X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

برای شروع دوباره ماز بهتره یا تاملند یا هیچکدوم ؟ ممنون میشم تجربه تون رو به اشتراک ب

سلام من دوازدهم هستم و تا به الان بخوام دروغ نگم درس نخوندم تا مهر ، از مهر شروع کردم
      برای برگشتم به کنکور شما چه چیز هایی پیشنهاد میکنید
      و آیا ماز بهتره یا تام لند
      تو کلاس های سالیانه چه موسسه ای شرکت کنم تا بازدهی بالایی داشته باشم
      اگه موسسه دیگه می‌شناسید که میتونه کمکم کنه معرفی کنید ممنون میشم
      اگه میشه بگید ماز چجور آموزشگاهی هست ؟
      باتشکر

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام خوبی؟ من پشت کنکوریم و اگر بخوام یه نصیحتی بهت بکنم اینکه درگیر این موسسات نشو! من پارسال سر همین کلاسهای انلاین ضربه خوردم و تنها دلیلش هم همین کلاسهای انلاین بود.
      اگر میخوایی کلاس ثبت نام بکنی تاملند برای شیمی استاد بابایی و فیزیک استاد یحیوی خیلی عالیه و من پارسال با این دو استاد توی تاملند شیمی و فیزکمو گرفتم که خیلی عالی بود، اقای بابایی توی شیمی حرف اولو میزنه.
      درمورد ماز نمیدونم! کلاسهاش البته! ولی دوستام که توی ازمونش شرکت کردن گفتن زیستش برای سطح بالاها خیلی مفید بوده و باعث شده زیستشون که هفتاد بوده برسه به صد!
      ببین توی چه درسهایی اشکال داری و توی اونها ثبت نام کن، موسسه ی کلاسینو رو هم بهت معرفی میکنم که به نظر من جز اریان حیدری برای ریاضی و محمد واعظی برای عربی استادهای خوب دیگه ای نداره و بیشتر شوو افه! کلا تاملند بهتر عمل میکنه زیاد استاداش منم منم نمیکنن و درسشون رو میدن!
      زیست استاد حنیف عظیمی تاملند هم خوبه ولی اشکالی که داره اینکه کلاسهاش خیلی طولانیه طوری که هر جلسه 4 ساعته!! خیلی هم تایم تلف میکنه شاید بشه گفت کل تایم درس دادنش دوساعته وباقیش حرفهای خارج از درس میزنه
      عربی هم استاد واعظی برای ترجمه خیلی خوبه برای قواعد زیاد ازش راضی نبودم، ریاضی هم اریان حیدری خوبه ولی فکر نکنم روشهاش دیگه بدرد بخوره چون من کنکور داره هرسال مفهومی تر میشه!
      منم پارسال دوازدهم بودم و به همین دلیل اکثر درسها رو کلاس انلاین گرفتم حتی دینی!!! و الان به اشتباهم پی بردم و به خودم قول دادم امسال که دوباره میخوام کنکور بخونم جز درسهایی که اشکال دارم موسسه نرم چون من کلا با این کلاسها خلاقیتم گرفنه شد و هیچ اعتماد به نفسی برام نمونده بود طوری که احساس میکردم ساده ترین درسها رو هم نمیتونم بخونم و باید کلاس برم. امیدوارم تجربیاتم بدردت خورده باشه

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اول کتاب تست
      دوم کتاب تست
      سوم کتاب تست
      چهارم کتاب تست
      اخرش مبحثی که مشکل داری برین فیلم اموزشی

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ماز ازموناش خوبه(البته باز به زیستاز نمیرسه) ولی راجب به کلاساش نظری ندارم...تاحالا جایی تعریفشو نشنیدم
      ویرایش توسط armomo : 24 مهر 1400 در ساعت 13:19

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      به نظر من همه درسا ثبت نام نکن اگه واقعا یه درسیو متوجه نمیشین ثبت نام کنید
      کلاسا واقعا وقت آدمو میگیره و تا وقتی که تست نزنید و به تسلط نرسید کلاس هیچ فایده ای نداره
      در مورد کلاسا هم شیمی شنیدم ماز خوبه بقیه اطلاعی ندارم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن