دوستان سیب ترش هم امروز کتاب فروشی اینترنتی افتتاح کرد، این سه روز میگه تخفیف خوبی داریم، یه سر بزنید ببینم چطوره
دوستان سیب ترش هم امروز کتاب فروشی اینترنتی افتتاح کرد، این سه روز میگه تخفیف خوبی داریم، یه سر بزنید ببینم چطوره
من پایتخت، بیستک، چی بخونم، کتاب کنکور، عشق کتاب رو چک کردم. ارزونترینها عشق کتاب و کتاب کنکورن. البته کتاب کنکور تو بعضی کتابها یه کم ارزونتره و امروز دیدم رو بعضی از کتابهاش تخفیف شصت درصد گذاشته.
سلام، سایت عشق کتاب ، بیشترین تخفیف رو میده ولی کتابایی که من میخواستم رو موجود نداشت، مثل قرابت الگو ، میکرو زیست گاج رو فقط جلد ۱ رو موجود داشت، من مجبور شدم از سایت کتابچی بگیرم کتابام رو ، سایت الگو هم الآن ۲۵ درصد تخفیف گزاشته تا عید غدیر، خیلی سبز هم ۲۰ درصد تخفبف گزاشته با کد تخفیف Eyd ، موفق باشید
مگه کتابای جدید اومدن اصلا؟ پارسال یادمه تاآبان من دنبال زیر ذره بین چاپ جدید بودم هنوز نیومده بود
سلام دوستان من از سایت کتاب کنکور https://ketabkonkour. com/ خرید کردم
پیشنهاد میکنم اصلا ازشون خرید نکنید من چنتا کتاب خریدم ازشون یکیشو نداشتن که هنوز بعد یک هفته پول منو پس ندادن و یکی از کتاب هارو با جلد پاره برام فرستادن
تجربه خرید های زیادی داشتم از سایت ها البته شاید به مزه دهن مدیر اینجا چون تبلیغ میکنه خوش نیاد
بهترینش کتابچی بوده با دسته بندی قرص و محکم و کتاب سالم میرسه به دستتون دوبار خرید کردم و هر دوبار سالم و سرحال کتابا رسیدن
و بدترینش پایتخت کتاب دوبار خرید کردم و بار اول کتاب خریدم که کتاب مشکل چاپی ضربه و پوسیدگی داشت و هیچکاری نکردن و برای مرجوع کردن باید 300 هزار تومان میدادم درحالی که کتاب رو خریدم 550 هزار تومان و بار دوم هم چند کنکور گرفتم که اونم ضربه خورده بد و مچاله شده بود
درکل اصلا گول تبلیغاشو نخورین
سایت چی بخونم واقعا خوبه. علاوه بر قیمت های پایین، با اعتبار ترب پی میتونید توی ۳ قسط بدون سود کتاب بخرید.
عشق کتاب+ کتاب جم+ بوکسرای دوکاج+ کتابچی
از اینا چند سال پیش خرید کردم و خوب بود
هر چند خیلی وقته کتاب فیزیکی نخریده ام، قیمت کتاب ها سر به فلک کشیده
من سه مدل رنا بسپاراز داشتم
ولی اون. . .
دنای حلقوی پروکاریوتی بود
ولی اون. . .
ولی اون. . .
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)