.:: به نام خدای دوست ، که هرچه دارم از اوست ::.
سلام دوستان
هه
دوستان!!!
حرفایی که میزنم شاید یکم طولانی باشه ولی خواهشا کامل بخونیدش، این همه واسه شما حرف زدم، این یه بار حرفام واسه خودمه، این آخرین حرفیه که از مهدی فیزیک میشنوید، دیگه واسه همیشه تموم میشه، بخونیدش، "کسی هم به این تاپیک دست نمی زنه"
دیگه رسید وقت خدافظی ، خدافظی ای که شده توفیق اجباری ، خدافظی از جایی که داشتم توش زندگی میکردم ، خونه ی مجازی ای که از خونه ی واقعیم واسم واقعی تر بود
هنوز یه نصفه سالَم نشده ولی انگار یه عمره که ساکنِ اینجام، یعنی ساکن اینجا بودم، دیگه نیستم، چون نخواستن که باشم
نخواستید که باشم...
منی که از شب و روزم واستون زدم، از وقت درس خودم واستون میزدم تا مشکلات شمارو حل کنیم، خودم کلی مشکل اعم از درسی و غیر درسی داشتیم ولی نمیتونستم مشکل شماهارو ببینم
چه وقتایی که واسه تک تکتون گذاشتم و حتی وقتی خودتون بیخیال میشدید خودم همش پیگیرتون بودم تا هیچ جای ابهامی واستون نمونه و همه ی مشکلاتتون حل بشه و کامل مطلب واستون جا بیفته
من کلا آدم خیلی بی حوصله ای هستم ولی خودتون شاهدید که چه حوصله ای واستون به خرج میدادم، از خودتون بیشتر به فکرتون بودم، از هیچ کمکی دریغ نمیکردم
دوستانی که از قبل اینجا بودن میدونن که بخش فیزیک اینجا قبل از اینکه من بیام چه اوضاعی داشت، چی بود و الان چی شد!
اومدمو کردمش فعال ترین بخش انجمن، از جون و دل واستون مایه گذاشتم، روز به روز پیشرفت میکرد و کامل و کاملتر میشد... تا الان که رسیدوندمش به اینجا اما ازم گرفتنش، هه!
اما کار من فقط به فیزیک ختم نمیشد، تا جایی که میتونستم به سوالات و مشکلات بچه ها در همه ی بخش ها بصورت 24ساعته جواب میدادم، اغراق نمیکنم
حتی وقتی دیدم که تواناییش رو دارم، مدیر دینی هم شدم که اونجارو هم راه بندازم
دیگه رسما شده بودم نوکره انجمن تا یه مدیر!!!
اونم چی، بدون هیچ سودی، تاحالا به این فکر کردید منی که این همه واسه شما جون کندم واقعا چه سودی از کارام میبردم؟!
هیچی، کارایی که واستون میکردم بجز ضرر (چه مادی-چه معنوی) هیچی واسم نداشت، اما اینکارو میکردم چون عاشق کمک کردن به دیگران بودم، مخصوصا کسایی که دستشون به جای دیگه ای بند نبود و توانایی رفتن به کلاس و گرفتن معلم رو ندارن
چه برنامه هایی هم که واسه سال دیگه ی انجمن و در اصل واسه شما ها داشتم
همه ی زحمات و برنامه هام دود شد رفت هوا .....
راستی این رو هم درنظر بگیرید که من خودم یه کنکوری ام نه یه معلم که کارش اینه و هرثانیه کلی واسم ارزش داره و گذشتِ هرکدوم از این ثانیه ها کلی عقبم میندازه، اما بخاطره شما... هههههییییی روزگار
منه کنکوری هم وقتمو واستون گذاشتم هم همه ی توان و انرژیمو، خداییش کی همچین کاری میکنه؟!
حتی بعد از این اتفاق هم بازم بیخیالتون نشدم و با یه اکانت دیگه به سوالاتون جواب دادم
امروزم (دیروزم) که اومدم دیدم دیگه اسمم تو لیست مدیر بخش فیزیک نیست و بجاش...
اما دیگه اون مهدیِ سابق نیستم ، عوض شدم ، شکستم ، نابود شدم . . . .
کیا نابودم کردن؟؟؟ وااااای خدا....
دوستام
مشکل سقوط تک تکتونو واستون حل کردم ولی وقتی خودم داشتم سقوط آزاد میکردم، به جایی اینکه شما هم در مقابل کمکم کنید، بدتر با کارا و حرفاتون باعث سقوط بیشترم شدید تا الان که دیگه به تهِ دره رسیدم،
تا الان که به تهِ دره رسوندینم!
حرفایی که شما ها به ناحق و بدون هیچ اطلاعی و صرفا بخاطره شنیدن از دیگران و حدس و گمان راجع بم میزدید
مردممونم که میشناسید، من که خوب میشناسمشون، خدانکنه یه بار تو عمرت یه اشتباه بکنی، دیگه تا آخر عمرت باید تاوان پس بدی، هرکی ام که 10تا میذاره روشو تحویل بعدی میده! غیبت پشتِ غیبت...
من تا الان خیلی راحت میگذشتم و میبخشیدم، تا خدا هم از من بگذره، اما دیگه نمیبخشم، از کسایی که به ناحق پشت سرم حرف زدن نمیگذرم...
پیامبر درمورد غیبت فرموده:
-- روز قیامت مردی که اعمال نیک و شایسته انجام داده می آید و در نامه عملش چیزی از حسناتش نمی بیند، می گوید پس اعمال نیکی که من در دنیا انجام داده ام کجاست؟ به او گفته می شود به علت غیبتی که از مردم نمودی حسنات تو به عوض غیبت به آنها داده شده است!
-- هرکه مرد یا زن مسلمانی را غیبت کند ، خداوند تعالی چهل روز و شب نماز و روزه او را قبول نکند ، مگر اینکه کسی که غیبتش را نموده از وی در گذرد.
-- کسی که غیبت مسلمانی را بکند روزه اش باطل میشود و وضویش باطل میشود و روز قیامت در حالی می آید که از دهانش بویی متعفن تر از مردار بیرون می آید که اهل قیامت از آن بو رنج می برند.
-- از غیبت بپرهیزید که غیبت از زنا سخت تر است ، کسی که زنا میکند و توبه میکند خدا توبه او را می پذیرد ، ولی آنکه غیبت میکند گناهش آمرزیده نمیشود تا آنکه غیبت او را کرده است از گناهش بگذرد.
نمیگذرم...
قرآنم که دیگه میدونید غیبت کردن رو به خوردن گوشت برادر تشبیه کرده
درمورد تهمت هم که قبلا مفصل حرف زدم: forum.konkur.in/thread6095.html
جالبه کسایی اینکارو کردن که خیلی ادعای خدا پیغمبری بودن دارن! (
در این مورد مخاطبم خیلی خاصّه! )
اما از این بین تک و توک افرادی هم بودن که هوامو داشتن، دمشون گرم
شاخصشونم داداش گلمه و یه نفره دیگه که حاضرم زندگیمو واسش بدم
ولی بقیتون فقط شعار شعار شعار...
واقعیه واقعی! (
در این موردم مخاطبم خیلی خاصه .gif)
)
میدونم، خیلی حرف زدم، تو عمرم انقدر حرف نزده بودم، چیکار کنم، دلم خیلی پر بود، اگر چه هنوزم خیلی پره :'(
دیگه جدی جدی رسید وقت خدافظی و اون توفیق اجباری ای که حرفشو میزدم
گفتن برو ، حتی یه تشکر خشک و خالی هم ازم نکردن
.gif)
((((((
اشکال نداره
حتما یه حکمتی توشه...
بچه ها حلالم کنید، حلالتون کردم، آره، میگذرم، نمیتونم نگذرم
شما هم بگذرید
کنکوری های 93هم خوب درساتونو بخونیدو کنکور و بخصوص فیزیکو بترکونید
.gif)
منم دعا کنید
اینم اون عکس دست جمعی که توی تولدم گرفتیم! یادتونه؟ یادش بخیر، چه روزای خوبی بود ولی حیف، چه زود به سر رسید....
و دوستایی که خیلی دوسشون داشتم و دارم ولی از دستشون دادم....
( A و M - S - M - M - D - M - F - P - M )
ایندفعه راجع بم اشتباه کردید، مطمئن باشید که اشتباه کردید
خداحافظتون
.gif)