سلام، بنظرتون شیمی مبتکران تک جلدی بگیرم یا دو جلدی رو بگیرم؟
از نظر تست و آموزش چه تفاوت هایی با هم دارن؟
ممنون میشم اطلاع دارین تجربه های خودتون رو به اشتراک بزارین
سلام، بنظرتون شیمی مبتکران تک جلدی بگیرم یا دو جلدی رو بگیرم؟
از نظر تست و آموزش چه تفاوت هایی با هم دارن؟
ممنون میشم اطلاع دارین تجربه های خودتون رو به اشتراک بزارین

بستگی داره به اینکه چقدر میخوایید وقت بزارید و چه برنامه ای در پیش دارید
از نظر آموزش تقریبا 99 درصد شبیه هم هستند { اون یک درصد تفاوت در بعضی بیشتر بدانید هایی هستش که در دوجلدی اورده شده و یه سری پاسخ نامه هایی که برای بعضی تستهای خاص اورده }
از نظرتست تقریبا میشه گفت تک جلدی نصف دو جلدی تست داره همچنین دو جلدی آخر هر عنوان آزمون چکآپ داره + آخر هر فصل هم دو تا آزمون جامع فصل هم داره ولی تک جلدی آزمون نداره
اگه میخوای دو جلدی بخری ولی فقط تستهای علامتدارش رو کار کنی بهتره همون تک جلدی بخری
اگر بیشتر برای درسنامه میخوای و یه سری تست تک جلدی بگیر / تک جلدی تست ها رو گلچین شده داره
من خودم باشم + پایه باشم + وقت خوبی رو برای شیمی بزارم و بخوام خوب مطالعه کنم دو جلدی میخرم
ولی باز تاکید میکنم که برای خوندن اینا باید برنامه مدون داشته باشی و وقت بزاری قشنگ
This is........it
ویرایش توسط _TheOne_ : 06 فروردین 1401 در ساعت 09:26
تک جلدی گزینه بهتریه.
هر چند دوجلدی رو بخری فرصت زیادی نمیکنی همه تستاش رو بزنی و ناچارا باید vit و تستای کنکور رو حل کنی
مگر این که بخوای در طول سال تایم ریاضی، فیزیک و حتی زیستت رو بذاری روی شیمی
و نهایتا مرداد سال دیگه با این کارنامه مواجه شی=که خب در بهترین حالت ممکن باید یک سال پشت بمونی تا به اون درس ها هم برسی و ...
در واقع شیمی مبتکران رو خود مولفش هم فک نکنم سر کلاس به بچه های خودش بگه مثلا برید کل 600 تست فصل 1 دوازدهم رو بزنید بیاید. خودشم نهایتا میگه vit ها رو حل کنید.
اینم اضاف کنم،
اگه در شیمی میخوای کلاس بری، مبتکران چاپی نخر پولت رو دور نریز، برو pdf کتابش رو دانلود کن و فوق فوقش فقط تست های منتخبش رو حل کن. (نه نیازی به درسنامه ها داری اگه کلاس بری و نه نیازی به باقی تست ها چون عملا نمیرسی)
اما اگر کلاس نمیخوای که بری، چاپی تک جلدی شو تهیه کن، درسنامه ها رو بخون و تستای منتخب و تمام تستای کنکورش رو حل کن. (در اینجا هم بخشی از پولت دور ریخته میشه و صرف تستایی میشه که عملا ارزش خاصی برای زدن نداشتند، با این حجم از آزمون های مختلف و تستای خوب که هر روز آپدیت میشن، دیگه به نظرم نسل کتابایی که مثلا ما تو نظام قدیم داشتیم و یارو 20 سال پیش آخرین بار آپدیتش کرده بود برچیده خواهد شد.)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)