نوشته اصلی توسط
Mohammad.javad
سلام وقت همگی بخیر
من تو کلاس دهم تا قبل از کرونا مطالعه خوبی نداشتم و دانش آموز متوسطی بودم و وقتی کرونا اومد متاسفانه دیگه درس خوندنو تعطیل کردم. البته نمیخوام بگم صفرم. همونطور که گفتم مباحث پایه دهم تاقبل کرونا رو متوسطمو بقیش رو دیگه نخوندم. و پایه یازدهم رو هم خیلی کم تسلط دارم(در حد یه نگاه انداختن بوده.)امسال که خواستم از اول تابستون خوب شروع کنم ماه تیر رو به خاطر بیماری از دست دادم و ماه مرداد رو هم به خاطر حسرت گذشته و دیدن مصاحبه رتبه برترها که تقریبا همشون از دهم شروع کردن و تنبلی خودم از دست دادم و یا اینکه من اصلا آدمی نبودم که مقایسه کنم ولی وقتی دیدم کسایی رو که خیلی وضعشون ازم بدتر بوده الان خیلی شرایط بهتری داره واقعا منو ناامید و عصبانی کرده.
... حالا با توجه به شرایط من و اینکه تیر و مرداد رو از دست دادم آیا واقعا واقعا میشه رتبه خوب آورد؟
من واقعا علاقه دارن تو دانشگاه های برتر کشور (امیرکبیر و شریف و علم و صنعت و.. ) مهندسی رو که علاقه دارم ادامه بدم. و خب من همیشه توی فامیل یه بچه درسخون شناخته میشدم و از اینکه نتونم و بقیه رتبه های خوب بیارندواقعا خیلی میترسم. یکی از اقواممون که خیلی باهم صمیمیت داریم همیشه بهم میگه منتظرم بیای تهران و اینکه اونو ناامید کنم وحشت دارم. قبلا اینجوری نبودم. و از طرفی واقعا نمیخوام پشت کنکور بمونم.این فکر که چجوری میشه توی کمتر از یکسال از این همه دانشآموز که از دهم شروع کردن جلو افتاد؟! ولم نمیکنه. توی اینترنت چندتا مصاحبه دیدم که گفته بودن دیرتر شروع کردن و موفق شدن ولی خیلی انگشت شمارن.
احساس افسردگی میکنم.
ممنون میشم منو راهنمایی کنین...