سلام. حقیقتاً تایم افتضاحی رو برای عضویت و زدن اولین تاپیکم انتخاب کردم. فردا امتحان ترم زیست دارم، چهارتا فصل و هیچی نخوندم.
داشتم همینطوری واسه خودم وبگردی میکردم که یه تاپیکی پیدا کردم از داخل همین سایت و مطالبشو خوندم. برای منی که از مطالب انگیزشی فرار میکردمو میگفتم همهشون بُهتون و کذبن، خیلی تکوندهنده بود.
یه دختری همینجا قول داده بود و گفت قول میدم نتایج که اومد نشونتون بدم که به هدفم رسیدم. گفتم شاید باحال باشه منم یه تاپیک همینجا بزنم و به خودم قول بدم جلوی بقیه و شش ماه دیه برگردمو نتایجمو همینجا بذارم.
حقیقتاً الان از کارنامهی درخشان و مزخرف قلمچیم عکس گرفتم و توی هاردم سیوش کردم و کارنامهی اخرین آزمونمم سیو خواهم کرد تا براتون به اشتراک بذارم.
قول میدم نتایج اومد بیام اینجا همهچیز بگم. نمیگم خراب میکنم و کنکورو بد میدم ولی قول میدم حتماً بیامو بگم چی شد. اینکه چقدر درس خوندم، چی خوندم و...
قول!
داروسازی میخوام و چندان به پزشکی و دندون علاقه ندارم.
متأسفانه کارم میکنم با اینکه محصلم و این یهکم کارو برام سخت میکنه.
اما خب قول میدم، میام اینجا میگم که تونستم با تموم سختیهایی که بعد از کار باید میشستم درس میخوندم تونستم. یا حتی الان که باید تا صبح بیدار بمونم تا این چهارتا فصلو تموم کنم
دیگه سر نمیزنم به این سایت و خودمو درگیرش نمیکنم. اما اطلاعاتمو سیو کردم و سایتم گوشه دفتر روزمرهم یادداشت میکنم که یادم نره بعد کنکور سر بزنم. چون اصلا این سایتو نمیشناختم یهویی اومدم.
نمیدونم شما هم دوست داشتید ادرس تاپیکو یه جایی سیوش کنید ایشالا مرداد که نتایج اومد میام خبر میدم.
برام ارزوی موفقیت کنید.❤

LinkBack URL
About LinkBacks.gif)

.gif)