X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

Unhappy خدا حافظ ای دوست...

.:: به نام خدای دوست ، که هرچه دارم از اوست ::.

سلام دوستان

هه دوستان!!!

حرفایی که میزنم شاید یکم طولانی باشه ولی خواهشا کامل بخونیدش، این همه واسه شما حرف زدم، این یه بار حرفام واسه خودمه، این آخرین حرفیه که از مهدی فیزیک میشنوید، دیگه واسه همیشه تموم میشه، بخونیدش، "کسی هم به این تاپیک دست نمی زنه"

دیگه رسید وقت خدافظی ، خدافظی ای که شده توفیق اجباری ، خدافظی از جایی که داشتم توش زندگی میکردم ، خونه ی مجازی ای که از خونه ی واقعیم واسم واقعی تر بود

هنوز یه نصفه سالَم نشده ولی انگار یه عمره که ساکنِ اینجام، یعنی ساکن اینجا بودم، دیگه نیستم، چون نخواستن که باشم
      چون نخواستید که باشم...

منی که از شب و روزم واستون زدم، از وقت درس خودم واستون میزدم تا مشکلات شمارو حل کنیم، خودم کلی مشکل اعم از درسی و غیر درسی داشتیم ولی نمیتونستم مشکل شماهارو ببینم
      چه وقتایی که واسه تک تکتون گذاشتم و حتی وقتی خودتون بیخیال میشدید خودم همش پیگیرتون بودم تا هیچ جای ابهامی واستون نمونه و همه ی مشکلاتتون حل بشه و کامل مطلب واستون جا بیفته

من کلا آدم خیلی بی حوصله ای هستم ولی خودتون شاهدید که چه حوصله ای واستون به خرج میدادم، از خودتون بیشتر به فکرتون بودم، از هیچ کمکی دریغ نمیکردم

دوستانی که از قبل اینجا بودن میدونن که بخش فیزیک اینجا قبل از اینکه من بیام چه اوضاعی داشت، چی بود و الان چی شد!

اومدمو کردمش فعال ترین بخش انجمن، از جون و دل واستون مایه گذاشتم، روز به روز پیشرفت میکرد و کامل و کاملتر میشد... تا الان که رسیدوندمش به اینجا اما ازم گرفتنش، هه!

اما کار من فقط به فیزیک ختم نمیشد، تا جایی که میتونستم به سوالات و مشکلات بچه ها در همه ی بخش ها بصورت 24ساعته جواب میدادم، اغراق نمیکنم
      حتی وقتی دیدم که تواناییش رو دارم، مدیر دینی هم شدم که اونجارو هم راه بندازم

دیگه رسما شده بودم نوکره انجمن تا یه مدیر!!!

اونم چی، بدون هیچ سودی، تاحالا به این فکر کردید منی که این همه واسه شما جون کندم واقعا چه سودی از کارام میبردم؟!
      هیچی، کارایی که واستون میکردم بجز ضرر (چه مادی-چه معنوی) هیچی واسم نداشت، اما اینکارو میکردم چون عاشق کمک کردن به دیگران بودم، مخصوصا کسایی که دستشون به جای دیگه ای بند نبود و توانایی رفتن به کلاس و گرفتن معلم رو ندارن

چه برنامه هایی هم که واسه سال دیگه ی انجمن و در اصل واسه شما ها داشتم

همه ی زحمات و برنامه هام دود شد رفت هوا .....

راستی این رو هم درنظر بگیرید که من خودم یه کنکوری ام نه یه معلم که کارش اینه و هرثانیه کلی واسم ارزش داره و گذشتِ هرکدوم از این ثانیه ها کلی عقبم میندازه، اما بخاطره شما... هههههییییی روزگار

منه کنکوری هم وقتمو واستون گذاشتم هم همه ی توان و انرژیمو، خداییش کی همچین کاری میکنه؟!

حتی بعد از این اتفاق هم بازم بیخیالتون نشدم و با یه اکانت دیگه به سوالاتون جواب دادم

امروزم (دیروزم) که اومدم دیدم دیگه اسمم تو لیست مدیر بخش فیزیک نیست و بجاش...

اما دیگه اون مهدیِ سابق نیستم ، عوض شدم ، شکستم ، نابود شدم . . . .

کیا نابودم کردن؟؟؟ وااااای خدا.... دوستام

مشکل سقوط تک تکتونو واستون حل کردم ولی وقتی خودم داشتم سقوط آزاد میکردم، به جایی اینکه شما هم در مقابل کمکم کنید، بدتر با کارا و حرفاتون باعث سقوط بیشترم شدید تا الان که دیگه به تهِ دره رسیدم، تا الان که به تهِ دره رسوندینم!

حرفایی که شما ها به ناحق و بدون هیچ اطلاعی و صرفا بخاطره شنیدن از دیگران و حدس و گمان راجع بم میزدید

مردممونم که میشناسید، من که خوب میشناسمشون، خدانکنه یه بار تو عمرت یه اشتباه بکنی، دیگه تا آخر عمرت باید تاوان پس بدی، هرکی ام که 10تا میذاره روشو تحویل بعدی میده! غیبت پشتِ غیبت...

من تا الان خیلی راحت میگذشتم و میبخشیدم، تا خدا هم از من بگذره، اما دیگه نمیبخشم، از کسایی که به ناحق پشت سرم حرف زدن نمیگذرم...

پیامبر درمورد غیبت فرموده:

-- روز قیامت مردی که اعمال نیک و شایسته انجام داده می آید و در نامه عملش چیزی از حسناتش نمی بیند، می گوید پس اعمال نیکی که من در دنیا انجام داده ام کجاست؟ به او گفته می شود به علت غیبتی که از مردم نمودی حسنات تو به عوض غیبت به آنها داده شده است!

-- هرکه مرد یا زن مسلمانی را غیبت کند ، خداوند تعالی چهل روز و شب نماز و روزه او را قبول نکند ، مگر اینکه کسی که غیبتش را نموده از وی در گذرد.

-- کسی که غیبت مسلمانی را بکند روزه اش باطل میشود و وضویش باطل میشود و روز قیامت در حالی می آید که از دهانش بویی متعفن تر از مردار بیرون می آید که اهل قیامت از آن بو رنج می برند.

-- از غیبت بپرهیزید که غیبت از زنا سخت تر است ، کسی که زنا میکند و توبه میکند خدا توبه او را می پذیرد ، ولی آنکه غیبت میکند گناهش آمرزیده نمیشود تا آنکه غیبت او را کرده است از گناهش بگذرد.

نمیگذرم...

قرآنم که دیگه میدونید غیبت کردن رو به خوردن گوشت برادر تشبیه کرده

درمورد تهمت هم که قبلا مفصل حرف زدم: forum.konkur.in/thread6095.html‎

جالبه کسایی اینکارو کردن که خیلی ادعای خدا پیغمبری بودن دارن! ( در این مورد مخاطبم خیلی خاصّه! )

اما از این بین تک و توک افرادی هم بودن که هوامو داشتن، دمشون گرم
      شاخصشونم داداش گلمه و یه نفره دیگه که حاضرم زندگیمو واسش بدم

ولی بقیتون فقط شعار شعار شعار...
      واقعیه واقعی! ( در این موردم مخاطبم خیلی خاصه )

میدونم، خیلی حرف زدم، تو عمرم انقدر حرف نزده بودم، چیکار کنم، دلم خیلی پر بود، اگر چه هنوزم خیلی پره :'(

دیگه جدی جدی رسید وقت خدافظی و اون توفیق اجباری ای که حرفشو میزدم

گفتن برو ، حتی یه تشکر خشک و خالی هم ازم نکردن ((((((

اشکال نداره

حتما یه حکمتی توشه...

بچه ها حلالم کنید، حلالتون کردم، آره، میگذرم، نمیتونم نگذرم شما هم بگذرید

کنکوری های 93هم خوب درساتونو بخونیدو کنکور و بخصوص فیزیکو بترکونید منم دعا کنید

اینم اون عکس دست جمعی که توی تولدم گرفتیم! یادتونه؟ یادش بخیر، چه روزای خوبی بود ولی حیف، چه زود به سر رسید....

و دوستایی که خیلی دوسشون داشتم و دارم ولی از دستشون دادم....

( A و M - S - M - M - D - M - F - P - M )

نام: 40260804459438957982.gif نمایش: 236 اندازه: 39.0 کیلو بایت

ایندفعه راجع بم اشتباه کردید، مطمئن باشید که اشتباه کردید

خداحافظتون

ویرایش توسط .MehD : 02 آذر 1392 در ساعت 21:03

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااا؟؟؟؟؟

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خداییش با این که من زیاد نیست با این انجمن آشنا شدم ولی تو همین یکی دوماه میدیم که داداش مهدیمون واقعا سنگ تموم گذاشته . اگه کسی این کارو کرده لطفا خواهشا التماسا این کارو باهاش نکنه . من تو همین چند وقت کوتاه دیدم زحمات ایشونو .

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      خدا نگذره.....ببین چیکارشون کردن که این جوری حرف میزنن...... گریه آوره......واییییییییییی نه.................چرا واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
      زندگی زیباست، تماشاییست!
      چرا زیبا نمی بینیم؟
      چرا گاهی به پای این همه خوبی نمی شینیم؟
      چرا با هم نمی خندیم؟
      مگر دنیا چه کم دارد؟
      ببین این آسمان آبی ست
      ببین دنیای ما آکنده از پاکی ست
      و خوبی تا ابد پاینده می ماند...
      تو باور کن
      همین کافیست...!

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      حیف شد می خوای بری
      همیشه شاهد کمکات به بچه ها چه تو درس فیزیک چه بقیه درسا بودم و میدیدم تا چه موقع شب آن بودی و به سوالا جواب میدادی

کلا حرفایی که شد رو کار ندارم ولی این رو مطمئنام یکی از بهترین و مفید ترین مدیرای انجمن بودی و هنوزم میتونستی باشی

در هر حال به تصمیمت احترام میزارم و امیدوارم سال دیگه همین موقعا اون دانشگاه و رشته ای که آرزوشو داشتی بهش رسیده باشیـــ

پیروز باشی و خوشحالـــ

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ممنون از کمک های که کردی دوست عزیز،هر کجا که هستید موفق و پیروز باشید
      "آنجایی که آزادی سرکوب و عدالت لگدمال و خشونت غالب شده است نمی توانیم و نباید بی طرف باشیم"

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط .MehD نمایش پست ها
      .:: به نام خدای دوست ، که هرچه دارم از اوست ::.

سلام دوستان

هه دوستان!!!

حرفایی که میزنم شاید یکم طولانی باشه ولی خواهشا کامل بخونیدش، این همه واسه شما حرف زدم، این یه بار حرفام واسه خودمه، این آخرین حرفیه که از مهدی فیزیک میشنوید، دیگه واسه همیشه تموم میشه، بخونیدش، "کسی هم به این تاپیک دست نمی زنه"

دیگه رسید وقت خدافظی ، خدافظی ای که شده توفیق اجباری ، خدافظی از جایی که داشتم توش زندگی میکردم ، خونه ی مجازی ای که از خونه ی واقعیم واسم واقعی تر بود

هنوز یه نصفه سالَم نشده ولی انگار یه عمره که ساکنِ اینجام، یعنی ساکن اینجا بودم، دیگه نیستم، چون نخواستن که باشم
      نخواستید که باشم...

منی که از شب و روزم واستون زدم، از وقت درس خودم واستون میزدم تا مشکلات شمارو حل کنیم، خودم کلی مشکل اعم از درسی و غیر درسی داشتیم ولی نمیتونستم مشکل شماهارو ببینم
      چه وقتایی که واسه تک تکتون گذاشتم و حتی وقتی خودتون بیخیال میشدید خودم همش پیگیرتون بودم تا هیچ جای ابهامی واستون نمونه و همه ی مشکلاتتون حل بشه و کامل مطلب واستون جا بیفته

من کلا آدم خیلی بی حوصله ای هستم ولی خودتون شاهدید که چه حوصله ای واستون به خرج میدادم، از خودتون بیشتر به فکرتون بودم، از هیچ کمکی دریغ نمیکردم

دوستانی که از قبل اینجا بودن میدونن که بخش فیزیک اینجا قبل از اینکه من بیام چه اوضاعی داشت، چی بود و الان چی شد!

اومدمو کردمش فعال ترین بخش انجمن، از جون و دل واستون مایه گذاشتم، روز به روز پیشرفت میکرد و کامل و کاملتر میشد... تا الان که رسیدوندمش به اینجا اما ازم گرفتنش، هه!

اما کار من فقط به فیزیک ختم نمیشد، تا جایی که میتونستم به سوالات و مشکلات بچه ها در همه ی بخش ها بصورت 24ساعته جواب میدادم، اغراق نمیکنم
      حتی وقتی دیدم که تواناییش رو دارم، مدیر دینی هم شدم که اونجارو هم راه بندازم

دیگه رسما شده بودم نوکره انجمن تا یه مدیر!!!

اونم چی، بدون هیچ سودی، تاحالا به این فکر کردید منی که این همه واسه شما جون کندم واقعا چه سودی از کارام میبردم؟!
      هیچی، کارایی که واستون میکردم بجز ضرر (چه مادی-چه معنوی) هیچی واسم نداشت، اما اینکارو میکردم چون عاشق کمک کردن به دیگران بودم، مخصوصا کسایی که دستشون به جای دیگه ای بند نبود و توانایی رفتن به کلاس و گرفتن معلم رو ندارن

چه برنامه هایی هم که واسه سال دیگه ی انجمن و در اصل واسه شما ها داشتم

همه ی زحمات و برنامه هام دود شد رفت هوا .....

راستی این رو هم درنظر بگیرید که من خودم یه کنکوری ام نه یه معلم که کارش اینه و هرثانیه کلی واسم ارزش داره و گذشتِ هرکدوم از این ثانیه ها کلی عقبم میندازه، اما بخاطره شما... هههههییییی روزگار

منه کنکوری هم وقتمو واستون گذاشتم هم همه ی توان و انرژیمو، خداییش کی همچین کاری میکنه؟!

حتی بعد از این اتفاق هم بازم بیخیالتون نشدم و با یه اکانت دیگه به سوالاتون جواب دادم

امروزم (دیروزم) که اومدم دیدم دیگه اسمم تو لیست مدیر بخش فیزیک نیست و بجاش...

اما دیگه اون مهدیِ سابق نیستم ، عوض شدم ، شکستم ، نابود شدم . . . .

کیا نابودم کردن؟؟؟ وااااای خدا.... دوستام

مشکل سقوط تک تکتونو واستون حل کردم ولی وقتی خودم داشتم سقوط آزاد میکردم، به جایی اینکه شما هم در مقابل کمکم کنید، بدتر با کارا و حرفاتون باعث سقوط بیشترم شدید تا الان که دیگه به تهِ دره رسیدم، تا الان که به تهِ دره رسوندینم!

حرفایی که شما ها به ناحق و بدون هیچ اطلاعی و صرفا بخاطره شنیدن از دیگران و حدس و گمان راجع بم میزدید

مردممونم که میشناسید، من که خوب میشناسمشون، خدانکنه یه بار تو عمرت یه اشتباه بکنی، دیگه تا آخر عمرت باید تاوان پس بدی، هرکی ام که 10تا میذاره روشو تحویل بعدی میده! غیبت پشتِ غیبت...

من تا الان خیلی راحت میگذشتم و میبخشیدم، تا خدا هم از من بگذره، اما دیگه نمیبخشم، از کسایی که به ناحق پشت سرم حرف زدن نمیگذرم...

پیامبر درمورد غیبت فرموده:

-- روز قیامت مردی که اعمال نیک و شایسته انجام داده می آید و در نامه عملش چیزی از حسناتش نمی بیند، می گوید پس اعمال نیکی که من در دنیا انجام داده ام کجاست؟ به او گفته می شود به علت غیبتی که از مردم نمودی حسنات تو به عوض غیبت به آنها داده شده است!

-- هرکه مرد یا زن مسلمانی را غیبت کند ، خداوند تعالی چهل روز و شب نماز و روزه او را قبول نکند ، مگر اینکه کسی که غیبتش را نموده از وی در گذرد.

-- کسی که غیبت مسلمانی را بکند روزه اش باطل میشود و وضویش باطل میشود و روز قیامت در حالی می آید که از دهانش بویی متعفن تر از مردار بیرون می آید که اهل قیامت از آن بو رنج می برند.

-- از غیبت بپرهیزید که غیبت از زنا سخت تر است ، کسی که زنا میکند و توبه میکند خدا توبه او را می پذیرد ، ولی آنکه غیبت میکند گناهش آمرزیده نمیشود تا آنکه غیبت او را کرده است از گناهش بگذرد.

نمیگذرم...

قرآنم که دیگه میدونید غیبت کردن رو به خوردن گوشت برادر تشبیه کرده

درمورد تهمت هم که قبلا مفصل حرف زدم: forum.konkur.in/thread6095.html‎

جالبه کسایی اینکارو کردن که خیلی ادعای خدا پیغمبری بودن دارن! ( در این مورد مخاطبم خیلی خاصّه! )

اما از این بین تک و توک افرادی هم بودن که هوامو داشتن، دمشون گرم
      شاخصشونم داداش گلمه و یه نفره دیگه که حاضرم زندگیمو واسش بدم

ولی بقیتون فقط شعار شعار شعار...
      واقعیه واقعی! ( در این موردم مخاطبم خیلی خاصه )

میدونم، خیلی حرف زدم، تو عمرم انقدر حرف نزده بودم، چیکار کنم، دلم خیلی پر بود، اگر چه هنوزم خیلی پره :'(

دیگه جدی جدی رسید وقت خدافظی و اون توفیق اجباری ای که حرفشو میزدم

گفتن برو ، حتی یه تشکر خشک و خالی هم ازم نکردن ((((((

اشکال نداره

حتما یه حکمتی توشه...

بچه ها حلالم کنید، حلالتون کردم، آره، میگذرم، نمیتونم نگذرم شما هم بگذرید

کنکوری های 93هم خوب درساتونو بخونیدو کنکور و بخصوص فیزیکو بترکونید منم دعا کنید

اینم اون عکس دست جمعی که توی تولدم گرفتیم! یادتونه؟ یادش بخیر، چه روزای خوبی بود ولی حیف، چه زود به سر رسید....

و دوستایی که خیلی دوسشون داشتم و دارم ولی از دستشون دادم....

( A و M - S - M - M - D - M - F - P - M )

نام: 40260804459438957982.gif نمایش: 236 اندازه: 39.0 کیلو بایت

ایندفعه راجع بم اشتباه کردید، مطمئن باشید که اشتباه کردید

خداحافظتون

از جريان بي خبريم
      ولي باي موفق باشي

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      این مسائل تو هر انجمنی هست.
      ایشالا هرجا هستی موفق باشی.
      بعید میدونم این تاپیک هم زیاد دووم بیاره!!

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

Ashegh
      نمایش مشخصات
      هي روزگار..... داوش كمك به اين جماعت نيومده.... هر انجمني از اعضاش هست كه رونق ميگيره، كسي نباشه انجمني نيس. واي بروزي كه جوري بشه كه نبايد بشه. داوش برو درستو بخون و بدون ١٠٠ درصد به نفعت بوده! برو سال ديگه شريف همو ميبينيم:-" من تيپم مث اين قديمياس:-" كاپشن چرم و شلوار جين و مو مث هيپيا و ريش^___^ عينك خلبانيم ميزنم^____^ بشناس سال ديگه منو^_^:دي بعدش ايشالله يه سايت ميزنيم و حرفه اي و رايگان تكنيكايي كه بلديم درس ميديم تا هم ثواب كنيم هم دكون اين دبير كلاه بردارا جمع شه هم تو محيطش زور حكم فرما نباشه! اگه شد ايميل بده:دي
      Am1r@me.com

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      مهــــدی میخواستم درمورد اخراجت با آراز صحبت کنم اما متاسفانه وقت نکردم

من واقعـــــانمیدونم چی شده

اما خدا وکیلی خیلی خیلی ناراحت شدم

تو این چند روزم فکرم مشغول بود همش و میخواستم از مدیر کل بپرسم که اخراجت موقتیه یا همیشگی

خیلی دوس دارم برگردی ، بیش از اندازه

چون میدونم چه طعمی داره ؛ وقتی که بدون هیچ هزینه ای و ادعایی برای یه سایت فعالیت کنی و بعدش . . .

امــــــا

قطعا این بَن باید با دلیل و مدرک باشه !

زود قضاوت نمیکنم فعلا

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      واقعا ادم نمیدونه چی بگه
      اینکه تو انجمن زحمت کشیدی و بخش فیزیک و دینی رو خیلی خوب مدیریت کردی شکی نیست
      واقعا بخاطر همه زحماتی که کشیدی و کمکایی که به همه بچه ها کردی خیلی ممنونم
      امیدوارم همیشه موفق باشی
      چه زیباست
      اگر حاجت دلت..
      با حکمت خدایت...
      یکی باشد

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      مهدی جان واقعا متاسفم خداییش زحمت کشیدی به بچه ها کمک کردی این حقت نبود

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن