خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 43
    1. Top | #16
      مدیر کل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط benyaminbh نمایش پست ها
      سلام دوستان خواهش میکنم جواب بدید . چند وقت پیش هم همین سوال رو کردم اما کسی جواب درستی نداد.
      من تا 10 یا 15 روزه دیگه میخوام بیام تهران برای مشاوره تحصیلی . لازم به ذکره که سال سوم تجربی هستم و سال بعد (94) کنکور دارم و شهرستان زندگی میکنم.
      مشاوری که من مد نظرم بود آقای نیکخو بودش که نمیدونم سطحش چطوره که برم پیش آقای نیکخو یا نه... و آقای نیکخو مشاوره تلفنی نداره و من که ساکن شهرستان هستم به مشاوره تلفنی هم نیاز دارم. میخوام که شما بهترین های تهران یا مشاورانی که واقعا تاثیر گذارند بهم معرفی کنید که من سریع تر باهاشون تماس بگیرم و وقت بگیرم. خواهشا جواب بدید منون (سینا تهرانی هر کاری کردم نتونستم ارتباط برقرار کنم)
      کافیست یه سرچ تو انجمن بکنید

http://www.google.com/search?sitesea...ur.in/&start=0

البته دکتر افشار هم با سایت ما همکاری دارند که میتونید باهاشون در ارتباط باشید

این هم تبلیغشون :

پیش ثبت نام مشاوره تلفنی ماهانه ویژه کنکور 94 : شروع از هفته چهارم خرداد
      پیامک بدین - 09358960503
      وهمچنین برای مشاوره تلفنی جلسه ای ویژه رفع اشکال و سوال جواب روزهای باقی مانده تا کنکور 93 پیامک بدین

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      بنظرم آقای دکتر جعفرقلی خوب باشن.
      راه های ارتباطی رو نمیدونم (تو نت ی سرچ کن)

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به نظر من مشاور زیاد به درد نمیخوره منم روحیم یکم ضعیفه واسه همین میخواستم با مشاور پیش برم اما خونوادمک مخالفت کردم چیزی که به ذهنم رسید اینه که کلاس ثبت نام کنم که تاثیرش از مشاور بیشتره اقای نیکخو رو میگن 50 ملیون میگیره واسه جلسه هاش که کلا کار خاصی هم نمیکنه در کل مشاور داشتن زیاد موثر نیست

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fa¡ryTale نمایش پست ها
      به نظر من مشاور زیاد به درد نمیخوره منم روحیم یکم ضعیفه واسه همین میخواستم با مشاور پیش برم اما خونوادمک مخالفت کردم چیزی که به ذهنم رسید اینه که کلاس ثبت نام کنم که تاثیرش از مشاور بیشتره اقای نیکخو رو میگن 50 ملیون میگیره واسه جلسه هاش که کلا کار خاصی هم نمیکنه در کل مشاور داشتن زیاد موثر نیست
      50 میلیون :O :O !؟؟؟؟؟؟ نه اقا! من سال سوم از دی تا خرداد میگفت هفتصد تومن که زیاد بود البته!

Sent from my LT26ii using Tapatalk

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شایدم اسفند بود! دور بود حوصله نداشتم! مشاور امسالمون پور دستمالچیه ردیفه خودش :-D

Sent from my LT26ii using Tapatalk

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      این کارو کاسبیه مشاورا چقد ردیفه:yahoo (4):عاقا بعد کنکور بریم تو کار مشاور کنکور شدن کیا با من موافقن:yahoo (4):چه خبره بابا:yahoo (4):یه تاپیک خوندم یارو میخواست 1/5میلیون بده :yahoo (4):یکم فکر کنین یه کوچولو پولش زیاد نیست :yahoo (4):
      خدایا کمکمون کن

7. Top | #22
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masoomekiyanmehr نمایش پست ها
      این کارو کاسبیه مشاورا چقد ردیفه:yahoo (4):عاقا بعد کنکور بریم تو کار مشاور کنکور شدن کیا با من موافقن:yahoo (4):چه خبره بابا:yahoo (4):یه تاپیک خوندم یارو میخواست 1/5میلیون بده :yahoo (4):یکم فکر کنین یه کوچولو پولش زیاد نیست :yahoo (4):
      بی انصافی دوطرفست ... هم از طرف بعضی همکارامون ... هم بعضی از دوستان ...
      مشاوره ی رایگان کنکور به مناسبت عید سعید قربان

برنامه ریزی و رفع اشکال برنامه از تاریخ 9 مهرماه تا 14 مهرماه 93 بصورت رایگان...

پیشاپیش عید همه ی دوستان مبارک

09306469796 محمودی
      moshaver2026@yahoo.com

8. Top | #23
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستان خواهش میکنم جواب بدید . چند وقت پیش هم همین سوال رو کردم اما کسی جواب درستی نداد.
      من تا 10 یا 15 روزه دیگه میخوام بیام تهران برای مشاوره تحصیلی . لازم به ذکره که سال سوم تجربی هستم و سال بعد (94) کنکور دارم و شهرستان زندگی میکنم.
      مشاوری که من مد نظرم بود آقای نیکخو بودش که نمیدونم سطحش چطوره که برم پیش آقای نیکخو یا نه... و آقای نیکخو مشاوره تلفنی نداره و من که ساکن شهرستان هستم به مشاوره تلفنی هم نیاز دارم. میخوام که شما بهترین های تهران یا مشاورانی که واقعا تاثیر گذارند بهم معرفی کنید که من سریع تر باهاشون تماس بگیرم و وقت بگیرم. خواهشا جواب بدید منون (سینا تهرانی هر کاری کردم نتونستم ارتباط برقرار کنم)
      ساکن کدوم شهری؟

برنامه ریزی و رفع اشکال برنامه از تاریخ 9 مهرماه تا 14 مهرماه 93 بصورت رایگان...

09306469796 محمودی
      moshaver2026@yahoo.com

9. Top | #24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نوشهر

10. Top | #25
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نوشهر
      از دکتر افشار کمک بگیرید ...

09306469796 محمودی
      moshaver2026@yahoo.com

11. Top | #26
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      راه های ارتباط با ایشون رو لطف میکنید؟
      ایشون تهران هستند؟

12. Top | #27
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      راه های ارتباط با ایشون رو لطف میکنید؟
      ایشون تهران هستند؟
      شمارشونو که araz عزیز تو همین پست گذاشته ...

09306469796 محمودی
      moshaver2026@yahoo.com

13. Top | #28
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

انتخاب مشاور خوب تو تهران

سلام
      من یه مشاور خوب تو تهران میخوام ممنون میشم بهم معرفی کنید ( از این مشاورای معروفم نباشه مهم نیست فقط خوب باشه )میخوام تصمیم بگیرم پشت کنکور بمونم یه سال دیگه یا نه و واقعا میخوام یکی بهم کمک کنه نمی خوام بعدا حسرت بخورم . خودم برنامه های اقای سرورپور رو دیدم و میخوام بدونم هزینش چه جوریه ؟

14. Top | #29
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام. قطعا قطعا مشاورتون باید یه رتبه برتر باشه تا بتونید نتیجه بگیرید. من خودم دانشجو صنعتی شریف هستم و خوشال میتونم بتونم کمکتون کنم.
      اگر نیاز به ارتباط بیشتر بود پ.خ بدید.
      موفق باشید

15. Top | #30
      کاربر انجمن

Ashegh
      نمایش مشخصات

معرفی مشاور از تهران

راستش مشاورای شهر ما اصلا خوب نیستن . جوری ان که خودت باید راهو بلد باشی بری بیششون.
      کسی مشاور خوب از تهران میشناسه؟
      ویرایش توسط atena__ : 27 آبان 1395 در ساعت 16:11

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن