X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات

چجوری از کارنامه سبز استفاده کنم؟

سلام من با9800منطقه دو و زیرگروه یک 10700پرستاری شهرخودم که مرکز استانه رو نیاوردم و علوم آزمایشگاهی شهرمو قبول شدم اینقدر از علوم آزمایشگاهی بد گفتن که الان می‌خوام با پرستاری شهرستان که اولویت بعدیم هست عوضش کنم اما اصلا نمی‌دونم چه مراحلی باید انجام بدم، میشه لطفا راهنماییم کنید، واینکه آیا ممکنه با درخواستم موافقت نکنن؟

2. Top | #2
      کاربر برتر
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      کارنامه سبز که اومد شما ببینین اولویت های بعدتون پرستاری جایی اوردین یا نه بعد شما تو موعد مقرر که سنجش میگه زمانشو میرین سایت سنجش اون کد رشته رو میزنین اما یه مشکلی هست اونم اینکه
      سنجش قبول میکنه یا نه من چند سال پیش که پرسیدم انگار درخواست ها رو تو کمیسیون مربوطه بررسی میکنن و نظر میدن و نگاه میکنن آیا اون کد رشته رو آوردی یا نه و دلیل شما که تو سیستم ثبت میکنید رو چک میکنن!
      دلیل هم باید یه چیز منطقی بزنین تا قبول کنن مثلا بگید به دروغ که ميخواين به اون ‌شهری که قبول شدین با خانواده مهاجرت کنین و میخواهید پیش خانواده باشین... (حالا یه دروغ مشکلی پیش نمیاره اونا که نمیان ببینن شما راست میگین یا نه! )
      خلاصه اگر مصمم هستی به استفاده از کارنامه سبز یادت باشه که تو موعد مقرر اقدام کنی و الا دیگه از کارنامه سبز نمیشه استفاده کرد!

عباس معروفی:

ما نسل بدبختی هستیم ؛
      دستمان به مقصر اصلی نمیرسد ،
      از همدیگر انتقام میگیریم !!

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن