نوشته اصلی توسط
aidacc
سلام من امسال کنکور دارم و تقریبا صفرم. میخواستم تازه شروع کنم به نظرتون اگه از الان بخونم میتونم پرستاری قبول بشم یا بذارم بخونم برای سال بعد؟
(به هر حال من از فردا قرار هست که بخونم ولی اگه قرار باشه که بذارم برای سال بعد باید تمرکزم رو بذارم روی امتحانات نهایی و معدل نهایی که تاثیرش زیاد و قطعی میشه)
نمیدونم از طرفی میگم تموم تمرکزم رو بذارم روی کنکور و معدل واسم مهم نباشه و از طرفی میگم اگر که قبول نشم امسال رو، معدلم پایین هست و تاثیری که سال بعدش روی معدلم میذاره خراب میکنه سال بعدمو.
اگر کسی رو میشناسید که توی این مدت تونسته قبول بشه رشته خوب رو ممنون میشم بگید.
سلام عزیز وقتت بخیر
من همیشه به همه تاکید میکنم که واسه خودشون فیلتر نزارند هیچ آدمی ، هیچ موجود دو پایی مثل تو وجود نداره تویی که سر انگشت هات مثل 7 میلیارد و خورده ای نیست و dna تو منحصر به خودته با تموم منحنی ها و خطوطی که بدنت داره و روحت 500 میلیون جلد کتاب میتونی از سرگذشتش در بیاری پس این حرفها مثل شعر گفتن تو مستی میمونه خودت متوجه نمیشی چی میگی ولی اطرافیانت میخندند به جملاتت که آشکار و بدون پرده بیانشون میکنی و متوجه نمیشی چرا میخندند بی دلیل
با خودت میگی حتما بخاطر حال آسیب پذیری که دارم هست
ذهن اونقدر قدرتمند هست که وقتی تصمیم گرفتند سیستم داخلی کامپیوتر رو طراحی کنند از مغز الهام گرفتند و شبیه سازی شده شو ساختند
پس هر چی فیلتر و سانسور برای مغزت قائل بشی همونو مغز پردازش میکنه بهت تحویل میده
هیچ کسی نمیتونه و حق نداره بگه میشه یا نه
باید ببینی در خودت میبینی که الان ادامه بدی مسیر رو تا تهش یا بزاری برای یه موقع طلایی که واسه خودت تعیین کردی
آره من با چشمهای خودم پارسال یه خانمی رو دیدم که داشت طلاق میگرفت و یه بچه 5 ساله داشت چون نمیتونست پیش کسی بزاره با خودش میاورد آموزشگاه ( این خانم خیلی آسیب پذیر و شکننده شده بود ) روی پیشونیش و شقیقه ش جای بخیه بود
که بخاطر دعوای که با همسرش بخاطر جدایی داشت به وجود اومده بود میگفت کل بدنم زخمیه و روحم مرده ولی میخوام برای بچه م شده رشته دیپلممو که تجربی بوده رو محقق کنم یه زمانی آرزو هایی داشتم ولی بخاطر ازدواج اجباری که با چاقو زیر گلوم گذاشتند یا مرگ یا ازدواج با این مرد تصمیم گرفتم آرزو هامو با دستهام تو قبرش چال کنم و مشت مشت خاک روش بریزم
اما حالا که سایه سیاه و سنگینش از روم برداشته شده میخوام از قبر آرزوهامو بکشم بیرون استخون هاشو با دستهام و عطش درونم احیا کنم و بهش جان دوباره بدم
این خانمی که واسم تعریف میکرد زندگیشو خودم شاهد جوانه زدنش بودم و یه پانسیون براش پیدا کردیم از طرف آموزشگاه که بتونه درس بخونه
و آخرسر دو هفته پیش اتفاقی بهم تو تلگرام پیام داد که داروسازی اراک قبول شده
همه چیز ممکنه و شدنیه هر کسی میتونه بر اساس فیلتر های ذهنش واسمون خط و مرز تعیین کنه و به خیالش دست و پاهامونو به صورت نامرئی ببنده ولی تو میری زیر اسارت کسی و برده حرفهاش میشی یا سرکش و چموش هر مرزی و خطی واست کشیده رو با پاهات کمرنگ میکنی؟ کدومش ؟
کاری که درسته رو انجام بده
اگه سه ماه مونده این مدت رو هم برای امتحان های نهایی که داری سوالت نهایی 97 تا 1400 رو کار کن و آزمون های تستی هم بخون در هر صورت باید برای نهایی بخونی در کنارش چهارتا تست هم بزن
ضرر نمیکنی
اجازه نده کسی واست تعیین کنه جایگاه و ارزشت تو زندگی چیه خودت ارباب و رییس خواسته ها و هدف هات باش تو دستور بده به مغزت چیو باور کنه چیو رد کنه
دشمن واقعی و دوست واقعی تو مغزته اون میتونه یه شبه نابودت کنه و هم میتونه یه روزه بلندت کنه