در کل کنکور خوبی بود بریم واسه 1401 شروع کنیم

من مشابهاشو خیلی ندیده بودم وسوال سخت داده بودن الان تنها کسی هستی تو انجمن که اینو میگی من الگو ،خیلی سبز تک پایه وخشخوانو کامل حل کردم و خیلی از سوالا یا نمونه قبلی نداشت یا اگه داشت سوالو بد وبسیار وقت گیر داده بودن حالا شما با هر کتابی یا معلمی که خونده باشی من فکر نمیکنم 60 هم بشه زد ریاضی تو تایم خودش ،الان از همین بچه های انجمن بپرسید...!سوالات دیروز حسابانم خب روشای عجیبی نگفت برای سوالا اگه منظورت لگاریتما بود خیلی اینجوری تو جزوش هست وباید محاسبش کنی یا اگه منظورت اون نامعادلس که اشتباه داد اونم گفته بود قبلا شاید برا شما عجیب وغریب باشه،فقط تنها سوالی که من به ذهنم نرسید چطور تو یه دیقه حل کنم اون اس وپی بود امروزم 11 تا زدم که به احتمکال زیاد درستن من راضیم چون ا حوزه که اومدیم بیرون خیلی از خفنای شهرمونم ده تارو نزده بودن حالا ...
حالا از بحث سوالا بگدریم یه حرکت ممدآر تور بزارم حال کنید که همین بعداز ظهر از دوستام گرفتم
البته فوتبالو خودم خریدم![]()

من اریان حیدری رو ندیدم به جز فصل تابع که کلا اینقدر عدد گذاری گفت و حسن میره و ... که حالم از ریاضی به هم خورد
ولی از منظر دانش آموز رشته ریاضی بخوام به ریاضی رشته تجربی 1400 نگاه کنم سوالات آسون بودن / شاید برای کسی که رشته تجربی بوده باشه سوالات سخت و غیر استاندارد بوده باشه و این حرف شما صحیح باشه /
ولی سوالای ریاضی تجربی 1400 مشابه حسابان 99 بودن / من سوالای ریاضی تجربی رو بررسی نکردم / آیکیو گاج سوالای شبیه به این کنکور رو داره برید بررسی کنید / حسابان 1400 بحثی ندارم سرش و هیولا بود
صرف زدن منبع نیست دوست عزیز من امسال یکی از دوستام برای ریاضی راه ابریشم +مهروماه +خوشخوان +موج رو زده بود و کنکور 99 رو 40 درصد زد
باید تو جلسه خودت رو کنترل کنی / صرف زدن کتاب که به درصد منتهی نمیشه / کیفیت زدن و کار کردن و مدیریت سر جلسه هم مهمه / من هم گفتم که ریاضی سخت ترین درس دفترچه بود تو اولین پستم تو صفحه قبل
This is........it
بنا به تجربیات دوستانه که ریاضی کنکور رو خوب زدن بعد خیلی سبز برای منبع دوم چه کتابی مناسبه؟الگو؟ایکیو؟خوشخوان ؟

This is........it

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)