نوشته اصلی توسط
farshidfouladi
با سلام راستش میخواستم اول یه تاپیک بزنم درباره رشته و معرفیش بعد دیدم که توی همه ی سایت ها درموردش نوشتن و نیازی به تکرار مکررات نیست.
من طرحمو تیر ماه ۹۸ در شهر گچساران شروع کردم و اولین حقوقی که به من دادن سه ماه بعد یعنی مهر ماه اولین دریافتی من بود که ۱۰.۹۰۰ برای من واریز شد(طرح من مرکز بهداشت بود به همین خاطر کارانه و اضافه کار نداشتم و حقوقمون رو سه ماه یک بار پرداخت میکردن)البته ماهی ۳۲۰ هزارتومن حق کرونا میدادن چون مرکز کرونا بودیم و تست می گرفتیم.
آبان ماه به خاطر مشکلاتی که داشتم توقف طرح زدم و خرداد دوباره اومدم طرح اما این بار بیمارستان
اولش فک میکردم خیییلی سخته بعد کم کم خوشم اومد به چند دلیل یکی اینکه اینجا کارانه و اضافه کار داریم(گرچه چندماهی یک بار میدن) یکی دیگه اینکه اینجا تعداد کارکنان زیاده و من فشار کمتری بهم میاد چون توی مرکز بهداشت من بعضی روز ها بالای ۱۰۰ تا نمونه استول داشتم و باید تنهایی انجام میدادم که خیلی سخت بود.یکی دیگه اینکه مرکز بهداشت ما هر روز صبح از ساعت ۷ونیم تا ۹ نمونه گیری از بیمار داشتیم که خداروشکر اینجا نداریم و کار خودمون رو انجام میدیم و درمورد حقوق هم اینکه هر ماه حقوق میدن خیلی خوبه.حقوق خرداد من ۷.۸۰۰ بود که با کسر مالیات و بیمه ۶.۹۰۰ دریافتی من بود.البته چندماه اول کارانه و اضافه کار نمیدن ولی از همکارا که پرسیدم گفتن که به تعداد شیفت بستگی داره ولی حدودا ماهی ۵۰۰ هزار تومنه که چندماهی یکبار پرداخت میشه.
راستش این تاپیک رو چندبار فرستادم ولی خطا میزد نمیدونم چرا...
و در آخر هم اینکه هر سوالی درمورد رشته داشتید بپرسید تا جایی که اطلاع داشته باشم درخدمتم.