرده بودم...

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن