X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

قول می‌دم بیام و نتیجه رو بگم

سلام. حقیقتاً تایم افتضاحی رو برای عضویت و زدن اولین تاپیکم انتخاب کردم. فردا امتحان ترم زیست دارم، چهارتا فصل و هیچی نخوندم.
      داشتم همین‌طوری واسه خودم وب‌گردی می‌کردم که یه تاپیکی پیدا کردم از داخل همین سایت و مطالبشو خوندم. برای منی که از مطالب انگیزشی فرار می‌کردمو می‌گفتم همه‌شون بُهتون و کذبن، خیلی تکون‌دهنده بود.
      یه دختری همین‌جا قول داده بود و گفت قول می‌دم نتایج که اومد نشونتون بدم که به هدفم رسیدم. گفتم شاید باحال باشه منم یه تاپیک همین‌جا بزنم و به خودم قول بدم جلوی بقیه و شش ماه دیه برگردمو نتایجمو همین‌جا بذارم.
      حقیقتاً الان از کارنامه‌ی درخشان و مزخرف قلمچیم عکس گرفتم و توی هاردم سیوش کردم و کارنامه‌ی اخرین آزمونمم سیو خواهم کرد تا براتون به اشتراک بذارم.
      قول می‌دم نتایج اومد بیام اینجا همه‌چیز بگم. نمی‌گم خراب می‌کنم و کنکورو بد می‌دم ولی قول می‌دم حتماً بیامو بگم چی شد. اینکه چقدر درس خوندم، چی خوندم و...
      قول!
      داروسازی می‌خوام و چندان به پزشکی و دندون علاقه ندارم.
      متأسفانه کارم می‌کنم با اینکه محصلم و این یه‌کم کارو برام سخت می‌کنه.
      اما خب قول می‌دم، میام اینجا می‌گم که تونستم با تموم سختی‌هایی که بعد از کار باید می‌شستم درس می‌خوندم تونستم. یا حتی الان که باید تا صبح بیدار بمونم تا این چهارتا فصلو تموم کنم
      دیگه سر نمی‌زنم به این سایت و خودمو درگیرش نمی‌کنم. اما اطلاعاتمو سیو کردم و سایتم گوشه دفتر روزمره‌م یادداشت می‌کنم که یادم نره بعد کنکور سر بزنم. چون اصلا این سایتو نمی‌شناختم یهویی اومدم.
      نمی‌دونم شما هم دوست داشتید ادرس تاپیکو یه جایی سیوش کنید ایشالا مرداد که نتایج اومد میام خبر می‌دم.
      برام ارزوی موفقیت کنید.❤

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام.
      براتون از صمیم قلب آرزوی موفقیت دارم.
      امیدوارم همه ما به خواسته ها و آرزوهای خودمون در زندگی برسیم ؛ چه از راه درس و کنکور و چه سایر زمینه ها .
      برای خواسته هاتون تلاش کنید و بجنگید و حتما حتما پیوستگی داشته باشید .
      پیوستگی معجزه بزرگی براتون رقم میزنه .

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      موفق میشی *-*

4. Top | #4
      کاربر فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نمی دونم مجدد بیای اینجا رو چک کنی یا نه تا زمان نتایج

ولی سعن کن در نهایت تو این مدت اگه میتونی رو درس تمرکز کنی تا کار. تجربه ام نشون میده در هر صورت اثر میذاره کار روی درس.

امیدوارم موفق باشی و سال بعد منم باشم تو انجمن که موفقیتت رو ببینم
      ----* خبری نیس *----

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط itsnadia نمایش پست ها
      سلام. حقیقتاً تایم افتضاحی رو برای عضویت و زدن اولین تاپیکم انتخاب کردم. فردا امتحان ترم زیست دارم، چهارتا فصل و هیچی نخوندم.
      داشتم همین‌طوری واسه خودم وب‌گردی می‌کردم که یه تاپیکی پیدا کردم از داخل همین سایت و مطالبشو خوندم. برای منی که از مطالب انگیزشی فرار می‌کردمو می‌گفتم همه‌شون بُهتون و کذبن، خیلی تکون‌دهنده بود.
      یه دختری همین‌جا قول داده بود و گفت قول می‌دم نتایج که اومد نشونتون بدم که به هدفم رسیدم. گفتم شاید باحال باشه منم یه تاپیک همین‌جا بزنم و به خودم قول بدم جلوی بقیه و شش ماه دیه برگردمو نتایجمو همین‌جا بذارم.
      حقیقتاً الان از کارنامه‌ی درخشان و مزخرف قلمچیم عکس گرفتم و توی هاردم سیوش کردم و کارنامه‌ی اخرین آزمونمم سیو خواهم کرد تا براتون به اشتراک بذارم.
      قول می‌دم نتایج اومد بیام اینجا همه‌چیز بگم. نمی‌گم خراب می‌کنم و کنکورو بد می‌دم ولی قول می‌دم حتماً بیامو بگم چی شد. اینکه چقدر درس خوندم، چی خوندم و...
      قول!
      داروسازی می‌خوام و چندان به پزشکی و دندون علاقه ندارم.
      متأسفانه کارم می‌کنم با اینکه محصلم و این یه‌کم کارو برام سخت می‌کنه.
      اما خب قول می‌دم، میام اینجا می‌گم که تونستم با تموم سختی‌هایی که بعد از کار باید می‌شستم درس می‌خوندم تونستم. یا حتی الان که باید تا صبح بیدار بمونم تا این چهارتا فصلو تموم کنم
      دیگه سر نمی‌زنم به این سایت و خودمو درگیرش نمی‌کنم. اما اطلاعاتمو سیو کردم و سایتم گوشه دفتر روزمره‌م یادداشت می‌کنم که یادم نره بعد کنکور سر بزنم. چون اصلا این سایتو نمی‌شناختم یهویی اومدم.
      نمی‌دونم شما هم دوست داشتید ادرس تاپیکو یه جایی سیوش کنید ایشالا مرداد که نتایج اومد میام خبر می‌دم.
      برام ارزوی موفقیت کنید.❤
      وقتی بعد از کنکور
      تاپیک های
      "از الآن (دی و بهمن و اسفند و ...) میترکونم"
      "به همه نشون میدم چیکار کردم"
      "با این که دیر شروع کردم ولی میترکونم حالا ببینید"
      و ...
      آپ شد و همه منتظر این بودن که بیای و بگی چیکار کردی تا اگر به هدفت نرسیده باشی سوژه شون بشی و اگر موفق شده باشی رو اسمت به عنوان کسی که دیر شروع کرد ولی نتیجه گرفت قسم بخورن
      تو تا اون موقع بجای این که فکر کنی بعد از اومدن نتایج قراره کدوم سرنوشت رو داشته باشی (خوب یا بد کاری ندارم)
      به نحوی تلاش کن و چیزی که در سرت داری رو به اجرا بزار که
      از روندی که این بین طی کردی رضایت خاطر داشته باشی
      وقتی به عقب نگاه میکنی کیف کنی لذت ببری از تغییراتی که داشتی
      مهم نیست بعد از این که عدد و ارقام کارنامه تو دیدن بهت بگن شکست خوردی یا پیروز شدی
      مهم اینه وقتی
      خودِ "قبل از دی" ات رو با "بعد از دی" مقایسه میکنی
      به بسیاری عوض شده باشی
      وقتی
      تا قبل از دی ماه
      یه بارم روی تصمیماتی که می گرفتی پای بند نبودی
      یه بارم یه روز 10 ساعت مطالعه نداشتی
      یه بارم بیشتر از 100 تست نزدی
      و بطور کلی یه بارم نخواستی بیشتر از محدودیتی که واسه خودت تعریف کردی باشی
      ولی بعد از دی ماه
      نگاه کنی و متوجه بشی که تبدیل شدی به
      آدمی که روی حرفاش سفت و سخته با کسی شوخی نداره
      آدمی که پیوسته روزی n ساعت مطالعه کرده و واسش مهم نبوده نتیجه چی میشه صرفا رو به جلو در حرکت بوده
      آدمی که چند ماه فراتر از خود همیشگی اش بوده
      این یعنی موفقیت
      یعنی نباختن
      شکست پیروز نشدن نیست
      شکست تلاش نکردنه
      شکست رو اون پست فطرتی خورده که تغییرات مثبتی که این بین داشتی رو ندیده.

ویرایش توسط mahdi_artur : 07 دی 1400 در ساعت 15:39

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط vahid121 نمایش پست ها
      نمی دونم مجدد بیای اینجا رو چک کنی یا نه تا زمان نتایج

ولی سعن کن در نهایت تو این مدت اگه میتونی رو درس تمرکز کنی تا کار. تجربه ام نشون میده در هر صورت اثر میذاره کار روی درس.

امیدوارم موفق باشی و سال بعد منم باشم تو انجمن که موفقیتت رو ببینم
      متأسفانه مجبور شدم چکش کنم، نمی‌دونستم ایمیل برای نوتیف‌هاش میاد برام، اومدم قطعش کنم دیگه برام نیاد چون مجبورم ایمیل‌هامو هر روز چک بکنم.
      ولی درمورد قسمت دوم پیامت، نمی‌تونم کار نکنم چون به شغلم نیاز دارم چه از لحاظ مالی چه از لحاظ روانی. می‌دونم سخته هم محصل باشی و هم کار کنی؛ ولی خب چاره‌ای نیست. برای منی که دخترم، کار کردن باعث می‌شه که توی اجتماع کوچیک خانواده‌م حس سربار بودن بهم دست نده هرچقدرم که خانواده‌م حامیم باشن و به روم نیارن یا حتی شش ماه دیگه که دیپلممو گرفتم بحث ازدواجو پیش نکشن؛ ولی از یه جایی بهم حس مفت‌خور بودن دست می‌ده، دست خودمم نیست هرچقدرم این حس اشتباه باشه و به خودم بگم وظیفه‌شونه.
      یکی از دلایلی هم که باید از الان شروع کنم به‌خاطر یک کار ثابت با یک درامد و بیمه‌ی خوبه.
      برای همین داروسازی حس می‌کنم با روحیاتم سازگار باشه. باید یه‌طوری تلاشمو بکنم تا بشه.
      بالاخره هرکسی یه انگیزه‌ای برای قبولی داره، یکی علاقه، یکی درآمد ثابت، یکی فرار مغزها
      یکیم بود می‌گفت می‌خوام پزشکی بخونم برم زن بگیرم. که خوندو اتفاقا قبولم شد. بالاخره انگیزه‌ست و قابل تحسین!
      فقط امیدوارم خدا بهم کمک کنه که کم نیارم. مرسی از ارزوی موفقیتت برام.
      ویرایش توسط Itsnadia : 07 دی 1400 در ساعت 17:57

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi_artur نمایش پست ها

وقتی بعد از کنکور
      تاپیک های
      "از الآن (دی و بهمن و اسفند و ...) میترکونم"
      "به همه نشون میدم چیکار کردم"
      "با این که دیر شروع کردم ولی میترکونم حالا ببینید"
      و ...
      آپ شد و همه منتظر این بودن که بیای و بگی چیکار کردی تا اگر به هدفت نرسیده باشی سوژه شون بشی و اگر موفق شده باشی رو اسمت به عنوان کسی که دیر شروع کرد ولی نتیجه گرفت قسم بخورن
      تو تا اون موقع بجای این که فکر کنی بعد از اومدن نتایج قراره کدوم سرنوشت رو داشته باشی (خوب یا بد کاری ندارم)
      به نحوی تلاش کن و چیزی که در سرت داری رو به اجرا بزار که
      از روندی که این بین طی کردی رضایت خاطر داشته باشی
      وقتی به عقب نگاه میکنی کیف کنی لذت ببری از تغییراتی که داشتی
      مهم نیست بعد از این که عدد و ارقام کارنامه تو دیدن بهت بگن شکست خوردی یا پیروز شدی
      مهم اینه وقتی
      خودِ "قبل از دی" ات رو با "بعد از دی" مقایسه میکنی
      به بسیاری عوض شده باشی
      وقتی
      تا قبل از دی ماه
      یه بارم روی تصمیماتی که می گرفتی پای بند نبودی
      یه بارم یه روز 10 ساعت مطالعه نداشتی
      یه بارم بیشتر از 100 تست نزدی
      و بطور کلی یه بارم نخواستی بیشتر از محدودیتی که واسه خودت تعریف کردی باشی
      ولی بعد از دی ماه
      نگاه کنی و متوجه بشی که تبدیل شدی به
      آدمی که روی حرفاش سفت و سخته با کسی شوخی نداره
      آدمی که پیوسته روزی n ساعت مطالعه کرده و واسش مهم نبوده نتیجه چی میشه صرفا رو به جلو در حرکت بوده
      آدمی که چند ماه فراتر از خود همیشگی اش بوده
      این یعنی موفقیت
      یعنی نباختن
      شکست پیروز نشدن نیست
      شکست تلاش نکردنه
      شکست رو اون پست فطرتی خورده که تغییرات مثبتی که این بین داشتی رو ندیده.
      نمی‌دونم چطوری باید به بقیه جواب بدم اما فکر کنم دومین باره که دارم می‌نویسم، دیدم جوابم ارسال نشد اما دوباره می‌گم.
      گفتم که پیامت باعث شد اشک توی چشمم جمع بشه؛ چون که سعی نکردم از جنبه‌ی دیگه به این شش ماه نگاه کنم. اینکه سعی کنم آدم جدیدی بشم و تغییر کنم، اینکه باعث بشه تبدیل به آدم سحرخیزی بشم، ادمی که تصمیم می‌گیره و عملیش می‌کنه. چون اگه من به روز‌های قبل از دی‌ماه نگاه کنم، پل‌های خراب شده‌ی زیادیو می‌بینم که نمی‌دونم می‌تونم درستش کنم یا نه؛ ولی می‌دونم باید تمام تلاشم رو بکنم.
      مرسی که با پیامت باعث شدی طور دیگه‌ای به این قضیه نگاه کنم.
      پیاممو طولانی نمی‌کنم چون فکر می‌کنم جواب قبلیا برات ارسال شده ولی باگ گوشیمه که نمیاره. اگرم نشده که لپ مطلب مرسی ازت بود

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fawzi نمایش پست ها
      موفق میشی *-*
      امیدوارم، نمی‌گم حتماً باید بشه، ولی سعیمو می‌کنم. چون نتیجه‌ی اخرش حس می‌کنم دست من نیست و شرایطم دخیله؛ اما استمرار و تلاش برای نتیجه‌ی بهترش دست خودمه.
      مرسی ازت

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مرسی از اون دوستان خوبی که بهم توصیه کردن، چه حالا از روی تجربه‌ی کنکور دادن خودشون بوده چه از گفته‌های بقیه.
      نتونستم پیدا کنم که چطوری برام از انجمن ایمیل نیاد، مجبورم توی ایمیلام بلاکش کنم که نوتیفاش باعث نشه بخوام درگیر چیزای جدید و رنگی‌رنگی مثل اینجا بشم خخخ پیش‌پیش ببخشید.
      ممنونم و خدانگهدار.

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      منم اومدم اینجا قولی بدم تازه شروع کردم از صفر
      ۲۰ آبان میام اینجا و میگم چقدر از مباحثو پیش رفتم
      قول میدم به خودم نهایت تلاشمو بکنم توی این ۲ هفته بیشترین پیشروی رو داشته باشم

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sabayii نمایش پست ها
      منم اومدم اینجا قولی بدم تازه شروع کردم از صفر
      ۲۰ آبان میام اینجا و میگم چقدر از مباحثو پیش رفتم
      قول میدم به خودم نهایت تلاشمو بکنم توی این ۲ هفته بیشترین پیشروی رو داشته باشم
      همان طور که برای زننده این تاپیک آرزوی موفقیت داشتیم برای شما هم آرزوی موفقیت دارم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن