X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

وقتی حالتون بده چیکار میکنین حالتون خوب بشه؟

دوستان کنکوری شما وقتی حالتون بده کلا از همه چیز زده شدید چیکار میکنین حالتون خوب بشه؟
      من خودم ادمی هستم کلا به مدت ۱۰ ساله هیچ رفیقی ندارم ...دلایل خودم رو دارم امسال یکم فهمیدم واقعا این تنهایی بشدت اثراتی روم داره نمیدونم چجوری جای خالی بعضی چیزای زندگیم پرکنم .
      نیاز دارم حالم بهتر بشه راهکارتون چیه خودتون چیکارا میکنین حالتون خوب بشه

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      حرف های دکتر شکوری رو گوش کن
      به من که خیلی آرامش میده

3. Top | #3
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      راجع به اون بخش که وقتی ناراحتی چیکار میکنی نظری ندارم حقیقتش. چون معمولا رفتارای ناسالمی میکنم که حالمو بدتر میکنه شاید بتونی با پیاده روی و موزیک بهتر شی
      ولی راجع به اون بخشی که گفتی هیچ رفیقی نداری : بنظرم هیچ دلیل منطقی ای نداره که رفیقی نداشته باشی چون ما آدما اصولا موجودات اجتماعی هستیم و اینکه با کسی بیرون خانواده ارتباط نداشته باشی افسردگی میاره. به اینم توجه کن که از یه سنی و یه جایی به بعد ، دوست جدید پیدا کردن واقعا سخت میشه. منظورم این نیست که با هر آدم دوزاری ای دوست بشی. ولی دوستای قدیمی که کنارشون حس خوبی داری رو سعی کن حفظ کنی یا دوباره باهاشون کانکت شی.
      و اینکه میگی تنهایی روت اثرات شدیدی داره هم طبق تجربه ی خودم ممکنه منجر به یه رابطه ی مسموم با جنس مخالف بشه. خواستم درباره این قضیه که خودم سال کنکورم ازش ضربه ی شدیدی خوردم ، بهت یه هشداری داده باشم
      اگه هم این حس ناراحتی خیلی طولانی شد ، رفتن به روانشناس یا حتی روانپزشک رو در نظر بگیر
      موفق باشی
      All that is gold does not glitter
      Not all those who wander are lost
      The old that is strong does not wither
      Deep roots are not reached by the frost
      From the ashes a fire shall be woken
      A light from the shadows shall spring
      Renewed shall be blade that was broken
      The crownless again shall be king

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M.abtin77 نمایش پست ها
      دوستان کنکوری شما وقتی حالتون بده کلا از همه چیز زده شدید چیکار میکنین حالتون خوب بشه؟
      من خودم ادمی هستم کلا به مدت ۱۰ ساله هیچ رفیقی ندارم ...دلایل خودم رو دارم امسال یکم فهمیدم واقعا این تنهایی بشدت اثراتی روم داره نمیدونم چجوری جای خالی بعضی چیزای زندگیم پرکنم .
      نیاز دارم حالم بهتر بشه راهکارتون چیه خودتون چیکارا میکنین حالتون خوب بشه
      یه پیشنهادی واست دارم وقتی حالت بده شکرگزاری کن از ته دلت و روی کاغذ بنویس با جزئیات یه اهنگ شکرگزاری هم پلی کن همزمان که داری شکرگزاری با کلام و به صورت مکتوب شده انجام میدی اهنگ هم پخش باشه یعنی معجزه میکنه . واسه اهنگ هم از این لینک که میزارم دانلود کن . https://daroonmag.com/%D8%AF%D8%A7%D...1%D8%AA%D8%B2/

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن